LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (103)
Raspunsuri - Pagina 12
dordia2000 spune:
Fetelor cum se arhiveaza un subiect??? Ca as vrea sa imi arhivez sub cu LMA si...nu stiu!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
leea_cv spune:
Mai ce curve de zile am.Pe linga toate timpeniile cu care ma confrunt, a mai si cazut Tudor si a dat cu arcada de o masuta mica pe care stau citeva flori.I s-a umflat si invinetit instantaneu.Ce dracu? Sint in zodia nenorocirilor? Ziceam ca vin sarbatorile si ca pluteste asa in aer o aroma de pace si liniste.Pe naiba.Numa cind ma gindesc ca iaaaar voi fi singura(chiar daca e si piticu acu) ma apuca boceala.Mai ales cind vad beteala de prin magazine.
Madau am incercat sa pun perna,dar nu doarme standard,cu capul intr0o directie.L-am gasit,desigur cu picioarele-n sus si cu capul in jos.Vitamina C am aflat cu stupoare ca NU SE MAI FABRICA de 6 luni.Aia la fiola zic.
Alinush,din 10 in 10 min pt ii curg riuri de muci.La calc f greu ma lasa.Se agata de mine si cum spuneam,are o pasiune pt rupt si inghitit taste .
Madutza multumesc pt urari.Io ii mai dau ghetute de iarna cind si cindDar mai mult ii dau cite 3 per de sosete groase si il bag in sacul carutului.
Noki multumesc.Mucii vin girla,deci colargol.
Feli io zic ca e buna ideea cu adunatura de sfaturi pe prima pagina.
Leea si Tudor (19.12.2005)
felicia74 spune:
Dordia mai esti prin preajma? Ca vreau sa fac salata ta de ton cu paste. Dar am ton in apa, nu ulei. Are ceva?
Cat despre salopeta, trebuie sa le cer scuze celor de la Piciul, misterul a fost dezlegat, nu marfa a fost de vina ci o femeie proasta ca a pus salopeta la inmuiat dar nu a dizolvat detergentul ca lumea. Si acum imi vine sa plang, ca era tare frumoasa, cu buzunare smechere, asta e unde nu e cap, vai de chiti!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Leea cauta vitamina C Natural, din SUA. Nu e obtinuta sintetic de aceea cica ar fi mai buna. Eu numai d-asta i-am dat Ilincai.
dordia2000 spune:
Aici sunt!!!
Se poate si cu ton in apa dar cu maioneza. sincer eu am facut-o cu ton in ulei dar...nu vad ce ar avea ton-ul in apa!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
felicia74 spune:
Cuscra mersic
Fetelor, voi vorbiti de ghete de iarna Pai Ilinca nu are, doar niste ghete ce-i acopera glezna. I-o fi frig asa? Mie nu mi s-a parut.
Mihaelutat spune:
Buna dimineata dragelor si dragilor.
Dupa cum vad week-end-ul nu a fost dintre cele mai bune pentru o parte din noi, asa cum se intelege nici pentru mine, dar sa trecem peste toate astea si sa uitam ca azi e luni, si asa cum zicea Ripley mai demult, nici iarba nu creste.
Acum faza haioasa de la soacra mea adorata. Printre multe boli care se agata de ea ca scaiul de oaie, mai are si un cheag de sange la cap, care sta sa ii plezneasca de vreo 30 de ani. Deci, ca urmarea bolii grave, nu are voie la soare.... sambata eram in curte, un frig de crapau pietrele, o umbra de soare pe care o vanam cu totii. Ghici cine vine cu o mega palarie de soare ca o bate soarele in cap si o apuca migrena si ii crapa cheagul si moare inainte de Craciun? Corect ati ghicit cu totii... Soacra mea. Mi-am facut cruce de trei ori, am scuipat in san si mi-am zis ca grea batranete va avea.
In alta ordine de idei am nevoie mare de menajera. Va rog daca aveti recomandati-mi si mei pe cineva. Anda ce s-a intamplat ce cea care venea la prietena ta?
Hai va pup
Mihaela
album dn Titi
Madutza10 spune:
Mamicile de baieti care le-ati taiat motu' deja ,ce ati pus pe tavitza???Ca eu nu prea stiu iar nasa nici atit....
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SF. ANDREI
madau spune:
Asaaaa...vazut poze..acu' comentarii
Ela mi-a placut la nebuie de Uka, ce suparata era cand i-a taiat motzul, apoi dansul cu Vladone..si pupic. Tortul nu mai spun, mami la fel..per total o familie frumoasa.
Negara mi-a placut treaba cu..."n-avem aparat, nu o sa avem poze"..apoi cand ma uit, albumul plin . Superbissima Elise. Tortul mi-a placut si la voi, o idee buna..in forma de 1.
Am culcat fata, ma duc sa balotez ceva si mai trec pe aici
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ela27oana spune:
FELI-asa si noi avemunele imblanite pana la glezna si altele putin deasupra,i-a luat bunica=-sa unele inalte si plangea numai cand le incalta asaca le-am dus inapoi
leea-offffffffffff doamne,sanatate multa piticului
camelia-bafta la dr,m-am uitat la filmulet eu zic ca nue nimic grav
Ela si Oana-Daria