cadouri pt educatoare ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Azi am aflat ca se strang bani la gradinita ca sa mi se cumpere ceva si nu stiu cum sa le spun ca nu sunt de acord cu cadourile si ca nu accept nimic. Oare nu si-or fi dat seama ca nu sunt cea care sa astept cadouri din partea copiilor??!! Sunt foarte suparata si cred c-am sa le spun maine dimineata sa nu se deranjeze cu absolut nimic, pentru ca la noi la gradinita este altfel. Sincer, daca parintii sunt multumiti si apreciaza munca mea iar rezultatele se vad prin prisma copiiilor lor, atunci eu sunt mai mult decat multumita.

Ufff!!!! Nu am nevoie de absolut nimic din partea lor! Decat de respect!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Eu nu mi-am pus problema sa le cumpar ceva. M-ati omorit cu subiectul asta, dar poate reusesc sa uit ce am citit pina la serbare.

Ioana, zi-mi te rog pe PM la ce gradi esti, ca imi place de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akarika spune:

Buna.Eu la serbarea de sfarsit de an am cumparat un ceas pe care am dat 30 ron si un buchet de flori pt d-na directoarecaci ea e cea care se ocupa de copii si a fost foarte multumita.Am vazut ca il poarta foarte des si ma bucur .Dar acum de craciun chiar nu stiu ce sai iau ma ghandesc la o coronita de brad dar ma mai gandesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Referitor la partea cu facutul de kko - am intrebat-o pe mama mea care e invatatoare daca ii tine minte pe copiii care nu ii dau nimic, si mi-a rapsuns sincer ca nu (nu i-am zis ca pun raspunsul pe forum, pe cuvint).

Mergi la inceput

Eu nu cred asta, Ioana!!! Cum adica sa iti tii minte pe copii in functie de ce cadouri iti iau?!!

Nu sunt din Bucuresti, Ioana....din pacate!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magnolia spune:

Mama mea a fost profesoara si , la inceput si la sfarsit de an , uneori si de 8 martie , venea acasa cu bratele incarcate de flori... In functie de anotimp , primea cele mai diverse flori , de la simple narcise de camp, ghiocei si lacrimioare , pana la gladiole , liliac ,tufanele ,trandafiri , crini imperiali sau orhidee , toate florile isi sublimau , timp de cateva zile , parfumul in casa noastra . Cred ca erau zilele cele mai pline de zambet ale mamei ...Dar daca o intrebam de la cine a primit buchetul simplu de lalele de gradina si de la cine -pe cel de orhidee , raspundea la fel:de la un copil care ma iubeste . Fara nume , fara sa urmareasca special aceste amanunte , pentru ea , toate florile reprezentau dovada celui mai sincer respect. Si , sincera sa fiu , si eu sunt convinsa ca si cel care-i oferea un buchet de flori cules din gradina , si cel care-i cumpara unul de la florarie , le oferea cu aceeasi dragoste . Si , nu in ultimul rand , "frumusetea e in ochii celui ce priveste"... Mi-ar placea ca noi toti , sa invatam sa primim si sa daruim respect si dragoste prin intermediul florilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si noi tot in ideea unui 'Multumesc' ducem flori la serbari la gradi /scoala sau pur si simplu intr-o zi obisnuita.
Eu nu vreau sa imi obisnuiesc copii cu ideea ca flori se daruiesc numai la o anumita ocazie.

Dar de Craciun e ceva mai special, flori nu prea sunt, asa ca in loc de un buchet de flori mi se pare ok sa daruim o decoratiune/o coronita de brad.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

Carmen76 , cine a fost cu ideea de a-i da banii educatoarei ? Mi se face rau , iti dai seama ce jenant o sa fie pt educatoare sa primeasca un plic de bani ? Poate ii convigi totusi pe parinti sa nu faca chestia asta .
Numeioana , cum ai reactiona la o asa faza ?
da' nu-mi zici ca le-ai da cu plicul cu bani de cap ca probabil esti mai diplomata decat noi ceilalti care avem alte meserii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by magnolia

Mama mea a fost profesoara si , la inceput si la sfarsit de an , uneori si de 8 martie , venea acasa cu bratele incarcate de flori... In functie de anotimp , primea cele mai diverse flori , de la simple narcise de camp, ghiocei si lacrimioare , pana la gladiole , liliac ,tufanele ,trandafiri , crini imperiali sau orhidee , toate florile isi sublimau , timp de cateva zile , parfumul in casa noastra . Cred ca erau zilele cele mai pline de zambet ale mamei ...Dar daca o intrebam de la cine a primit buchetul simplu de lalele de gradina si de la cine -pe cel de orhidee , raspundea la fel:de la un copil care ma iubeste . Fara nume , fara sa urmareasca special aceste amanunte , pentru ea , toate florile reprezentau dovada celui mai sincer respect. Si , sincera sa fiu , si eu sunt convinsa ca si cel care-i oferea un buchet de flori cules din gradina , si cel care-i cumpara unul de la florarie , le oferea cu aceeasi dragoste . Si , nu in ultimul rand , "frumusetea e in ochii celui ce priveste"... Mi-ar placea ca noi toti , sa invatam sa primim si sa daruim respect si dragoste prin intermediul florilor.

Magnolia, parca ai descris-o pe mama mea si ea fosta profesoara iubeste florile mult si se bucura intotdeauna cand venea cu bratele pline de flori de la copii si avea atata grija de ele acasa...

Mergi la inceput

Andreea, eu stiu in orasul meu o educatoare care primeste de ziua ei de la fiecare parinte cate 500000 lei vechi (are 25 de copii in grupa). Cine stie cate sunt la fel ca ea??!! Eu una am primit cu jena, dupa nenumarate insistente, o ciocolata sau cutie cu bomboane, din care i-am servit tot pe copii si le-am spus si parintilor ca tot pentru ei vor fi. Am uitat sa va spun ca eu sunt din principiu impotriva acestor atentii. Nu suport sa dau spaga doctorilor, de asta merg numai la cabinete private, unde se plateste consultatia si primesc chitanta si cand vreau sa ii multumesc cuiva pentru ceva ofer cu placere un buchet de flori.
N-as accepta niciodata un plic cu bani si chiar m-as supara daca as primi asa ceva. Mi se pare jignitor sa ti se ofere bani, m-as simti penibil ca un parinte ar gandi ca trebuie sa faca lucrul asta pentru ca eu sa ma port (mai) frumos cu copilul lui.

Ioana

Mergi la inceput