LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (103)
Raspunsuri - Pagina 7
leea_cv spune:
Ma iertati
Cu problemele mele am uitat sa le urez micutilor care au facut azi un anisor, La multi ani!
Leea si Tudor (19.12.2005)
anda77 spune:
a scazut febra de la novocalmin. silvia, te cred ca e cam tare, dar iuite ca face bine la extrema urgenta. pediatrul mi-a dat voie sa-l folosesc, io n-am in casa decat ce mi-a zis el sa cumpar. si am mare incredere in el, deci tragedie n-o fi. sper sa nu trebuiasca sa-i bag si de dimineata supozitor, poate e mai bine si ne rezolvam doar cu nurofenul zilele astea
mai si i-am dat in fiecare dimineata de 4 zile catina cu miere ca stiam ca e pericol din cauza bonei si in dimineata asta nu i-am dat!!! poate e coincidenta, poate nu ne salva catina de tot, dar la mine functioneaza bine catina, pot sa ling viroza de la cineva, nu racesc in perioada in care iau catina.
leea, suna o prietena, cat de naspa o fi, si repede-te la un supermarket o ora, cat sta ea cu el (cand doarme tudor) si fa-ti cumparaturi pentru o saptamana rapid.
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
camelia_daniela spune:
Anda, ma bucr sa aud ca ascazut febra lui Nic!
Tinem pumnii sa nu revina peste noapte sau maine de dimineatza ...
Leea, sanatate multa lui Tudor si o noapte linistita va dorim!
Off topic- Leea, tu esti de fel din Buzau / adica radacinile familiei tale sunt aici??
Meems, ce mai face micutza printzesa, Rianna? E mai bine, sper!
Lavi, Bic, Tania, Cristina ce mai faceti? Sper sa fiti bine toate, cu tot cu pui!
Noapte buna tuturor!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
roxisialexia spune:
ela am vazut pozele.....superbeeee, si tortul fain de tot!Va costat mult petrecerea?
cristinaN, am vazut si pozele tale, e o dulcica elise
cami bafta multa maine! O sa vezi ca va fi bine .
dordia, sa inteleg ca tu i-ai dat ciuperci?
leea, roaga si tu o colega de servici sa te ajute pentru o ora.Sanatate multa.
meems, io nu am nimic cu scorpionii....dar asta mmi-a fost dat sa traiesc sa imi fie antipatici chiar in momentul intalnnirii.In rest numai de bine
nokiuta cum fu la exam?
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
dordia2000 spune:
Buna seara mamici!!!
Leea offf prin ce ai trecut!!! Sanatate multa micutului si tie...muuulta rabdare si nervi sa treci cu bine peste aceste probleme!!!
Anda ma bucur ca e mai bine Nichita.Sanatate multa!
Roxi da eu i-am dat ciuperci azi pt prima oara si i-au placut. Nu are nici o reactie la ele asa ca...sunt foaaarte bune. Dar stiti ca eu sunt mai libertina la d-ale gurii si imi hranesc copilul cu mancare de oameni mari. Bineinteles ca fara prajeli...ceapa calita...porc sau alte lucruri mai daunatoare. Dar ciorbitza cu bors, sau tocanitza de legume cu ciuperci...asa cum o fac pt noi are gust bun. Daca o fac cum scrie la carte...nici cainii nu o mananca. Totusi e destul de mare si tb sa manance si el mancare gustoasa si cat de cat sanatoasa. Asa ca...dati cu rosii ca eu asa procedez.
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
stefanalex spune:
leea printre toate pataniile tale ai mentionat si faptul ca testiculele baietelui tau nu au coborat.
Parerea mea e sa consulti mai multi medici.Am patit si eu cu baiatul meu cel mare. Am mers la o dr. pediatra, pe la 2 ani ,si mi-a spus ca nu au coborat testiculele. Am intrat in panica si am inceput sa dam telefoane sa vedem ce putem face. L-au consultat si alti medici si concluzia a fost ca baiatul meu nu are nimic. Si ca pe o gluma, unul din medici mi-a spus , citez ,,unde vrei sa coboare doamna, la genunchi?,,
Sanatate multa si o rabdare de fier iti urez!
Siminaf spune:
Iar in caz ca este intr-adevar o problema cu testiculele copilului, intii se incearca a se rezolva problema prin tratament medicamentos (injectabil), abia apoi chirurgical, daca nu se poate reusi prin cel medicamentos. Evident, preswcris de un endocrinolog.
Pupici Tudorelului!
anda77 spune:
iar i-a crescut febra si anunta singur, saracu', s-a sculat urland, cand m-am dus la el ardea ca soba. i-am dat nurofen, ii mai dau si la 4, cam asa, dk nu-i trebuie chiar mai devreme
greu e sa-ti fie copilul bolnav, horcaia asa din gat si nas si era ca o leguma in bratele mele, mai mieuna din cand in cand a durere, spune ca-l supara...
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
catutza spune:
Buna!
Ela , sa va fie de bine noua coafura! Mi-au placut pozele, mai ales de Daria cu Vladut cum dansau.
Anda , ai grija cu novocalminul, eu stiu ca ai incredere in pediatrul tau, dar Bianca a facut alergie de la el si am fost in spital cu ea, Eu nu zic ca nu e bun sau ca daca asa a patit ea nu e bun, dar...nu se stie niciodata.
Siminaf , , ma bucur ca ti-ai facut putin timp si de noi.Sa inteleg ca tu si lucrezi si ai si grija de copii? Cu cine ii lasi?
Dordia , cum ai facut tocanita pt Stefan? Cum ai taiat ciupercile? I-a placut? Si fimea e foarte curioasa si pofticioasa la mancarea noastra.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
ralcat spune:
Anda ai incercat cu otet ? Eu nu-i pot da lui Mihaitza nici un medicament antitermic pentru ca sunt io alergica la ele si e teama sa nu fi preluat si el alergia de la doamna ma-sa si nu-l pot ajuta cand are febra decat in modul natural. Si cum al meu face febra la vaccin, da febra de 40,5 in 3 minute de-mi vine sa-mi iau campii, am o dexteritate in a-l infasa in otet de numa numa. Si chiar are efect. Pute toata casa de-ti muta nasul, maraie copilu coltz cu urlet, dar scade febra. Sosete 3/4, caciulitza si bluzita mermelite in otet (nu de mere ci de vin) si'n 15 minute a scazut la 38,5.
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan