LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (103)
Raspunsuri - Pagina 15
bb_alinus spune:
Deci gata, declar pierdut permisul, am cautat in toate cotloanele, si in masina de se uita lumea ciudat la mine, eu zic ca mi-a cazut din buzunarul din poseta unde il tineam, ce mi-am tot zis sa ii schimb locul ca de cate ori cotrobaiam in poseta se intampla sa imi cada - dar in interiorul posetei. In fine, mi-am facut o cafea strong si mi-am luat un kil de caramele ca sa imi treaca 
Lavi mortal taica-tau 

Ela stai ca esti la inceput, obisnuieste-te; Pai io ce sa zic ca miss are numai jucarii urlatoare, pianul de la socrii ( care e de fapt orga) daca apesi pe un buton nu se mai opreste din cantat, avem un volan cu maneta si claxon si nici ala nu se opreste ( ca deh sa atraga atentia bebelui) adica daca bebe nu se mai joaca tot la 2-3 minute auzi asa ca un motor de masina si o frana brusca si o voce care nu stiu ce zice in olandeza, apoi nu mai zic de cuburi care cand le atingi urla si alea. Ieri Amalia s-ia pus fundul pe pian sa fie sigura ca urla la maxim iar cu o mana apasa o pisica care mieuna si cu cealalta isi punea melodii la mergaret. Ce dopuri, ca eu as pleca de-a casa de-a dreptul 
Noi avem doar ghetute, dar pe afara stam in carut si am o paturica cu care ii acopar picioarele in caz de nevoie.Insa de indata ce o sa vrea sa mearga si pe afara o sa ii cumpar niste cizmulite imblanite.
Alina si Amalia 17.11.2005
Avem 1 anisor!
Primul meu Sfant Nicolae
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
bb_alinus spune:
Am gasit in sfarsit cadoul de Craciun pt missladena: www.king-jouet.com/jouets-jeux-enfants/GU96360/Cheval-A-Bascule-Princesse°#" target="_blank">Calut de printesa
Avem 1 anisor!
Primul meu Sfant Nicolae
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
ela27oana spune:
am reusit sa pun toate pozele in album,pt cine vrea sa le vada si deasemenea cum mergem noi afara 1 anisor
Ela si Oana-Daria
Noki_Lara spune:
Alinush- fff misto calutul. Ce-mi place la el e ca poti sa-l tragi cu copilul pe el. Ca uite, Sarah de exemplu, e cam satula de calutul ei pe care se urca singura si coboara de pe el. Dar mari posibilitati nu prea ai cu un cal simplu. Asta, daca-l poti si trage, e super!!!!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Anda astept cu interes sa vedem cum e cu menajera ca ma acopera mizeria in casa. Hai sa vina pediatrul mai repede ca simt deja tensiunea in aer...Hia ca o sa fie bine!
Acum ma duc sa ma arunc in Carrefour. Ma si vad la casa imbulzindu-ma cu gloata inebunita de sindromul Mos Niculae, dar eu chia am ramas fara provizii si nu mai pot amana ca nu m-as duce in asemenea momente festive prin magazine.
Imi iau inima in dinti si plec. Urati-mi bafta.
Mihaela
album dn Titi
bb_alinus spune:
Noki pai poate fi tras sau miss poate sa il impinga ea cu picioarele ( desi la lenea care zace in ea m-as mira).
Sincer eu vroiam www.eveiletjeux.com/Produit-502467/boulier-multi-activites.htm" target="_blank">un cub educativ dar ne-am zis ca mai are, desi nu chiar asa de interesante ca asta.
In fine sper sa ii placa ca pana acumanu pot sa zic ca ii place ceva la nebunie.
Avem 1 anisor!
Primul meu Sfant Nicolae
bb_alinus spune:
Ela m-am uitat pe poze, superbe pur si simplu! Poza 25 cu voi doua e de pus in rama iar poza 29 parca il vad pe presedinte cand da din mana ![]()
Tortul ti-am mai zis ca arata tare bine, tu l-ai facut? Cu ce era?
Asa, vaz ca numai eu sunt pe aici,consemnata in casa si fara chef de nimic.
Edit Ela da tu vaz ca stai exact la mine in cartier
Ca am recunoscut parca locurile. Eu stateam pe Obregia blocul de dupa Arcadia. Parca nu mai e supermarchetul asta, nu?
Avem 1 anisor!
Primul meu Sfant Nicolae
Noki_Lara spune:
Alinush,
quote:
Asa, vaz ca numai eu sunt pe aici,consemnata in casa si fara chef de nimic.
notiunea de olandeza iti zice ceva???
Ca io tocmai am mai terminat inca un punct la tema de la microeconomie.

Poze cu Sarah si mami

Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
bbalinus, felicitari, amalia are o fatza foarte mediteraneeana in poza aia.
mai, vine pediatrul abia la 17
, ca nu poate pleca de la spital acum. dar io ma duc acasa oricum ca n-are copilul panadol, m-am invoit, gata.
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
bb_alinus spune:
Noki nu inteleg?
Da' tot ies io din casa, pe ploaie, vant, cutremur ce-o fi ies.
Btw a iesit un soare tare fain, care va disparea evident cand miss se va trezi ca sa nu putem iesi
Anda multam.
Poetul tot cu febra?
Avem 1 anisor!
Primul meu Sfant Nicolae