LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (103)
Raspunsuri - Pagina 11
Noki_Lara spune:
Alinush- felicitari oentru mers singurika! Si Sarah face mega-scandal daca ma vede ca ma asez la PC. De-aia mai nou scriu din picioare.
Scheme medicamnetoase- io zic ca e util d epus pe prima pagina. Cine vrea se uita, cine nu, nu.
Madutza- cu ghetele de iarna mergem super. Mai ciudat e la cizmulitzele inalte. Se comporta cam ciudat, dar cred ca se va obisnui.
Plec in parc la aer. Revin.
EDITEZ, ca am uitat, de habauca ce sunt: Hanuc, io i-am dat ficat de vita, fiert si pasat cu blenderul, impreuna cu legume: rosie, morcov, cartof etc. Le-am fiert separat - ficatul in putin lapte.A mancat dar nu a picat pe spate. I-a placut mai mult cel de pui, oricum.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
Simina
E grea perioada asta la tine, cu 2 copii mici dar ai sa vezi ca o sa ti- o amintesti cu drag.
Chiar, Deiu a inceput scoala?
Felicitam fotomodelul DC!!!
Vaaai, ce seamana cu Phil in poza aia!!!
Feli nu trebuie sa te superi; dar schemele de tratament la febra nu-s tot una cu sfaturi pt cresterea lactatiei sau intarcat (care n-au ce sa strice); difera de la caz la caz, fct de varsta si gravitate; si vezi ca nici nu-s cu totii de acord. Fiecare e mai bine sa asculte de pediatrul care a vazut copilul si pana la urma isi asuma raspunderea ; si nu sa tinda sa aplice sfaturi de pe forum.
anda77 spune:
copilul meu arde in continuare...io cred ca are o infectie ceva la cate antitermice am bagat in el, trebuia sa se amelioreze...uf, vedem dupa-amiaza, cand vine doctorilu'
cu ghete merge f, prost.
nichita n-are nicio treaba ca stau eu la calculator, adik nu cu mine, ci cu calculatorul e problema. cum il prinde deschis, da in tastatura aia de-o innebuneste, imi ameteste setarile, nu-mi mai gasesc shortcut-urile, e nebunie. dk e in tarc ma lasa in pace normal, dk e afara din tarc, prima destinatie e laptopul, nu pot sa stau la pc cand e "liber" copilul, ma da la o parte.
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
siminaf, deci si la otita curge nasul...dar tb sa-l duc la orl, pediatrul isi da seama de otita? am citit ca aia externa e simplu de vazut, dar aia medie?
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
Hello hello
Am scos si noi nasul in lume
Sper sa apuc sa va scriu tot ce vreau, nu de alta dar nu ma lasa "sefa", e calare pe mine non stop. Deja ne-am perfectionat in ale mersului, alergam de zor, cadem de n-avem treaba, vineri a dat cu fruntea de noptiera cand se apleca sa ia ceva de jos => un cucui de toata frumusetea, noroc ca nu s-a si invinetit, sambata a cazut si s-a julit la nas, duminica si-a prins degetele in sertar. Ca sa intelegeti ce we am avut si ce copil cuminte..manca-l-ar mama
Ela nasoala patania cu lumina..bine macar ca nu ati apucat sa va suiti in lift, ca mai ramaneati si pe acolo
Camelia bafta la doctor, tinem pumnii!
Noki eu ti-am dat SMS cand am plecat de acasa, am vazut ca n-ai raspuns asa ca am tras concluzia ca nu mai veniti. Imi pare rau c a nu v-am vazut
Anda sanatate multa poetului!
Leea la Miruna de fiecare data cand a avut muci, pe langa tratamentul de rigoare, mi-a spus sa-i dau seara Peritol ca sa o calmeze si sa doarma bine. Poti sa-i mai pui Karvol pe asternut, aproape de nasucul lui, si eventual baga-i o pernuta sub saltea in asa fel incat sa stea mai sus cu partea superioara a corpului. La noi a dat rezultate. Sanatate multa!
Feli eu nu mai cumpar nimic de la Piciul, mi se pare ca toata marfa e de extrem de proasta calitate.
febra noi aplicam urmatoarea schema: Efferalgan cate 4 ml de 3 ori pe zi, alternativ cu Nurofen 4ml de 3 ori pe zi, alternativ la 4 ore distanta intre ele. Pana acum a mers de minune schema asta, a cedat febra imediat.
dau send ca vine inamicul..revin
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
Nu e vorba de substituirea vizitei la pediatru ci de postarea o data pentru totdeauna pe prima pagina a unor sfaturi care au fost de n-sphe ori puse pe forum, deja m-am saturat de ele.
Ma gandisem si la regimul anti-diareic (alta eterna intrebare a forumului) ca o sa tot avem nevoie de el, asta e varsta ce sa facem.
Ce sa fac si eu, n-am treaba....
madau spune:
Anda vad ca tot aveti febra, io cred ca e vreo pardalnica de infectie care cere antibiotic, asa ca mai bine cheama medicul sa-l vada.
Leea nu-i aspira asa des, mai rau faci. Ii sensibilizezi nasucul, ii poti sparge vase de sange. Eu o aspiram numai cand efectiv vedeam ca nu mai poate respira si ca-i curg. Ptr nasuc...poti sa alternezi fara probleme Vibrocil cu Colargol, eu i-am aplicat cu succes o schema invatata de la mama...si anume ser fiziologic in care pui 2-3 picaturi de Vit C. Desfunda garantat.
Cuscra noi mergem bine cu ghetute.
Feli mie mi se pare buna ideea cu sfaturile pe prima pagina..cine vrea sa se uite, bine cine nu, nu.
ma duc sa bag repejor un ochi la poze, ca vad ca sunt ceva..revin
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
hanuc spune:
Si noi avem pb cu ghetele de iarna,au talpa rigida si destul de inalta,in casa a inceput sa mearga bine cu ele dar afara imbracat cu geaca e dezastru...am luat o cazatura direct in nas...de fapt pb nu sunt ghetele ci ambalajele de dulciuri tigari si alte chestii interesante din parc pe care binevoitorii nu s-au invrednicit sa le duca intr-un cos de gunoi ,fapt ptr care ma declar scandalizata si imi vine sa ii apostrofez daca ii vad,dar nu am eu norocul sa ii prind in fapt.In concluzie Luca este atras de tot ce in jur si alearga ca sa prinda ceva pana nu vad eu si ajunge sa cada...Nasol...
In casa este atat de atras de tastatura incat i-am procurat propria lui tastatura la care tasteaza cand are chef desi s-a prins de faza ca tastatura mea are o legatura cu monitorul la fel ca si telecomanda cu tv deci ar vrea si un monitor propriu dar aceasta dorinta nu o pot indeplini.....
Hai ca m-am lungit.....pupici tuturor
Claudia si Lucasor
bb_alinus spune:
Claudia si noi vrem bineinteles tastatura, chiar i-am dat una exact ca cea pe care o avem dar crezi ca e fraiera? Vrea aia pe care tasteaza mami sau tati nu altceva. Cu mousul nu mai zic...
Uf iar se crizeaza cand ma vede la calculator.
Iesim afara ca altfel nu se potoleste.
Alina si Amalia 17.11.2005
Avem 1 anisor!
Primul meu Sfant Nicolae
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
dordia2000 spune:
'Neatza!!!
Azi ne-am trezit la 10.25 asa ca...abia acu' am ajuns la PC.
Catutza eu tocanitza o fac cu ceapa+ardei gras taiate cubulete si inabusite un pic cu ulei(1-2 min) dupa care inabusite cu apa...apoi pun cartofii si spre sfarsit ciupercile tocate marunt. Pun un pic de delicat si sare daca mai e cazul si bulion. Mai pun un pic de cimbru pt gust. Iese o bunatate si a basculat fi-miu...de se bateau turcii la gura lui. In mod normal...ceapa+ardeiul le caleam calumea dar...pt micutz evit ceapa calita, prajeli...etc. Si uite asa mancam si noi mai sanatos.
Anda offf ce veste trista. Imi pare rau dar...nu am fost in sit. asta asa ca...nu stiu ce sa iti spun. Stefan cand a fost un pic racit nasucul i-a trecut cu Colargol si mai lua Nurofen. Febra nu a facut asa ca...nu stiu. Sanatate multa si sa auzim de bine! nasucul mucios!!
Camelia tin pumnii stransi si ...bafta la DR!
Felicia imi pare rau pt buzunarul tau...dar...asta e!!! cat despre lista cu postarile....e suuuper.!!!
Alinus si noi tot in stadiul ala de 2-3 pasi facuti spre mine in rest merge din ce in ce mai bine de o manutza si sper...ca in curand sa o ia singurel in picioruse. Dar deocamdata daca nu are un punct de sprijin prefera deplasarea pe 4 roti!Felicitari fotomodelului!!!
Cu ghetutzele de iarna merge prost rau. Se impiedica in ele se incurca...dar...la iarna nu o sa aiba incotro ca doar nu om iesi in adidasi sau pantofiori!
Si Stefan are tastatura lui dar....nu e fraier ca atunci cand tasteaza se uita la monitor asa ca....e cam degeaba tastatura lui!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005