LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (103)
Raspunsuri - Pagina 8
meems spune:
Leea Te inteleg, macar in parte, ca esti la capatul puterilor. Si eu ma simt asa de multe ori, desi eu il am pe Mircea care sa ma mai ajute. Tatal lui Tudor n-ar da semne ca ar vrea sa petreaca macar cateva ore cu el?? Poate asa evadezi si tu un pic in oras.
Anda, pupam poetul bolnavior, sa se faca bine repede-repede! Mie tare mi-e groaza cand fac puiutii febra, sper sa-i scada temperatura Nichitutului.
Cami, Roxi, si celelalte fete care ati intrebat de noi: Rianna e mai bine, n-a mai vomat de vineri. E drept ca ieri si azi n-a mancat mare lucru in afara de formula, da' acu' la amiaz i-am dat niste painica prajita cu putin pui. Acuma doarme, sa vedem cum e dupa ce se trezeste. In schimb e maraita si tare agitata din cauza dintilor alora!! Alinush, vad ca si voi la fel... Eu abia astept sa-i iasa odata, cred ca-i vor iesi vreo 2-3 deodata, cel putin asa pare in gingie. E ceva de groaza!
Cami, bafta maine la spital, sigur va fi bine, o sa vezi.
Roxi, glumeam la faza cu scorpionii, desi m-am mirat cata lume ne gaseste antipatici. Eu sunt destul de pasnica si calma de felul meu, si pe deasupra mai am si o multime de prieteni. Da' poate intepam si noi mai rau cand ne suparam
Simina, ce bine ca mai intri sa ne mai spui de voi!
Ina869 spune:
quote:
Originally posted by camelia_daniela
Hello!
Mamici, maine venim la Bucuresti cu pitica la Sp. Grigore Alexandrescu - dr. neurolog Ciocea.
Tineti-ne pumnii ! Da Doamne sa fie bine!
Doamne-ajuta! va tin pumnii stransi, toate temerile sa fie risipite si sa va linistiti!
drum bun si asteptam vesti bune!
edit: am vazut filmuletul, poate ai face mai bine aa-l iei cu tine la dr.
mie una nu mi se pare nimic iesit din comun, am vazut ca fata isi atinteste privirea mai mult, sa nu aiba probleme mai degraba cu vederea.
Bafta multa la doctor!
Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)
Ina869 spune:
quote:
Originally posted by ela27oana
am reusit sa incarc cateva poze,pt cine vrea sa vada tortultortul meu la 1 anisor
Ela si Oana-Daria
foarte frummoasa petrecere ( si tortuletul dar mai ales motata mica! )
Ina869 spune:
Cuscra si Leea sanatate multa puiutilor vostri!
si voua putere multa si rabdare!
of, Leea, prin ce-ai trecut! bine ca ai avut inspiratia de moment!
mai bine ai angaja o bona pentru o ora-doua atunci cand ai chef sa pleci de-acasa si asa ti-ai rezolva problemele.
Sint convinsa ca exista vreo batranica sau matusica cu suflet care ar investi putina caldura intr-un pui scump.
Meems, sanatate tie si Craciunitei!
felicia74 spune:
neata!
Ieri am vazut pe Euforia un filmulet despre retreagerea treptata a parintilor in momentul culcarii copilului si aseara mi-a fost dat sa incerc. Nu mi-a luat decat 15 minute dar se vede ca o pot adormi pe Ilinca si fara s-o legan. Sunt curioasa daca pot aplica metoda si ziua.
In schimb, salopeta H&M luata de la Piciul s-a decolorat la prima spalare Ce sa zic, ce mai marca. Am spalat-o de mana, la temperatura mica, insa cand am clatit-o la masina am patit-o. Bonul nu-l mai am, nici chef sa ma duc inapoi la magzin, dar asta e.... Cu hainele luate d ela taraba n-am patit asa ceva
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Meems tinem pumnii sa se faca bine Rianna repejor
Ela super poze, ce mai danseaza Ela cu Vladutzul!
Silvia_d niste poze nu mai pui?
Negara mai, mai ce petrecere a fost acolo si ce haioasa e Cristinica!
Mai sunt poze d ela motuzri, petreceri? Ca acum am ceva timp.
anda77 spune:
feli, aia nu era h&m originala. ar fi ilegal, oricum, sa vanda h&m original. noi avem multe hainute h&m ca frecvent pleaca cate un prieten si nu au patit nici un grad de decolorare, nicio ruptura si ne batem joc de ele, crede-ma.
nic are febra in continuare, e ca o soba. am bagat nurofen asta noapte, din 4 in 4 ore, cam asa si de dimineata novocalmin, dupa-amiaza vine pediatrul, sper sa ma pot invoi de la serviciu. dar ce m-am speriat ca aseara ii aparuse si o pata foarte rosie doar pe un obraz (nu semana cu dermatita lui atopica)si am zis, hait, meningita. chiar si pediatrul m-a intrebat la tel dk are tendinta de invinetire pata rosie...din fericire s-a estompat dimineata asta si i-a aparut si pe celallat obraz, simetric, acum arata ca de la supraincalzire, nu mai arata dubios. plus ca se mai loveste peste o ureche...de dimineata a inceput si nasul sa curga, la otita nu curge nasul, nu? of, de-abia astept sa vina pediatryul...bagam antitermice la greu...si geme mereu saracul, ca un adult bolnav...
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
felicia74 spune:
anda la acelasi lucru ma gandesc si eu. De nu-mi vine sa ma duc la OPC
Dar stii sigur ce are bona?
Madutza10 spune:
Anda ,va tin pumnii ,sper sa nu fie nimic grav ,doar o raceala usoara care va trece repede!Sanatate lui NICHITA!
Camelia,bafta multa azi la control ,o sa vezi ca fata-i bine !Pupici
Eu am taiat-o afara ,am niste facturi de platit ,revin mai tirziu!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SF. ANDREI
lavi02 spune:
M-am intors din mini-vacanta forumistica.
Am citit doar pagina asta.
Aoleu, Anda ti s-a imbolnavit poetelul!