LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (103)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mai cauta-l, poate il gasesti prin casa. Cu pruncimea asta cotrobaitoare.. nu se stie niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

ALINA-OFFFFFFFFFFFFFF,iti doresc nervi de otel si sa reusesti repede sa-l faci din nou

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

eu imi pun dopuri in urechi,a primit daria un bb care rade,si rade si rade,si cum se opreste ii da cate una si incepe iar de ieri numai asa o tine,si ei ii place la nebunie rade si ea,apoi il i-a in brate si-l leagana ii pune suzi in gura sau pai,acum s-a culcat cu capul pe el

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ela, io cred ca esti cam fitzoasa. adik iti pui dopuri in urechi de la o papusa care rade? sa facem schimb: dau masina de pompieri nio-nio-nio contra papusa care rade.

mihaeluta, chiar in aceste momente in care vb., doamna cu menajul este la prietena mea, ca a tot fost plecata prietena mea. deci diseara am rezultatul probei de lucru.

nu se mai face odata ora 15 sa vina pediatrul ca innebunesc...numar minutele

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

alina imi pare rau Sigur l-ai pierdut?
Pe de alta parte, felicitari ptr modeala

Raportam tentativa esuata de a-i da copilului friptura de pui cu piure de cartofi. A scuipat de tot si in semn de protest ca am indraznit sa-i dam neblendaruit nu a mancat nici piureul gol. I-am dat un bibe, poate adoarme si sa ma lase in pace toata lumea. Ce zi, ce zi Din pacate, nu numai in cazul meu.

Mergi la inceput

Eu am bagat la masina de spalat husele de la scaunele de masina ale fetelor. Pe al Nataliei scrie ca se spala cu mana; nu-mi place asa ca le-am bagat la sensibile. Va zic ce-a iesit.

Taica-meu va veni a doua oara in decurs de o luna la noi ca a treia ne vom vedea la Alba de Craciun. Asa ca am zis ca sa profit si sa ies la teatru ca n-am mai fost de un an jumate sau mai bine. I-am zis lui taica-meu sa-mi spuna clar cand vine sa caut bilete la teatru. Replica de parinte: "Si cu cine lasi copiii cand mergem la teatru?"

Vad ca s-au cam epuizat biletele la ce ma tenta asa ca s-ar putea sa ma reorientez catre film. Of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mdt, taaare de tot taica-tau:)))))

ela, zi, mai, vrei masina de pompieri si iau eu papusa care rade sa experimentam si alte sunete:))

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

mai ,ando-nu ma plangeam,am scris ca sa descriu galagia care etse la mine,iti dau papusa si daca vrei si boxele 5.1 care spre disperarea mea(si aici chiar nu exagerez)merg non stop uneori la maxim,ca asa le plac ukai si lui taica-sau,ba uneori daria da cand incet cand la maxim si trepideaza toate in casa dar lor le place,asa ca daca vrei ti le dau la pachet

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Chiar ca cu taica-meu!
Am eu noroc de soacra buna cu care ma inteleg dar il am in schimb pe taica-meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Asa....am fost la polul N afara si ne-am intors, am papat mamaligutza cu branze - ca erau vreo 2 feluri in ea - si cu iaurt si amu nani pe noi!

Madau- cazul nostru, ca si noi tot pe Milu 2 am fost pana acum 4-5 zile. Laptele de vaca i l-am bagat mai demult cand i-am facut piure de cartof in care am pus generos lapte. A fost ok. Orez si gris nu i-am dat, deci nu am jurisprudentza in domeniu.
De 3 zile ii dau seara Nan Junior, am inceput cu 2 masuri Nan + 5 Milumil, apoi 4 Nan + 3 Milumil si aseara doar 1 Milu + 6 Nan. Azi direct Nan, ca oricum nu mai am Milu. De ieri de dimineatza i-am bagat si laptele de vaca - asta dupa ce am lasat 2 zile de la bagarea Nan-ului. Prima oara 100 ml de lapte de vaca, restul de 180 de Milu, apoi azi 180 lapte de vaca, 100 de Nan. cam asta e trecerea. Maine vom avea feluri pure din toate. Dimineatza lapte de vaca 100%, seara Nan 100%.

Anda77- naspa cu pediatrul ca vine asa de tarziu. Dar tocmai am primit din parc, de la o tipa care e la acelasi dr ca mine, minunata veste ca omul nu mai face vizite acasa. Deci, doamne fereste de boli de week-end sau in afara programului de la clinica. Sa-nnebunesc, nu alta!

Alinush- hai ca prima oara am crezut ca ai incalcat regulile de circulatie si ti-au luat ei carnetul. Pai daca ai pierdut carnetul material in primul rand mai cauta-l ca poate il gasesti -in gentile pe care le-ai schimbat, buzunare de haine etc, sub mobile - sau du-te sa-ti emita autoritatile un duplicat, o dovada provizorie, ceva.

Feli- pai tu cum i-ai dat neblenderuit? Nu i-ai taiat marunt-marunt de tot carnea? Of...sper sa fie ultima sursa de nervi pe ziua de azi.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput