LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (103)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Anda ,a venit doctorul pina la urma???
Nu vreau sa te sperii dar Orlando a patit la fel de la o viroza luata de pe afara ,a persistat febra indiferent ce i-am dat ,pina la urma ne-am internat ,asa s-a vindecat .Sper sa nu fie si cazul vostru ,poate trece doar cu antibiotic acasa ...

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE SF. ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Anda, acu am vazut prin ce treci cu Nic. Cam asa am patit si noi lunea trecuta cand din febra a dat in frisoane de am zburat pana la spital. Ne-a zis de Nurofen din 8 in 8 ore, la spital, dar dupa ce am vorbit cu pediatra ne-a zis ca in caz de febra mare ii putem pune supoz. paracetamol/algocalmin, depinde de febra, si pe gurita, chiar si dupa o ora, ii putem da Nurofen, 3-4 ml. In doua situatii, noaptea, am procedat asa, ca aveam impresia ca nu-l mai lasa febra. Si pentru ca a facut si frisoane ne-a mai dat Fenobarbital, 1/2 comprimat de 100 mg, seara. Doamne, asa de bine stiu ce e in sufletul tau. Pupi si sanatate maxima.

Leea, offff, mama lor de mucisori. Pupi sa scapati de ei.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Anda,tinem pumnii lu'nic sa se faca bine;eu cred ca e un clasic rosu-n gat,vorba Taniei;si daca-i asha,ma bag si eu in seama,si-ti recomand Tantum Verde,spray,are si un efect usor anestezic;dar,dac-ar avea rosu-n gat,nikitosu'nu prea ar manca...kiar,cum mananca?

Leea,cum a dormit Tudorel azi-noapte?
Taniuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk...of....dar Stefanelul kiar nu paraseste gashca asta de teroristi???n-are niciun gand,a?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ceapa calita in ulei 1-2 minute mi se pare prajita de-a dreptul. Ceapa in mancarea copilului se pune in apa, nu in ulei. Da gust mancarii si daca e fiarta.

Fiecare face cum vrea si cum crede, of corz.

Anda ce-a zis pediatrul?
Camelia ce-ati rezolvat la Bucuresti?

Tania Che e intr-un cerc vicios: ii e foame dar nuii place mancarea/n-are rabdare sa manance.
Pe langa sfaturile fetelor cu nexam intre mese, as zice sa schimbi radical ce-i dai de mancare. Probabil s-a saturat de borcanase din moment ce mananca doar 50 g la o masa. Eu as zice sa reiei gatitul.

Hai sa povestesc experienta mea de azi de la pranz cand era sa-mi iau campii dar pana la urma s-a terminat cu bine.

Ideea mesei: galbenus+legume.
Am fiert un ou pt Nati si am facut o chestie la cuptor mancabila de amandoua. Am fiert 2 cartofi in coaja, apoi i-am pus taiati la cuptor impreuna cu niste buchetele de broccoli si rosiile dintr-o conserva. Am impartit "virtual" tava in 2 parti: in partea mea am pus si usturoi si cascaval ras. (ei nu-i place cu casca topit in cuptor, mie da )Peste tot am pus busuioc si cimbru, dar la Nati mai putin. Cand a fost gata am pasat niste cartof cu galbenusul si am adaugat zeama de rosii din tava. Langa, i-am pus in farfurie rosii, cartofi, broccoli.

Reactia - naspa rau. N-a vrut nimic, scotea din gura si arunca pe jos.. etc.
Am lasat-o la masa ei si n-am mai bagat-o in seama si intre timp m-am apucat sa mananc din farfuria mea. Tava era pe masa. A inceput sa pofteasca la tava. Un cartof din tava, inca unul, dupa ce a inceput sa manance am inceput sa-i dau si din piure (in care era amestecat galbenusul), pana la urma i l-am dat cu lingura ca lingurita era pe jos... deznodamantul - a mancat f bine dar din bucatarie inca mai am de strans consecintele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anda a plecat pediatrul???? Ce ti-a zis, cum e treaba, hai nu ne mai tine in suspans....Facem galerie

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Astept si eu sa scrie Anda vestile bune!

Noki, ori is tampita ori chiar nu inteleg, da'i drept ca-s franta de oboseala, aia cu calea de mijloc Anutzachele meu
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Mda.pe cind ma bucuram eu ca-i mai bine...o alta belea.Ii curge singe din nas.DE CEEEEEEE. Ca nu am folosit batista bb-ului decit de 3 ori azi.De fapt nu stiu daca ii curge singe sau are vreo rana in ineriorul narei. Nu s-a prelins afara ci doar l-am sters cu un pic de vata si a iesit plina de singe.Acu astept sa vad cum evolueaza.Ncristina, cred ca o fi patit ca si fecioara ta, insa cu para nu merge deloc.
L-am rugat pe ta-su sa ia vibrocil si colargol.Al doile NU se gaseste in 3 farmacii din kk-tul asta de oras,iar vibrocil mi-a luat spray.inca nu l-a adus.Da imi vine sa urluuuuu.Ca n-o sa stea fii-miu sa-i dau io pufuri in nas.A zis ca a luat spray ca i-a zis farmacista ca-i mai bun ca picaturile.E drept ca io nu am specificat ce vreau.
Lavi de mi-ar iesi si mie chestia cu mincatul cum ti-a iesit tie...
Pischi multumim.
Silvia de cum m-am trezit (cu ghilimelele cit caru) m-am plins ca n-am dormit nici un pic.Sper la noapte.
Anda e 6,30.Nici acu n-a venit cel mai important barbat din viata ta azi?

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Leea cand sunt raciti, au muci si ii doare gatul - clar nu mananca decat eventual papa mai lichida.

Eu am avut prost noroc azi cu mancatul, dar e si nitica tehnica la mijloc: atunci cand nu vrea, n-are rost sa insisti, sa-i dai cu forta. Eu stiam ca ii e foame, asa ca am lasat-o prin preajma mancarii si in plus, m-am apucat sa mananc si eu.

Tania vezi ca bebicilor le plac morcovii fierti, poti sa ii tai marunti, poate il tenteaza sa-i ia cu mana. Ii pui in fata si il lasi in pace, fara alte jucarii, sa devina curios la mancare. Iti asumi riscul sa dea pe jos, pe pereti, par, haine...

Mergi la inceput

Leea e posibil sa-i fi sensibilizat nasucul, sau sa fi apasat prea tare cu batista si sa-i fi atins un vas de sange, ele sunt destul de firave acum. Colargolul se prepara, deci trebuie sa fie farmacie care sa aiba laborator, cat despre Vibrocil..ce are daca e spray, io zic ca-i dai mai usor cate un puf si gata.
Tine-ne la curent. Pupici

pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lavi02

Tania vezi ca bebicilor le plac morcovii fierti, .

E clar..fimea nu e "bebic"

Tocmai vb cu mama si ii ziceam ca Miruna mananca orice..cu exceptia morcovilor.

pozici la 11 luni

Mergi la inceput