Bucurii de sept - oct 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 7
putzuruca spune:
Cri, am si eu cateva hainute pe care vreau sa le trimit celor 3 ingerasi. Las nr meu de telef si va rog sa ma anuntati cand va intalniti sa strangeti hainutele.
Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
alessia80 spune:
ROXANAE- eu nu stiu ce sa-ti spun ca am baiat. Poate te ajuta fetele cu fetece-am putut sa scriu...
ELOISE- AVENT- foarte bune,ca si la INNI nu simte diferenta! Eu ii dau si la noapte 30ml lapte praf ca sa vad ce se intampla!
LILI- VREAU SI EUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! Nu am mai fost la SV din aprilie! Mi-e dor de nu mai pot! Offf acu' zic asa da' cand ajung dupa 3 zile vreau inapoi
putzuruca spune:
Nu stiu cum sa pun nr de telef in agenda. Spuneti-mi cum sa fac.
ALBUM DE FAMILIE
alessia80 spune:
Fetelor, Roxana a vazut cazul lui NATY mamica de sept-oct, asa ca ne-am hotarat sa o ajutam si pe ea! Cine mai vrea sa o ajute, o poate face sapt asta! Hai sa vorbim sa strangem bani, haine si ce mai aveti si sa-i trimitem un singur pachet mai mare la Galati. Poate ne ajuta fetele din Gl cu transportul.
Ce ziceti?
Rox, da tu linkul cu Naty dak poti!
putzuruca spune:
Cazul lui Naty cred ca-l cunoastem toate. Pe seama acestui subiect s-au iscat discutii, asa ca nu vreau sa insist. Daca totusi cineva doreste sa-i trimita ceva Antoniei, sa ia legatura cu mine si facem un pachet mai mare.
Cri, iti multumesc in numele celor care au nevoie de ajutor. Daca nu scriai mesajul ala, nu ne-am fi mobilizat.
ALBUM DE FAMILIE
alessia80 spune:
Ahh, mi-a reamintit Rox de controversa starnita de Naty pe forum...
Ce sa zic, nimeni nu e perfect, dar pt a fi cu inima impacata ca facem ceea ce trebuie am hotarat sa cumparam lucruri necesare fetitei si sa nu-i mai dam bani!
ps-RALU, ai vazut ca fetita ei e nascuta pe 7?
Pachetul il vom trimite prin Fan Courier la Galati cu confirmarea si semnatura ei de primire! Astfel vom sti sigur ca tot ceea ce am trimis a ajuns unde trebuie!
Va doresc o seara frumoasa cu ingerasi cuminti si ganduri caritabile acum, in prag de sarbatori!
cri19 spune:
ALESSIA 80 n-am primit PM;nu stiu ce se intampla ca mi-a mai zis cineva ca mi-a trimis dar la mine n-a ajuns.iti trimit eu nr. meu de tel. ca o sa comunicam mai usor asa.
PUTZURUCA n-am primit nici nr. tau de tel.
ADRIANA MICA iti trimit nr. ROXANEI 01 pt. ca ea intra rar si s-ar putea sa nu vada mesajul tau in timp util.
KATIA de asemenea iti trimit nr. Roxanei pe PM ca stiu ca stati cam in aceasi zona si poate reusiti sa va intalniti.
MIERCURI trebuie sa le duc pt. ca dupa aceea nu se stie cand va mai putea veni cineva sa le ia de la spital.
RALU venit una bucata barbat acasa de la meci si confirmat intalnirea de maine;ne auzim la tel.
Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006
http://community.webshots.com/user/cri19
alessia80 spune:
CRI- ti-am mai trimis unul, n-ai primit?
Astept nr tau atunci si te voi suna maine. E bine?
_Ralu_ spune:
ce bine cri! vii si cu roberto? (nu te superi ca-i zic asa nu? asa-i place alexiei)
alessia, eu am vb pe pm cu naty! intentionam sa-i trim ei sau iuliei pachetul. o sa fie f fericita ca o ajutati! si nu trb sa fie nimeni cu inima stransa! in fond copilul nu e de vina cu nimic, chiar daca, sa zicem, ar fi ceva in neregula cu mama! dar eu sunt sigura ca nu e asa! o am in vedere oricum! cu banuti nu cred ca pot ajuta, dar cu hainutze....cand am, le dau!
raluca mami de alexia-maria (07.09.2006)
mami, tati si alexia
cresc...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">am si site!
craciun fericit!
putzuruca spune:
Am pus nr de telef in notepad.
ALBUM DE FAMILIE