cadouri pt educatoare ?

cadouri pt educatoare ? | Autor: Andreea_k

Link direct la acest mesaj

Scuze daca a mai fost subiectul asta dar eu nu l-am gasit.
Ce le luati cadou la educatoare de Craciun ?
sa nu-mi spuneti de inele si cercei de aur ca eu nu fac asemenea cadouri la educatoare.
Ideea este ca avem 2 educatoare , 2 ingrijitoare si nu stiu daca si la directoare se da cadou.
Si inca ceva , cadourile pt ele se dau la serbare ?
Nu as vrea sa ma fac de kko si de aceea va rog sa-mi dati un sfat din experienta voastra.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns artar spune:

Astept si eu raspunsurile cu f mare interes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

NICI UN CADOU!
Un buchet simplu de flori este suficient.
Cel mai frumos "cadou" ar fi o felicitare de craciun desenata de copil. Educatoarea care nu ar fi multumita doar cu un asemenea cadou nu-si merita numele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

merci de raspuns.Din pacate fii-mea e prea mica ca sa deseneze altceva in afara de linii si cercuri ciudate.
Cred ca o le iau cate o cutie de-aia cu o sampanie si un Panettoni.
Daca mai aveti sugetii , va rog sa ni le impartasiti si noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Noi le-am luat in fiecare an cate o cutie de bomboane gen 'Merci' si o lumanarica/ glob pictat manual de Craciun.

Daca ar fi o sg. educatoare, ar fi o poveste. Dar sunt mai multe si costa

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Sunt de acord cu Capcaunul. Trebuie sa dezvatam educatoarele de acest "ritual". Sunt educatoare de putin timp, lucrez la o gradinita particulara si chiar daca as lucra la stat, cu atat mai mult, nu sunt de acord cu diverse cadouri. Un buchet de flori este de ajuns, dar sa-l ofere doar cei care-l dau din suflet, si nu ca asa trebuie. Ati invatat educatoarele sa primeasca masini de calcat, plite electrice, cafetiere, bijuterii.... Asta nu e ceva normal!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magnolia spune:

Eu una , sunt de acord cu Numeioana . Daca primesti , din suflet , un buchet de flori , ar trebui sa fie de ajuns . Eu , care sunt o visatoare ( ca sa folosesc un termen eufemistic pentru NAIVA) , am dus cate un buchet de flori foaaaarte elaborat ,(ca asa-mi place mie, daca nu-mi place mie , mai bine nu iau), de trandafiri cu gypsofilla , feriga si hartie marmorata, educatoarelor si ingrijitoarei si asistentei de la gradinita , si , sincera sa fiu , singura care a apreciat a fost ingrijitoarea . Buchetul costa cam 300 000 ( acum 2 ani) , deci era clar ca era o dovada de apreciere a muncii personalului , dar pana la urma , am dat si bani pt. cadoul "colectiv"-da, este vorba de cercei de aur ... Se pare ca una dintre educatoare nu a fost multumita de valoarea cadoului , asa ca , ce sa mai fi sperat eu , la primirea unui buchet de flori... Totusi , desi sunt patita , inca nu m-am invatat minte si cumpar , in continuare , buchete de flori...Din fericire , acum am ajuns la scoala si doamna invatatoare prefera florile si o felicitare scrisa de copil altor cadouri...Ceea ce va doresc si voua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

eu nu le dau flori, dar le dau lucruri de birotica (agenda, calendare de perete sau de birou, pixuri) sau bomboane

dau la toata lumea: educatoare, directoare, asistenta medicala, ingrijitoare (gradinita noastra e mica, are doar 3 clase/grupe, asa ca, practic, ne cunoaste si cunoastem pe toti, asa ca oferim cite ceva tuturor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

uf , m-am linistit.Credeam ca numai eu sunt aia care refuza sa cumpere cercei de aur sau parfumuri scumpe.
Acum vin de la sedinta cu parintii si nu m-a oprit nimeni sa-mi zica de vreun "fond" pt cadouri.
V-am tot stresat pt ca nu vreau sa fiu eu singura care vine practic cu o atentie nu cu un cadou.Suntem in primul an de gradi si nu stiu cam care-i procedura dar n-as vrea ca lipsa unui cadou consistent sa le determine pe educatoare sa se poarte altfel cu fii-mea.
Unele mamici au venit cu flori azi la sedinta cu parintii si deja parca mi-e groaza daca au inceput cu de-astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

si la noi la fel, 2 educatoare, 2 ingrijitoare... tot la cutii de ciocolata ma ducea gandul, sau la pralinele de craciun. ceva simbolic.
urasc variantele cu cadouri scumpe.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen76 spune:

la noi se punea problema sa strangem 30-35 ron de fiecare copil si sa le dam banii ca atare, sa-si cumpere singure ce vor.asta e valabil pentru educatoare.
pentru directoare, administratora si cele 2 ingrijitoare... bomboane,cred.sau flori.sau niste cosmeticale, mai ieftine...
voua cum vi se pare?
nici eu nu sunt de acord cu bijuterii de aur sau mai stiu eu ce cadouri costisitoare...

Mergi la inceput