Bucurii de sept - oct 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata!, in primul rand.
N-am reusit sa citesc totul din urma. Mie mi-a fost rau ieri, acum am un rest, am dormit in alta camera decat fata si sotul. N-am luat antibiotic, de la Farmacie i-au spus sotului sa nu iau antibiotic. M-am tratat si "babeste", pe langa vit. C si Fenosept.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

mephala30 si eu stau mult timp cu fetita, nu reusesc sa fac mare lucru pe langa sa fiu cu ochii pe ea. sotul imi spune sa o mai las singura, dar eu nu, la primul smiorcait sunt langa ea. acum ce credeti ca fac? scriu si alaptez.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

mirabela, si eu ii dau suzeta in timpul zilei, cateodata cand mai motaie, o arunca singura afara din gura.
mai da cineva la copil san in medie din 2 in 2 ore ca mine? si noaptea la 2-3 si 5-5,30, iar sambata viitoare face 2 luni.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

mamilili, chiar ti-au placut pozele? mai am una, mai aproape de locul faptei, cu un capat de cordon ombilical prins de ea, si celalalt, de mine. i-am aratat unei prietene si s-a speriat un pic. m-a intrebat cine le-a facut. da, sora mea a fost langa mine: de la "imbraca-te, mergem la maternitate" pana la vaccinat si infasat Maria imediat dupa nastere.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

INNI ti-am scris pe PM pentru ca n-am vrut sa transform subiectul in camp de razboi,nicidecum pt. ca n-as avea curaj sa-ti spun in mod public.Nu e prima oara cand am sezatia asta la postarile tale.Eu ti-am spus ce am avut de spus,tu ai reactionat cum ai crezut de cuviinta.Nu intentionez sa continui sa comentez in legatura cu aceasta tema.

Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006

http://community.webshots.com/user/cri19

Mergi la inceput

putzuruca, sa stii ca eu am votat ca seamana cu sotzul si am vazut ca sunt in minoritate. si eu sper sa aiba parul ondulat si aspru ca al lui taica-su si ochii lui albastri, dar inca nu ne dam seama. parul asta trebuie sa-i cada si culoarea ochilor se definitiveaza mai tarziu, am inteles.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

RALU sigur ca vin cu ROBERTO ( n-am nimic impotriva sa-i spui asa,doar e numele lui).Noi o sa ajungem la LEXI in jur de ora 14,30-15;e prea tarziu?

Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006

http://community.webshots.com/user/cri19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Buna dimineata mamici,

Haideti la !!!

Imi pare tare tare rau ca nu suntem in stare sa facem un gest frumos fara sa iasa dispute. Credeam ca maternitatea ne-a transformat in fiinte mai bune, dar vad ca tot ceea ce am vrut sa facem s-a transformat intr-un razboi al orgoliilor. Nu este nimeni obligat sa faca ceea ce nu-si doreste. Aseara eram fericita ca fac parte din acest grup de fete cu suflet mare, dar se pare ca m-am trezit la realitate. Multumesc celor care mi-au aratat adevarul inca o data despre viata.

Multumim fetelor pentru aprecieri. Deea va pupi pe toate.

Pufy, de cate ori ma uit pe pozele cu pufisorii tai ma gandesc: "oare ce secret detin oamenii astia de
ies copii asa frumosi?" Va doresc sa fie la fel de sanatosi si norocosi.

Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Scumpik si Lakioana, va multumesc in numele Deei pentru mesajele lasate in guestbook.

Gety, faza cu ochii albastrii ca ai lui tati e o gluma pt ca sotul meu are ochii caprui. Eu ii am albastrii. Cand eram insarcinata spuneam mereu ca as vrea sa aiba ochii albastrii ca ai mei iar sotul spunea ca ar fi mai bine sa-i aiba albastrii ca ai lui. Si ochii Deei sunt inr-adevar caprui. Nici o sansa de schimbare.

Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!
Mi-am baut cafelutza citind Dc, ca in fiecare dimineatza.
.....

Avem cateva poze noi, in album.

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput