cadouri pt educatoare ?

Scuze daca a mai fost subiectul asta dar eu nu l-am gasit.
Ce le luati cadou la educatoare de Craciun ?
sa nu-mi spuneti de inele si cercei de aur ca eu nu fac asemenea cadouri la educatoare.
Ideea este ca avem 2 educatoare , 2 ingrijitoare si nu stiu daca si la directoare se da cadou.
Si inca ceva , cadourile pt ele se dau la serbare ?
Nu as vrea sa ma fac de kko si de aceea va rog sa-mi dati un sfat din experienta voastra.
Raspunsuri

capcaunul spune:
NICI UN CADOU!
Un buchet simplu de flori este suficient.
Cel mai frumos "cadou" ar fi o felicitare de craciun desenata de copil. Educatoarea care nu ar fi multumita doar cu un asemenea cadou nu-si merita numele.

Andreea_k spune:
merci de raspuns.Din pacate fii-mea e prea mica ca sa deseneze altceva in afara de linii si cercuri ciudate.
Cred ca o le iau cate o cutie de-aia cu o sampanie si un Panettoni.
Daca mai aveti sugetii , va rog sa ni le impartasiti si noua.

cge spune:
Noi le-am luat in fiecare an cate o cutie de bomboane gen 'Merci' si o lumanarica/ glob pictat manual de Craciun.
Daca ar fi o sg. educatoare, ar fi o poveste. Dar sunt mai multe si costa
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

numeioana spune:
Sunt de acord cu Capcaunul. Trebuie sa dezvatam educatoarele de acest "ritual". Sunt educatoare de putin timp, lucrez la o gradinita particulara si chiar daca as lucra la stat, cu atat mai mult, nu sunt de acord cu diverse cadouri. Un buchet de flori este de ajuns, dar sa-l ofere doar cei care-l dau din suflet, si nu ca asa trebuie. Ati invatat educatoarele sa primeasca masini de calcat, plite electrice, cafetiere, bijuterii.... Asta nu e ceva normal!
Ioana

magnolia spune:
Eu una , sunt de acord cu Numeioana . Daca primesti , din suflet , un buchet de flori , ar trebui sa fie de ajuns . Eu , care sunt o visatoare ( ca sa folosesc un termen eufemistic pentru NAIVA) , am dus cate un buchet de flori foaaaarte elaborat ,(ca asa-mi place mie, daca nu-mi place mie , mai bine nu iau), de trandafiri cu gypsofilla , feriga si hartie marmorata, educatoarelor si ingrijitoarei si asistentei de la gradinita , si , sincera sa fiu , singura care a apreciat a fost ingrijitoarea . Buchetul costa cam 300 000 ( acum 2 ani) , deci era clar ca era o dovada de apreciere a muncii personalului , dar pana la urma , am dat si bani pt. cadoul "colectiv"-da, este vorba de cercei de aur ... Se pare ca una dintre educatoare nu a fost multumita de valoarea cadoului , asa ca , ce sa mai fi sperat eu , la primirea unui buchet de flori... Totusi , desi sunt patita , inca nu m-am invatat minte
si cumpar , in continuare , buchete de flori...
Din fericire , acum am ajuns la scoala si doamna invatatoare prefera florile si o felicitare scrisa de copil altor cadouri...
Ceea ce va doresc si voua...

teo1970 spune:
eu nu le dau flori, dar le dau lucruri de birotica (agenda, calendare de perete sau de birou, pixuri) sau bomboane
dau la toata lumea: educatoare, directoare, asistenta medicala, ingrijitoare (gradinita noastra e mica, are doar 3 clase/grupe, asa ca, practic, ne cunoaste si cunoastem pe toti, asa ca oferim cite ceva tuturor)

Andreea_k spune:
uf , m-am linistit.Credeam ca numai eu sunt aia care refuza sa cumpere cercei de aur sau parfumuri scumpe.
Acum vin de la sedinta cu parintii si nu m-a oprit nimeni sa-mi zica de vreun "fond" pt cadouri.
V-am tot stresat pt ca nu vreau sa fiu eu singura care vine practic cu o atentie nu cu un cadou.Suntem in primul an de gradi si nu stiu cam care-i procedura dar n-as vrea ca lipsa unui cadou consistent sa le determine pe educatoare sa se poarte altfel cu fii-mea.
Unele mamici au venit cu flori azi la sedinta cu parintii si deja parca mi-e groaza daca au inceput cu de-astea.

cristinamh spune:
si la noi la fel, 2 educatoare, 2 ingrijitoare... tot la cutii de ciocolata ma ducea gandul, sau la pralinele de craciun. ceva simbolic.
urasc variantele cu cadouri scumpe.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

carmen76 spune:
la noi se punea problema sa strangem 30-35 ron de fiecare copil si sa le dam banii ca atare, sa-si cumpere singure ce vor.asta e valabil pentru educatoare.
pentru directoare, administratora si cele 2 ingrijitoare... bomboane,cred.sau flori.sau niste cosmeticale, mai ieftine...
voua cum vi se pare?
nici eu nu sunt de acord cu bijuterii de aur sau mai stiu eu ce cadouri costisitoare...