Pe aripile vantului

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Gabitza66, nu te supara, dar eu nu cred ca legatura de rudenie garanteaza automat succesul operei.Ii poate fi nepoata, dar asta nu inseamna ca ii mosteneste si talentul.Parerea mea.

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Scarlet si Emma Hart (din pretul sucesului) mi-au marcat adolescenta...

Continuarea de la pe aripile vantului mi s-a parut ok (cartea); filmul insa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

prima oara am citit cartea in cls a 8a, cand aveam oreion si am stat acasa. de atunci am tot recitit-o. iar cand am vazut filmul m-am indragostit de tot de rhett...
insa copil fiind imi placea la nebunie olivia de havilland, si respectiv numele melanie.
mie nu mi-a placut continuarea, nici cartea, nici filmul. se vede ca a fost scris in alta epoca! eu mi-am spus mereu, citind continuarea, ca... scarlett n-ar fi facut asa. cat despre cea care a jucat-o pe scarlett (cred ca nevasta lui val kilmer, dar nu sunt sigura), nici gand sa aiba forta lui vivien leigh.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Hihi, sa nu va suparati pe mine de comparatie, dar asa "indracita" cum era Vivien Leigh sau Scarlett, o asemui pe o alta scala pe Elena. I-am urmarit reactiile din emisiunea dansez pt tine, mai ales cand a iesit din jos si a dansat ultimul vals ca si cum ar fi fost primul... pana si expresia fetei mi s-a parut similara.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVA-DATA spune:

intru si eu pe aripile vantului...am citit cartea in vacanta mare inainte de clasa a 5-a.Si cum am inceput scoala,prof.de romana ne-a dat lecturi obligatorii si suplimentare (ce-am citit in vacanta:bucuria mea,caci aveam multe de scris,imi placea sa devorez cartile,indiferent daca erau cu poezii,basme,nuvele,romane...).In graba mea de a face rezumatul celebrului roman in 4 pagini de caiet,m-am grabit si am scris "Scarlet a ramas vaduva 17ani"in loc de "Scarlet a ramas vaduva la 17ani".Imi aduc si acum aminte,dupa atitia ani de zile,cand m-a chemat la catedra profesoara si mi-a aratat greseala,m-a pufnit rasul de ce am putut scrie,insa m-a felicitat pt.cat am citit,a ramas uimita cum poate un copil citi atat de mult.As fi vrut ca fiica mea sa imi semene,insa citeste putin... asta-i alt subiect.

eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Si eu vreau in Club !
Iubesc "Pe Aripile Vantului ", continuarea nu e asa de buna.. cartea parca mai are ceva sange prin vine.. filmul e insa destul de anemic..
L-am vazut de dragul continuarii..

Oare de ce nu indrazneste nimenea sa faca un remake dupa Pe Aripile Vantului si Scarlet ? cap pana la coada..
Tehnica este, bani s-ar gasii..
Ma tot gandesc cam cine ar putea juca acum rolul Scarlet, Reth.. etc.
Voi ce ziceti ?
Haideti sa visam putin..
Jo zic asa.. : Liv Tailor in Scarlet ( cu lentile verzi)
G. Cloney in Reth
si neaparat Shean Conory pe post de tatic a lui Scarlet !

Distributia ramane deschisa !

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

quote:
Originally posted by Charlie

Oare de ce nu indrazneste nimenea sa faca un remake dupa Pe Aripile Vantului si Scarlet ? cap pana la coada..

Ma tot gandesc cam cine ar putea juca acum rolul Scarlet, Reth.. etc.
Voi ce ziceti ?
Haideti sa visam putin..
Jo zic asa.. : Liv Tailor in Scarlet ( cu lentile verzi)
G. Cloney in Reth
si neaparat Shean Conory pe post de tatic a lui Scarlet !

Distributia ramane deschisa !

------------------------

si mie mi-ar place sa-l refaca! dar probabil ca nu indrazneste nimeni, impactul a fost urias, ca dovada ca sunt aproape 70 de ani de atunci si inca suntem impresionati.
asa, la o prima evaluare, eu l-as pune pe david beckham in rolul lui ashley.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by gabi66

Pai cum sa nu fie continuarea romanului grozava cand autoarea e nepoata M.Mitchell.Dar voi ca fane inraite stiati acel amanunt, nu?
Intr-un documentar auzisem si eu ca a fost primul film, de o astfel de anvergura, color.

E, uite ca nu stiam ca e nepoata-sa, ca io sunt fana lu' matusi-sa nu a continuarii

Stiati ca in scena cu ranitii de la gara trei sferturi din trupurile intinse pe jos au fost manechine?

Remake nici nu cred ca se va face vreodata. Dupa mine filmul intregeste atat de bine cartea si nu cred ca ar putea fi egalat cu toate bugetele sarite in aer care se practica in zilele noastre la hollywood.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Nici eu nu cred ca se va face vreodata un remake da nu ma pot abtine sa visez...
Madalina - Beckham este o propunere minunata pentru rolul Ashley.

Ma mai gandeam la Zita Jones pentru Elen mama Scarletei ? Ce ziceti se aproba ?

E misto sa visezi cu ochi deschisi...

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Cu cat timpul trece, cu atat se confirma valoarea unui lucru. In cazul de fata ... ce remake ar putea avea ecoul primului film?

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput