LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (103)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Era sa uit...

Ia spuneti-mi voi cum introduc eu laptele de vaca la bb??? Nu ptr baut, ca acolo stiu ca trebuie sa inlocuiesc treptat cate o masura, bla, bla. Daca vreau de ex sa-i fac orez cu lapte de vaca. Cum fac?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

MADA-multumim,o sa mai pun azi poze

tati cica se duce maine ,el cu ea la coafor sa o tunda,sa o vad si pe asta,o sa ma prapadesc de ras

mihaela-

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

I-l introduci cu lingurita diresct in gura.

Daca ar face alergie la laptele de vaca ar fi facut la formula, ca doar contine lapte de vaca.

Mergi la inceput

MADA-eu i-am facut si i-am dat in prima zi o cant mica,apoi mai mult

a si apropo de nan,am facut trecerea,azi suntem la 5 nan cu 1 milu,e k
papa bine,am facut trecerea cu cate 2 zile la o cantitate,un pic de moft la 3 milu/3 nan dar acum e ok

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Lavi. M-am prins..deci nu e nici o problema da? I-l dau asa dintr-o data pe tot, sau incerc intai cateva lingurite? Apoi odata ce mananca lapte de vaca asa cu orez, gris, etc se considera deja introdus, adica pot sa-i dau si sa bea dimineata, cate o canuta?

Daca par stupida..sorry

pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Ela multam si tie. Chiar vroiam sa te mai intreb daca papa Nestle. Cred ca o sa incercam si noi sa vedem cum e, dar mai avem nitel pana facem 1 an. Te mai stresez eu atunci

pozici la 11 luni

Mergi la inceput

bbalinush-felicitari pt amalia fotomodel

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madau, direct in gura, vorba mdt. io i-am dat orez cu lapte fara nicio precautie, a balotat.
nu as zice ca se considera deja introdus. adik dk papa orez cu lapte, chiar si frecvent, nu cred ca inseamna ca poti sa-i bagi si bibe intreg, seara, direct!

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Laptele praf e lapte de vaca 20_si_ceva%, procent zis de Silvia. N-are ce alergie sa faca acuma brusc si deodata.

Trecerile astea se fac treptat si ca sa se obisnuiasca cu gustul, ... etc. Plus ca e cantitate mai mare 250 ml la o masa decat laptele din orezul cu lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

hai ca e din ce in ce mai cool mama ei de treaba!
Deci, ne-am intors din drum, am lasat naibii plimbarea ca am reusit sa o fac lata: mi-am pierdut permisul de conducere!
Fix asta imi trebuia acum, cand au inceput si aici ploile si vremea nasoala, deci cand nu ma mai pot plimba cu tramvaiul si vroiam sa luam centrele comerciale la plimbaceala
Uf acu cred ca trebuie sa ma caciulesc pe la ambasada sa fac nspe drumuri cu nspe mii de acte care sigur nu or sa fie complete, ca sa nu va inchipuiti ca nu e birocratia mare si la frantuji.

Scuze ca m-am descarcat ca fetele pe aici au probleme de sanatate care sunt mult mai importante dar vroiam sa dau cu capul de ceva si numai aici am emoticon

Ela multumim de felicitari. Da, una calda pe ziua de azi totusi!

Alina si Amalia 17.11.2005

Avem 1 anisor!

Primul meu Sfant Nicolae

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput