LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (103)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

fetelor n-am mai intrat ca sunt cu nervii pe bigudiuri...Stefan dupa o saptamana de mofturi la papa, acum atinge extrema, de cand vede linguritza isi pune mainile in cap, se apuca de lins scaunul, se agita tot...doar-doar scapa de papa si-i dau lapte. Cred ca voi trece pe regim de infometare si lapte numai dimineatza si seara, ca nu mai merge! Stam o ora la masa si abia daca mananca 50 de grame de borcanel.In schimb ii zice intr-una "papa-papa" zici ca e cel mai mare flamand din lume L-as trece la 4 mese, dar nu am idee cum, ca el prima masa o ia la 6 dimineatza(lapte) si ultima la 22 (lapte+cereale). Poate aveti ceva idei. La toate astea se adauga din nou, vesnicul meu stras...stiti voi care, ca al Mihaelutzei. Astazi parca mi-a dat cu ceva in cap. Eram gata sa merg sa comand tortul pt zua lui Stefan cand imi spune: pai tortul il aduce nasha! Eu, mirata: care nasha? Ea: Pai Mioara, nasha lui Cosmin! O femeie care nu a avut NICI O TANGENTA cu Stefan, de cand s-a nascut! Nici nu imi trecea prin cap sa o invit, mai ales ca facem in mediu restrans. Ii spun: pai ce o doare pe ea capul de tort? Cica i-a picat Stefan cu tronc! de unde, ca l-a vazut o singura data, nici nu mai stiu cand, la o plimbare. I-am spus ca daca vrea neaparat, poate sa-i ia o jucarie, dar chiar sa se bage asa in seama si sa faca ea tortul mi se pare EXAGERAT, nici macar nasha lui Stefan nu s-a bagat, mi-a spus ca ne lasa pe noi sa-l facem cum vrem, ca e primul lui tort.

Lavi ce mai faza cu tatal tau!

Leea doamne, ce clipe grele ai avut! Si eu sunt de parerea sa-l suni pe Mister, ca de la niste cumparaturi nu i se apleaca.

Anda pai ce face Nichitutul? In loc sa compuna o peozie de ziua lui, face febra? Hai ca-i dam un si speram sa se faca bine cat de repede. Sa ne spui ce a zis pediatra.

Camelia multumesc de intrebare, uite sunt "bine" , dupa cum spuneam. Sper sa te fi dus "degeaba" la Bucuresti, in sensul ca nici mie nu mi s-a parut o problema majora de comportament pe film. te

Simina

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Tania- sfaturi culinare: in primul rand, nu-i mai dai lapte intre mese, ca e normal ca stiind ca va primi lapte refuza mancarea cu linguritza, de bandit ce este!Apoi, daca vrei sa-l treci pe 4 mese, ceea ce nu e o idee rea deloc, poti face asa - ca noi: papa laptele de dimineatza - ora 6.45. Apoi la 11 incerc daca vrea fructe - azi de exemplu eram io la PC si Sarah pe langa mine si i-am dat in mersul jocului cum s-ar spune cateva lingurite si a mancat. Daca nu manca, asta era, ii dadeam eventual in parc un biscuite sa-l molfaiasca. Apoi la pranz, in jur de ora 13-13.30 ii dau legumele cu carne. Incearca sa-i faci mancare mai de oameni mari, mai cu gust. Poate pur si simplu nu-i plac chestiile de bebei. Dar fara jucarii si alte alea, ca Sarah dupa ce i le insiram pe toate in fatza, mi le trantea de o mie de ori peste tot si uite asa in loc sa pape dadea cu jucarii pe jos. Pana cand am schimbat foaia si nu mai primeste deloc, sau maximum una, pe care s-o studieze. In secunda in care o arunca, adio!
Apoi se culca de pranz si doarme foarte variabil, de la o ora la 2, 2 jumate. Apoi pe la 17.30-18 iaurtul cu biscuiti si fructe in el, care-i place mult asa ca la noi asta nu e problema.
Apoi seara daca papam noi si ea cerseste ii mai dam cativa soldatei de paine cu ceva de la noi - paine cu unt simplu, painica cu brana Hochland cu verdeatza sau castraveti, paine cu unt si cascaval, etc -dar fara s-o pun in scaunul ei de masa. Vine, ia bucatica, se duce la joaca, iar vine si tot asa. Io asta nu o consider masa. Apoi baita si laptele de noapte buna, la 22.

Cel mai nasol e sa te convingi singura ca vrei sa mergi pe drumul asta si ca vrei sa-l lasi nemancat in speranta ca va renunta la fitze si va manca apoi ok. Io zic ca merita macar sa incerci! pupici infiniti si-ti tin pumnii!

Alinush- adica daca tot esti condamnata sa stai in casa, pune mana pe cursurile de olandeza!Uite, io am dat exemplu pozitiv!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Madutza10, uite ce i-am pus io lui atomix la motz: carticica mica (d-aia de rugaciuni), card, mouse, baterie, pix, bani bancnote, banutz d-ala de aur, o bijuterie, pieptan (ca vru nasa ceva de cochetarie sa vedem daca iese cochet si fitzos), o seringa, o surubelnita, un film foto ca tac-su e pasionat de foto sa vedem daca l-a mostenit ;), chei de masina, bratzara, ceas de mana.
Petrecere faina la motz. Sa ne zici ce-a ales.

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Mai ori e autosugestia ori chiar asa e,dar parca T e o idee mai bine.Sper sa fie din ce in ce mai bine.Nasul tot plin si infundat este.
L-am sunat pe ta-su si i-am dat lista.Cica va veni,dar numai pe la 21.Am comandat si vibrocil si colargol.
Tania stiu cum e cu mofturile la masa,asa ca imi inchipui ca-ti vine sa iti iei lumea in cap.Mie mi-a zis dr sa mu-i mai dau nimic intre mese,desi nu-i dau.Si sa nu-l fortez cu papa ca si asa e prea gras (nu inteleg de la ce).E drept ca are 12 kg si mai are 2 sapt pina la 1 an.La noi mesele se dau la orele 8,12,16,20.Prima si ultima lapte cu cereale in bibe,restul fructe si legume.
Ela si io as vrea sa fac schimb.Da-mi pausa ca ti-l dau pe Tudor.Macar pina ne linistim.
Feli io cred ca daca la sensi blue, a mai rasarita din BM n-am gasit,in alta parte nici atit.Dar perseverez.
Mihaelutat sa-ti traiasca soacra cu palarie cu tot.
Alinush nu ai gasit permisul? In jungla aia,ma indoiesc.Ce de drumuri ai de facuuut.Io l-am pierdut si mi l-a adus cineva la usa dupa o sapt.Asa=s romani.Cu dragoste de frate.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

copilului nu-i scade febra...n-am asteptat niciun barbat cu atat infrigurare..Pediatruleeeeeeeeeeeeeeee. zicea ca poate ajunge inainte de 5...sunt isterica, nu ma bagati in seama....

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am venit si noi de afara...frig nene nu gluma

Acum ne pregatim sa servim masa, pana una alta miss papa un colt de paine, mancarea ei preferata .

Leea ma bucur ca T este mai bine, s-a rezolvat si cu cumparaturile..sper sa si doarma la noapte sa-ti mai revii nitel.

Tania of, of ce sa-ti mai spun. Aplica acelasi sistem pe care i l-am zis si lui NOKI acum cateva zile..adica "infometare", nimic intre mese, in nici un caz lapte, si o sa manance zic eu. La noi a mers treaba asta, eu n-o fortez nici acum sa manance, daca are chef bine, daca nu..cand i-o fi foame papa ea. O sa fie mai greu probabil la inceput, insa cand va vedea ca nu mai primeste nimic, si ca nu te lasi induplecata, va manca cand trebuie. si bafta!

Alinus si eu mi-am pierdut carnetul si buletinul cand cu BE, nici acum nu le-am facut..n-am avut timp.

Fimea tocmai a inhatat o paine din sertar si umbla cu ea prin casa..ii e foame, clar

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

alina,intradevar pe obregia stau,nu mai este arcadia este angst acum iar eu stau cam la o statie de autobuz catre piata sudului,la nisei,daca iti spune ceva,sau pub-ul "real cafe",multumim de aprecieri
tortul nu l-am facut eu l-am comandat la o cofetarie aici in zona si a fost tort de fructe

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

noki-mamaaaaa ce program,cand vad ca saraly papa la 4 ore,ce bine,la noi daca la 3 ore fix nu-i dau papa ma afla toti vecinii de urlete,de vreo 2 zile ma trage de pantaloni si zice papa paaaaa

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ela, care 4 ore, ca de la 7 la 13.30 sunt 6 ore jumate. Dar asta e cea mai mare pauza intre mese pe care o avem, pe motiv ca Sarah pur si simplu nu vrea sa pape dimineatza. Dar io mai incerc, adica nu am scos definitiv masa de la 10.30. Daca papa, ii dau, daca nu, suntem fortat la 4 mese.
Dar crede-ma ca NU ti-ai dori sa fii in locul meu...

Eheheh...de ar exista o cale de mijloc, alta decat Anutzache-ul lui Ripley!!!!!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Dragele mele, va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase pe care le-ati scris pt Elise. Am preluat ideea de la Noki si am listat urarile voastre. O sa pastrez hartiile impreuna cu motul si banutii cu parul lipit.
Anda, de groaza clipele prin care treceti tu si Leea.
Hanuc, eu stiu ca nu se face vaccin in caz de rosu in gat, febra... Iar ficat de vita are voie sa manance, fiert si combinat cu piure (daca ficatul este proaspat) ca simplu e cam inecacios.Cred ca in scutecul trecut a scris dordia o reteta de mancare pe baza de ficatei.
Madutza, si Elise cade dupa 1-2 pasi cand e incaltata cu ghete. Probabil dureaza pana se obisnuiesc cu ele.
bb_alinus, idem si la mine cu statul la calculator. Ii place sa bata in tastatura la care scriu eu, nu-i plac celelalte 2 pe care le are numai pt ea. Care e faza cu fotomodelul? Ca eu nu m-am prins...
Cami, tinem pumnii sa fie totul bine. Doamne ajuta!
Leea, noi nu avem batista bebelusului si ii aspiram mucii cu para. Mi s-a intamplat o data sa ii curga sange din nas si de atunci aspir doar in momentele critice (desi gresesc, dar mie mi-e mila, mai ales ca se zbate si plange de mi se rupe sufletul). Eu o mai pacalesc si ii sterg nasul cu un servetel, sau o spal (stie sa sufle nasul cand ii cer, nu sufla cu putere dar ma ajuta uneori sa-i scot mucii fara sa o chinui prea tare).
Felicia, mie mi se pare utila actiunea ta. Deja mi-am salvat scheleme.
Madau, treaba cu pozele am rezolvat-o cu un alt aparat. Dar din pacate nu era asa performant si mi-au iesit pozele intunecate. Plus ca eu planificasem: cu un aparat facem poze, cu altul facem filmulete. Dar asta e! Tot raul spre bine.
Noki, cum merge cu programul de papa a lui Sarah? Am incercat si eu astazi asa ca fata mea, la ora asta, doarme cu stomacul gol. S-a trezit la 9.30, a baut 200 ml lapte. Si atat, pana la ora asta. Sper sa se trezeasca rupta de foame si sa manance fara sa-mi faca mofturi. Daca nu imi reuseste figura astazi, eu abandonez ca nu ma tin nervii. SARU'MANA PT CREAREA SUBIECTULUI DE LMA PT. ELISE.
Ela, superb tortul vostru. Eu nu prea am fost multumita de al nostru, dar asta e! Cand creatoarea nu are talent...
Tania, nu stiu ce sa-ti zic decat ca te inteleg f. bine. Eu am trecut-o pe 4 mese (azi doar 3 ca la amiaza nu a mancat nimic) dar la noi nu a functionat. Tot face mofturi si mananca putin.
Eu am observat ca mananca fara sa ceara jucarii atunci cand sta cu noi la masa. Tat-su mananca si eu o hranesc.
Trimit ca am inceput sa scriu mesajul pe la 2.30...

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005

Mergi la inceput