LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (103)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

feli, h&m este "pe val" tare de tot in ultimii ani si consecinta este ca au inceput falsificarea ca la alte marci, nike etc. pana nu va intra h&m in romania, tot ce gasiti in MAGAZINE aici sunt facaturi. marfa nu se poate distribui decat sub licenta, este inutil de periculos pentru un patron de magazin sa distribuie sa zicem marfa cumparata de o persoana fizica (oarecare client h&m in alta tara) si bagata fara factura hop si asa in magazinul piciul.

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza...desi asa..la prima cititre nu e buna deloc! mai, ce sa intampla? Parca s-au adunat toate bolile pe aicea...Ooooof!

Ando- chiar ma gandeam la tine ca ce mai faci. Cum mai e piticul? Sanatate infinita! Vezi ca io in loc de supozitor cu novocalmin, i-am dat la indicatia expresa a dr Nevralgin picaturi, ca pe alea stiam sigur ca le inghite. 15 picaturi se dau la varsta asta. Da atentie ca sunt innecacioase rau de tot. Dar fac minuni.
Pentru febra asa de mare, pe langa algocalmin, mi-a recomandat mai ales Paracetamolul, ca e mai bun antitermic decat ibuprofenul.
Acuma vad ca i-ai dat Nurofen din 4 in 4 ore. io nu-s de acord. Trebuie alternat cu paracetamol, nu dat atat de des ibuprofen.

Leea- sanatate si voua si sa se face repede bine, iar tie mult aputere sa poti rezista. doamne, nu stiu ce ma facema in locul tau! Noi am luat seara la prima raceala si Peritol, ca e antialergic si ca sa poata dormi. Mare efect nu prea a avut, dar poti incerca.
Cu butonul, of, ce sa zic: bine ca a trecut!

Alinush- felicitari pentru dintos!

Camelia- aoleu...daca ai vedea-o pe fii-mea ce strambaturi face la mancare. Pai pentru asta iti faci tu atatea griji? SIGUR nu e nimik. Dar foarte bine ca vii la Bucale, ca asa o s ate linistesti pentru totdeauna. Mie mi se pare super ok, doar un copil amarat care nu mai vrea sa pape si prea cuminte s ainceapa un scandal monstu ca Sarah de exemplu. Pupici!

Roxi- la exam fu naspa de tot, ca proful ma apreciaza mult, ca sunt cea mai tare d epe acolo la practica de labrator. Insa cum nu am avut timp de invatat chestiile teoretice, am scris din amintiri si chetsii cunoscute, deci nu sunt deloc multumita. Dar mai e inca unul si voi putea sa-mi indrept nota. Si sunt suparata ca era singurul examen unde puteam lua si io o nota mare de tot.Ca la restul...

Feli- hainele H&M de la noi d epe piatza sunt sau rebuturi sau produse fabricate sub sigla asta dar in China. De aceea si sunt atat de ieftine si de aceea se si strica urgent. io nu am patit niciodaa nimic de genul asta cu produsele H&M originale, aduse din vest. Si vorba aia, am o gramada, de toate culorile si felurile. Dar sa stii ca am patit-o tot asa, cu niste pantaloni tot ceva firma straina, dar luati de la un stand din Obor, tot asa, produsi pentru firma aia mare, dar in China. A iesit culoarea rosie si a patat bejul de langa. Deci, . Morala: clasica poveste cu cat dai, atata face.
Hi hi hi ...acuma vad ca si Anda ti-a zis acelasi lucru...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Citesc de la sfarsit la inceput si comentez si eu...

Ups! Anda esti sigura pe Nurofenul din 4 in 4 ore? Ca n-ai voie sa-i dai decat 3 doze pe zi...
Si mie mi l-a recomandat dr la nevoie... (peste 39).
Picaturile de Algocalmin se dau 1 pic/kg corp. Asa a zis Silvia si la fel a zis si pediatra mea.
Multa sanatate lui Nic!!

Camelia bafta azi la doctor!! Tinem pumnii!

Leea eu de mai multe ori i-am scos cu degetul cate ceva din gura/gat.
Silvia mea s-a invinetit de la secretiile din gat, groaznic a fost. Mi s-au inmuiat picioarele.

Leea draga, pe toate ne apuca cateodata momente de-astea de capat al puterilor, cand si puiutii sunt bolnavi, nici altele nu merg bine... dar o sa se rezolve toate, pe rand.

Va trebui sa il adormi ca sa nu o luati razna amandoi.
Medicamentele - cu seringa, pusa in lateral, intre obraz si gingiute.
Multa sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mama di tutti, da, pe langa ca a zis ripley aseara ca asa i-au zis ei la spital, la febra, chiar din 3 in 3 ore cate 5 ml, dimineata nmi-a zis pediatrul 5 ml din 6 in 6 ore. eu i-am dat asta-noapte mai putin vreo 3 ml din 4 in 4 ore, crestea febra aia ca la balamuc, din ora in ora

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Anda Ripley a zis aseara din 4 in 4 ore Nurofen alternativ cu Paracetamol, ceea ce-i cu totul altceva.

Stiu cum creste febra cand creste...

Ela ce mai patanie cu curentul!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Medicamente - in principiu evident ca fiecare face cum ii zice pediatrul. Al meu de exemplu intotdeauna mi-a trasat aceeasi schema de dat medicamente la fiecare raceala, la orele cheie cand creste febra mult de tot. Si atuncea mi-a dat doza normala, deci nu am lalait-o cu cate putintel:
- 7 dimineatza - Paracetamol 7.5 ml
- 14 - idem
- 21 - idem
Intre ele, la ora 18 + 0.00 noaptea, Novocalmin supozitor sau Nevralgin picaturi. Deci de 5 ori pe zi i-am dat medicamente.

Sarah a avut si febra 39.5 si INTOTDEAUNA i-a scazut super ok temperatura cu tratamentul asta. De fapt, la prima raceala i-am dat in loc de paracetamol Nurofen, ca avea doar 38.5, deci sub 39 si a zis dr ca e suficient dpdv termic. Peste 39 mi-a dat combinatia de Paracetamol + algocalmin, ca e mai bun atitermic paracetamolul.

Am scris medicatia noastra ca a fost eficienta si poate mai ajuta pe cineva, in nici un caz cu gandul de a isca dispute.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Eu zic ca nu prea e ce disputa sa fie cu medicamentele ca fiecare face cum ii spune pediatrul propriu; doar ca ne mai povestim variantele proprii.

Noki multam de invitatie la beculete.

Bic felicitari pt curs! (asta si apropo de dependenta)

Ina sotul meu e berbec. Ne intelegem f bine. Mie mi se pare ca ne potrivim, am avut mare noroc sa dam unul de altul.

madau

Feli asa e cu bona, chestie de noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Inca o noapte de cosmar.A 3-a.Imi da din ce in ce mai tare tircoale ideea sinuciderii.Glumesc.Bine ca mai pot.Tudor e si mai rau acum.Geme,plinge,nu maninca,nasul plin,deci dupa dusul in fiecare nara cu ser fiziolagic scapa pt o juma de ora.Apoi ...de la capat.Tuseste ca un magarus.Atita ca nu are febra.Inca.Inca nu a ajuns la apogeul racelii.Sintem nedormiti amindoi si ne tirim prin casa.
Anda sanatate si puiului tau.Vad ca si tu esti in pragul disperarii.Cum iti spunea Raluca,poate ar fi bine sa incerci o frectie cu otet.Mie intotdeauna imi trecea,copil fiind,prin metoda asta.Chiar si acum mai apelez la otet cind are cine sa ma ajute.
Meems tata lui T nu ramine cu el nici cind copilul e sanatos si se poate lua drept jucarie.Da acum? Cred ca singura varianta este - si asa voi face- il sun,ii dau lista de cumparaturi si sa mi le aduca acasa.
Camelia mama e din Buzau.Inca mai am bunicii acolo.Doar ca de la distanta asta nu ajung in zona decit o data pe an.Sau mai des in functie de probleme.
Noki,Roxi,Dordia multumesc pt compasiune si urarile de sanatate.
Ina ma bate din ce in ce mai des gindul sa iau o bona pt citeva ore pe zi.Si cred ca am s-o si fac.
Lavi si io ii bagasem degetul pe git.Dar n-am dat de nimic.In plus ma gindeam ca o sa ii indes tasta aia si mai tare.De obicei am ceva prezenta de spirit.Acum 2 ani a luat foc sediul radioului in care lucram.Da foc nu gluma.Vedeam cum vin flacarile spre mine si nu aveam ce face.Totul ardea.Prima idee a fost sa deschid geamul sa sar,dar noroc ca mi-am dat seama ca oxigenul intrat ar alimenta mai tare focul si am renuntat.Mi-am pus geaca in cap si am iesit prin foc.Numai prostii am trait...
Feli T nu a dormit niciodata leganat.Doar l-am pus in patit ,iar zis aia cu puricii si am plecat.Mai nou insa vrea asistenta pina adoarme.
Stefanalex,Simina dr a zis ca la fiecare schimbat de scute sa caut testiculele si sa le tin un pic intre degete.Dar sa ii scot pampersul definitiv.Numa asta imi lipseste.Sa pishe tot ca sa am ce spala.Cred ca a pomenit de ceva injectii dar eram prea plecata cu mintea si nu sint sigura.Si ,desihur,o sa intreb si alti medici.Multumesc.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Camelia sa va fie cu folos drumul la Bucuresti.
Intrebare: mie imi vine sa ii aspir mucii lui Tudor din 10 in 10 min.Exista vreo limita in numarul de folosiri?Dauneaza folosirea lui de prea multe ori?Si pina la urma cu ce sa inlocuiesc Protargolul? Vibrocil?

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

avand in vedere ca se repeta anumite sfaturi ma ofer sa adun postarile voastre. Acestea vor fi regasite sub lista cu mamicile nov-dec. Nu de alta, dar cred ca e mai usor sa te uiti direct acolo decat sa astepti infrigurata sa-ti raspunda cineva (zic eu, ca in cazul meu asa as face).

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput