Pe aripile vantului
Raspunsuri - Pagina 5
Messa spune:
Fetelor, aveti idee unde gasesc de cumparat DVD-ul cu Pe aripile vantului? Eu il am in format AVI, dar as vrea sa cumpar DVD-ul, asta e un film ce clar merita avut in casa...
daniella4 spune:
Interesanta ideea ta, Charlie!
Poate ca Liz Taylor ar fi putut fi o Scarlett interesanta,din pacate acum e cam batrana.
Ortansa spune:
ma inscriu si eu in fanclub.imi place atat de mult filmul,incat de cate ori il vad e ca si cum l-as vedea pt. prima oara.retraiesc aceleasi emotii,aceleasi sentimente si plang la fel de strasnic.iar cand din intamplare zaresc o mustacioara a la Rhett ,tresar:-D
si totusi nu-mi plac mustaciosii
ps-daniella,charlie a propus-o in rol pe Liv Taylor(sau Tyler?, nu Liz Taylor.mie personal Liv mi se pare prea dulceaga,prea Givenchy si in acelasi timp prea osoasa pt. rolul lui Scarlet.dar n-am momentan alta propunere
Intr-o lume ideala tata e acasa, vinul e bun si limpede, nu a plouat si n-a dat bruma...(Oana Prisecaru)
Ortansa spune:
m-am mai gandit si cred ca www.the-alist.org/photos/Kidman_JS8166640947.html" target="_blank">Nicole Kidman ar fi potrivita pt. rolul www.the-alist.org/photos/Kidman_JS8166640947.html" target="_blank">asta:aceeasi privire verde,nasucul in vant,firava ,delicata,pisicoasa si f.buna actrita.chiar daca e blonda,o vopsim
Intr-o lume ideala tata e acasa, vinul e bun si limpede, nu a plouat si n-a dat bruma...(Oana Prisecaru)
elyanne spune:
Am reusit sa vad si eu flimul... cap coada... ca spre rusinea mea... nu-l vazusem... Am citit cartea de atatea ori, de care sunt
Mi-a placut muuult de tot... deobicei sunt dezamagita de filmele facute dupa carti... pt. ca sunt altfel decat imi imaginez eu cand citesc... Dar asta este exact asa cum am pastrat povestea in mintea mea dupa ce am citit cartea...
Si inca ceva... eu cred ca nici un remake nu va putea fi la fel ... nici nu cred ca va reusi careva sa se ridice la acelasi nivel... Nici regizori, nici actori...
S-a mai nascut o stea
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by Messa
Chiar nu aveti idee de unde pot cumpara DVD-ul?
online:
http://www.dol.ro/produse/FIL4219D1D189BE9/Gone%20With%20The%20Wind%20%20%20Pe%20aripile%20vantului%204%20DVD.htm
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Cristina_C spune:
Poate aici il au: http://www.provideo.ro/product.php?id=3755&hist=0
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...