Pe aripile vantului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Este filmul meu preferat...

Claudia
Poze parinti
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Este si filmul meu preferat...

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Eu am vazut filmul cred ca de 15 ori dar de fiecare data fara exceptie ma umflu de plans la sfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Acest film e primul de care imi aduc amine ca m-au dus ai mei sa il vad la cinema. Am mai vazut desene animate, dar de acesta imi aduc aminte muuult mai bine ca am tot vrut sa plec din sala, ca ma plictiseam Dar acum...

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Gone with the Wind e scris de Margaret Mitchel si Scarlett de Alexandra Ripley.
Primul e superb ca film! Nu m-as satura niciodata sa-l revad.
Ati vazut si Scarlett, cum e?
Ma gandeam sa cumpar DVD-ul.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Anderra

Stiati ca pe locul intai in topul tuturor replicilor celebre din filme se afla :"Frankly, my dear.... i don't give a damn ...".. si undeva pe locul 7-8 se afla replica de final a lui Scarlett : "after all tomorrow is another day"..
film de referinta ..cred ca l'am vazut de 10 ori ..

Anderrusha Nice To Meet You ...Here

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Da,si eu de vreo 10 ori mai ales ca am caseta video acasa si cind ma apuca cheful,revad.

Si replica de final "after all tomorrow is another day"..e grozava,cred ca de milioane si milioane de ori imi vine in minte scena aia...

Si cartea am citit-o de 3 ori,cel putin .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

Ati vazut si Scarlett, cum e?
Ma gandeam sa cumpar DVD-ul.

Mie mi s-a parut o porcarie... de fapt cred ca e imposibil sa faci un film care sa se compare cu "Pe aripile vantului" si sa gasesti o actrita la fel de potrivita pe rolul lui Scarlett ca Vivien Leigh...
Si stau sa ma gandesc, la cate remake-uri s-au facut, nimeni n-a indraznit sa faca un remake la "Pe aripile vantului". Sau "Casablanca".
Eu in locul tau n-as cumpara DVD-ul. Imprumuta-l si vezi daca iti place.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Oare de ce preferam noi femeile un film atit de trist si fara Happy End ?

Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Da, Donia, e o idee foarte buna, sa vad daca-l gasesc la vreo videoteca sa-l imprumut. E clar ca nu se compara cu primul film, lui Viien Leigh ii vine rolul ca turnat.
Apropo de roluri si de cine le interpreteaza mai bine, voua ce actrita care a jucat in rolul Annei Karenina v-a placut cel mai mult?

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

http://articles.closeup.de/large/F/F828585.JPG

Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."

Mergi la inceput