Bucurii de sept - oct 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 8
gripo spune:
CRI, vezi poate ai prea multe mesaje pe pm, si e plin si nu mai poti primi, eu am patit asa.
Fetelor, eu deja am promis hainutele mele unei alte fete de pe forum, nu mai am si pentru Naty, imi pare rau, dar dau si eu lapte si pampersi pentru cele 3 minuni, care, apropos, au fost la stirile de la antena in seara asta la 7.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by gripo
CRI, vezi poate ai prea multe mesaje pe pm, si e plin si nu mai poti primi, eu am patit asa.
Fetelor, eu deja am promis hainutele mele unei alte fete de pe forum, nu mai am si pentru Naty, imi pare rau, dar dau si eu lapte si pampersi pentru cele 3 minuni, care, apropos, au fost la stirile de la antena in seara asta la 7.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
Lasa Gripo, multumim! Sa fie primit, ca sunt multi ingerasi fara aripi care trebuie ajutati sa zboare!
putzuruca spune:
Noapte-buna fetelor. Sa va pazesca ingerii!!!
Alessia, si tu ai grija de maimutele tale...
Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
CamiSol spune:
Fetelor, daca va pot ajuta cu ceva in legatura cu trimiterea pachetului la Gl pentru Naty, nu ezitati sa ma contactati! Pacat ca nu mai posteaza si aici sa ne mai zica din cand in cand ce mai face Antonia. Pupici !
_
Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului
Uite cum cresc...
inni spune:
Pufy....pai ce sa fac !!!..eu am avut ocazia si n-am avut curaj. Acum regret. Sper sa-si doreasca si ea si sa i se realizeze dorinta.
Eu n-am vz la nici un tv despre mamica cu 3 fetite. Spuneti-mi si mie...ca am o curiozitate. Cum a reusit 3 deodata ? Cu tratament ? Sau de la Doamne-Doamne ?
Roxana ..daca vrei sa mai pov despre displazia si cum se verifica..sa-mi spui si mai fac inca o descriere.
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
roxanae spune:
Eloise si Ralu
Nici eu nu sunt sigura ca ar fi asa ceva tocmai de asta am si intrebat de numarul cutelor la voi.Oricum am sa merg la doctor.Merci.
Pupici si o noapte buna!
Roxana de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)
amarantina spune:
N-a fost nici un tratament, pur si simplu asa s-a intamplat.
Vreau sa stiu si eu la ce spital este Iulia, vreau sa-i duc niste bani.
pufymic spune:
Ma bucur sa vad atatea fete cu inima mare in grupul nostru!Bravo fetelor!
Inni zici ca n-ai avut curaj?Hmmmm
Roxanae cel mai bine e sa mergi cu pitica la un ortoped sau chirurg pediatru si el o sa te lamureasca.Eu sper din suflet sa nu fie displazie...sa fie totul ok!
Putzuruca e minunata Andreea ta!Si parintii iubitori....si nasii...toti sunteti frumosi!
Lakioana ce dulce e Riana!Faina noua pagina!
Merg si eu sa mai mananc ceva si apoi la culcare.....
Pupici!
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)
inni spune:
quote:
Posted by Cri19
INNI nu cred ca-mi place tonul malitios si modul in care ai afirmat ca n-ai vazut nimic la nici un tv;seamana destul de bine cu o insinuare nedemna de tine.
Sper din suflet sa ma fi inselat asupra mesajului tau si sa fie de vina doar oboseala pe care am acumulat-o.
Daca intr-adevar m-am inselat imi cer mii de scuze.
Draga Cri...m-ai lasat paf. Stii vorbele : "daca taceai filozof ramaneai" ? Se potrivesc de minune in cazul asta.
Asa cum ti-ai permis tu sa-mi trimiti un asemenea mesaj...imi permit si eu sa-l fac public cu toate miile de scuze pe care zici ca ti le ceri. Chiar nu stiu de ce a trebuit sa-mi trimiti PM cand puteai foarte bine sa-mi spui direct...in fatza si de fatza cu toata lumea. Sau ai vrut sa fii draguta si sa ma protejezi....Nu era cazul. Eu, intr-adevar, nu am vz nimic, nimic la tv, pentru ca azi nu m-am uitat deloc, iar ieri nu m-am uitat la stiri. De fapt demult nu ma mai uit la televizor ca inainte, din cauza de copil, ca tr sa stau mai mereu pe langa ea si daca ma uit la tv....vrea sa si ea sa se uite. Daca nu o las, se enerveaza. Asa am ajuns sa vad cate ceva cam o data --de doua ori/sapt. Si cand o fac ma uit la filme. Deci tot ce stiam era din ce citeam de la voi. Doream si eu sa aflu raspunsul la intrebarea aia...cum de a ajuns sa aiba 3 copii ? Atata tot. Nu am vrut sa insinuez nimic, departe de mine gandul asta,... de ton malitios nici nu poate fi vorba, cel putin din punctul meu de vedere.
Aveai o gramada de alte moduri de exprimare...zic eu...mai ales ca ne cunoastem de atata timp.
Imi pare rau, nu pot sa te scuz, pt. ca mesajul tau l-am perceput cam asa : " draga Inni, am sa te scuip putin pe fatza, daca gresesc...imi cer mii de scuze...sunt obosita".
In fond, daca stau bine sa ma gandesc, nici nu trebuia sa-ti raspund pt. ca cea care a zis de stirile de la antena 1 a fost Dorina. Deci..nu vad legatura cu tine. A deranjat-o pe ea si te-a pus pe tine sa ma tragi de urechi sau a fost initiativa proprie ?
Dar.....nu ma mai intereseaza nimic. Insa regret un singur lucru. Ca in perioada de "absenta" a ta de pe forum mai intrebam din cand in cand de tine si iti mai lasam si offline-uri. Ce proasta.
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei