Pe aripile vantului

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by alba

Oare de ce preferam noi femeile un film atit de trist si fara Happy End ?

Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."

Depinde cum o iei... nu e obligatoriu fara happy-end... fiecare isi imagineaza finalul dupa cum doreste... Eu asa vad lucrurile... "after all, tomorrow is another day" - pt. mine e de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Si pentru mine.

...mai ales avand in vederea forta personajului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Rhett este genul de barbat care iubeste o singura femeie!
Iar daca Scarlett si-a dat seama ca el a fost cel pe care il iubea, eu cred cu tarie ca finalul este happy end! Scarlett a obtinut tot ceea ce si-a dorit (chiar si pe Ashley pana la urma), asa ca sunt sigura ca scriitoarea a stiut cand a lasat finalul asa!!
Imi place taria, puterea si jocul personajului Scarlett; am visat sa fiu o particica din ea, probabil si de asta ne place asa de mult filmul asta... visam la o mica Scarlett si la un Mic Rhett !

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Scarlett e prea "indracita" ca sa nu obtina tot ce vrea! Asa ca ultima replica nu spune decat ca azi am pierdut, dar maine voi castiga sigur!
Iar Rhett e barbatul unei singure femei ... iar Scarlett il are pt totdeauna.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am citit cartea de 5 ori si am vazut filmul de 15 ori!!! am adorat-o pe scarlett, am iubit alaturi de ea (pe uratul de ashley...hihihi), apoi pe rhett..., am suferit cand a murit bonnie blue...chiar ma identificasem cu ea:)
continuarea e de 2 lei:), iar tanti care joaca rolul lui S. (roxane valmer...parca)nu se potriveste. in carte se tot bate tam tam ca avea ochii verzi, de pisica, iar tanti asta ii are de culoare inchisa...

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Mie mi-a placut si continuarea romanului. Ecranizarea a fost intr-adevar de 2 lei.
Cand ma simt deprimata si fara energie ma simt bine recitind-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Stiti cum era intrebarea aia cu cele 3 lucruri pe care le-ai lua pe o insula pustie? E, la mine cartea asta e unul dintre ele. Am citit-o de atatea ori incat invatasem unele replici pe dinafara. O ador, ..cand am nevoie de ceva sa ma relaxeze si sa ma binedispuna . Din pacate continuarea e f f slaba, si cartea si filmul. Noul Rhett mai e cum mai e, dar ea nu e nici pe jum cat Vivien Leigh

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Si eu la fel am citit cartea de 3 ori si filmul l-am revazut de cate ori am avut ocazia.
Iar fraza de final o am scrisa pe toate cartile.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Intru si eu in funclubul "Pe aripile vintului"!

Eu am citit ca a fost primul film color, dar decorurile au fost pictate cu multa migala(va amintiti celebrele apusuri:Scarlett cu tatl sau, Scarlett jurindu-si razbunare).

Am si continuarea cartii, dar este mult mai comerciala, bazata pe actiune si mai putin pe conturarea personajelor.O citesc din dorinta de a citi o urmare dar, sincer mi se pare mai slaba.Deasemenea, citeam ca aceasta continuare a fost selectata de calculator din nu stiu cite versiuni...cica se potrivea cel mai bine

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Pai cum sa nu fie continuarea romanului grozava cand autoarea e nepoata M.Mitchell.Dar voi ca fane inraite stiati acel amanunt, nu?
Intr-un documentar auzisem si eu ca a fost primul film, de o astfel de anvergura, color.

Mergi la inceput