LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (103)
Raspunsuri - Pagina 17
Madutza10 spune:
Anda ,a venit doctorul pina la urma???
Nu vreau sa te sperii dar Orlando a patit la fel de la o viroza luata de pe afara ,a persistat febra indiferent ce i-am dat ,pina la urma ne-am internat ,asa s-a vindecat .Sper sa nu fie si cazul vostru ,poate trece doar cu antibiotic acasa ...
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SF. ANDREI
pischi2003 spune:
Anda, acu am vazut prin ce treci cu Nic. Cam asa am patit si noi lunea trecuta cand din febra a dat in frisoane de am zburat pana la spital. Ne-a zis de Nurofen din 8 in 8 ore, la spital, dar dupa ce am vorbit cu pediatra ne-a zis ca in caz de febra mare ii putem pune supoz. paracetamol/algocalmin, depinde de febra, si pe gurita, chiar si dupa o ora, ii putem da Nurofen, 3-4 ml. In doua situatii, noaptea, am procedat asa, ca aveam impresia ca nu-l mai lasa febra. Si pentru ca a facut si frisoane ne-a mai dat Fenobarbital, 1/2 comprimat de 100 mg, seara. Doamne, asa de bine stiu ce e in sufletul tau. Pupi
si sanatate maxima.
Leea, offff, mama lor de mucisori. Pupi sa scapati de ei.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
silvia_d spune:
Anda,tinem pumnii lu'nic sa se faca bine;eu cred ca e un clasic rosu-n gat,vorba Taniei;si daca-i asha,ma bag si eu in seama,si-ti recomand Tantum Verde,spray,are si un efect usor anestezic;dar,dac-ar avea rosu-n gat,nikitosu'nu prea ar manca...kiar,cum mananca?
Leea,cum a dormit Tudorel azi-noapte?
Taniuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk...of....dar Stefanelul kiar nu paraseste gashca asta de teroristi???n-are niciun gand,a?![]()
lavi02 spune:
Ceapa calita in ulei 1-2 minute mi se pare prajita de-a dreptul. Ceapa in mancarea copilului se pune in apa, nu in ulei. Da gust mancarii si daca e fiarta.
Fiecare face cum vrea si cum crede, of corz.
Anda ce-a zis pediatrul?
Camelia ce-ati rezolvat la Bucuresti?
Tania Che e intr-un cerc vicios: ii e foame dar nuii place mancarea/n-are rabdare sa manance.
Pe langa sfaturile fetelor cu nexam intre mese, as zice sa schimbi radical ce-i dai de mancare. Probabil s-a saturat de borcanase din moment ce mananca doar 50 g la o masa. Eu as zice sa reiei gatitul.
Hai sa povestesc experienta mea de azi de la pranz cand era sa-mi iau campii
dar pana la urma s-a terminat cu bine.
Ideea mesei: galbenus+legume.
Am fiert un ou pt Nati si am facut o chestie la cuptor mancabila de amandoua. Am fiert 2 cartofi in coaja, apoi i-am pus taiati la cuptor impreuna cu niste buchetele de broccoli si rosiile dintr-o conserva. Am impartit "virtual" tava in 2 parti: in partea mea am pus si usturoi si cascaval ras. (ei nu-i place cu casca topit in cuptor, mie da
)Peste tot am pus busuioc si cimbru, dar la Nati mai putin. Cand a fost gata am pasat niste cartof cu galbenusul si am adaugat zeama de rosii din tava. Langa, i-am pus in farfurie rosii, cartofi, broccoli.
Reactia - naspa rau. N-a vrut nimic, scotea din gura si arunca pe jos.. etc.
Am lasat-o la masa ei si n-am mai bagat-o in seama si intre timp m-am apucat sa mananc din farfuria mea. Tava era pe masa. A inceput sa pofteasca la tava. Un cartof din tava, inca unul, dupa ce a inceput sa manance am inceput sa-i dau si din piure (in care era amestecat galbenusul), pana la urma i l-am dat cu lingura ca lingurita era pe jos... deznodamantul - a mancat f bine dar din bucatarie inca mai am de strans consecintele 
madau spune:
Anda a plecat pediatrul???? Ce ti-a zis, cum e treaba, hai nu ne mai tine in suspans....Facem galerie

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Morgano spune:
Astept si eu sa scrie Anda vestile bune! 
Noki, ori is tampita ori chiar nu inteleg, da'i drept ca-s franta de oboseala, aia cu calea de mijloc Anutzachele meu 
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
leea_cv spune:
Mda.pe cind ma bucuram eu ca-i mai bine...o alta belea.Ii curge singe din nas.DE CEEEEEEE. Ca nu am folosit batista bb-ului decit de 3 ori azi.De fapt nu stiu daca ii curge singe sau are vreo rana in ineriorul narei. Nu s-a prelins afara ci doar l-am sters cu un pic de vata si a iesit plina de singe.Acu astept sa vad cum evolueaza.Ncristina, cred ca o fi patit ca si fecioara ta, insa cu para nu merge deloc.
L-am rugat pe ta-su sa ia vibrocil si colargol.Al doile NU se gaseste in 3 farmacii din kk-tul asta de oras,iar vibrocil mi-a luat spray.inca nu l-a adus.Da imi vine sa urluuuuu.Ca n-o sa stea fii-miu sa-i dau io pufuri in nas.A zis ca a luat spray ca i-a zis farmacista ca-i mai bun ca picaturile.E drept ca io nu am specificat ce vreau.
Lavi de mi-ar iesi si mie chestia cu mincatul cum ti-a iesit tie...
Pischi multumim.
Silvia de cum m-am trezit (cu ghilimelele cit caru) m-am plins ca n-am dormit nici un pic.Sper la noapte.
Anda e 6,30.Nici acu n-a venit cel mai important barbat din viata ta azi?
Leea si Tudor (19.12.2005)
lavi02 spune:
Leea cand sunt raciti, au muci si ii doare gatul - clar nu mananca decat eventual papa mai lichida.
Eu am avut prost noroc azi cu mancatul, dar e si nitica tehnica la mijloc: atunci cand nu vrea, n-are rost sa insisti, sa-i dai cu forta. Eu stiam ca ii e foame, asa ca am lasat-o prin preajma mancarii si in plus, m-am apucat sa mananc si eu.
Tania vezi ca bebicilor le plac morcovii fierti, poti sa ii tai marunti, poate il tenteaza sa-i ia cu mana. Ii pui in fata si il lasi in pace, fara alte jucarii, sa devina curios la mancare. Iti asumi riscul sa dea pe jos, pe pereti, par, haine...
madau spune:
Leea e posibil sa-i fi sensibilizat nasucul, sau sa fi apasat prea tare cu batista si sa-i fi atins un vas de sange, ele sunt destul de firave acum. Colargolul se prepara, deci trebuie sa fie farmacie care sa aiba laborator, cat despre Vibrocil..ce are daca e spray, io zic ca-i dai mai usor cate un puf si gata.
Tine-ne la curent. Pupici
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
quote:
Originally posted by lavi02
Tania vezi ca bebicilor le plac morcovii fierti, .
E clar..fimea nu e "bebic"

Tocmai vb cu mama si ii ziceam ca Miruna mananca orice..cu exceptia morcovilor.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)pozici la 11 luni