Bucurii de sept - oct 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 6
CamiSol spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
fetele care ati avut probleme cu plansul la san, dati suzeta la bebei???
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
Mirabela eu am avut probleme cu plansul lui bb la san. De ieri vad ca si-a mai revenit. Azi a mancat chiar bine si nu a mai plans deloc. El sta aproape toata ziua cu suzeta in gurita. Doar cand stam de vorba sau ne iubim i-o mai scot. In schimb noaptea nu doarme deloc cu ea. Nici nu plange dupa ea. I-am mai dat-o eu seara din cand in cand , daca nu adormea dar ii cadea dupa 10 minute si gata, pana dimineata nu mai aveam novoie de suzi. Deci nu stiu ce sa zic...
_
Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului
Uite cum cresc...
eloise spune:
Alessia protectiile de silicon ce brand sunt? Avent? Daca iau, daca voi avea nevoie, as vrea sa fie cat mai bune, sa nu refuze bebe sa suga.
Mie tot asa mi-a recomandat pediatra, daca suplimentez cu lapte praf, sa fie doar 30ml o data, 4 mese pe zi, nu mai mult, ca sa nu scada lactatia. Nu ii dau mereu dupa schema asta, cateodata nu-i dau cu zilele, alte dati, cum a fost asta noapte, cand papa ca spartul si nu se mai ostoia, ii dau 60 sau 90.
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
MamiLili spune:
Helooooo!
N-am intrat de doua zile dar parc-ar fi fost o saptamana. Suntem la Suceava, la bunici, intr-o scurta vizita. E frigut pe-aici si orasul cam pustiu, cred ca sta toata lumea in casa la caldurica.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Poze Mathias
inni spune:
Eloise...si eu alaptez cu protectii (Nuk). I-am dat si fara..si a acceptat. Biberonul...nici n-a sesizat, cred , diferenta si am impresia ca asta se datoreaza protectiilor.
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
roxanae spune:
Mirabelac , Rebecca a renuntat singura intai la masa de la ora 2 apoi la cea de la 4.La noi ultima masa este la 11, iar prima la 5-6.
Pufy - da , suspectez dizplazia. Am scris la capitolul trecut si am pus si cateva intrebari dar nu mi-a raspuns nimeni.Reby are la un picior 4 cute iar la celalalt 3.Dar nu intotdeauna cateodata se regleaza si sunt toate cute egale ca nr. si simetrice.Oricum merci ca ai observat - de fapt esti singura.
Cri tare frumoasa initiativa ta.Eu si familia mea insa ajutam un orfelinat de la Batesti care are in jur de 35 de copii.In general le ducem bani si dulciuri, haine si jucarii au.Daca ii vezi simti ca ti se rupe inima.
Roxana de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)
ellatgv spune:
Cri19, iti multumesc din suflet pentru mobilizare!
Si la celelalte fete de pe listuta pentru raspuns la initiativa lui Cri19.
MamiLili spune:
Fetelor, daca vreti ca puii vostri sa aiba diploma de copil cuminte de la Mos Craciun inca din primul an de viata cumparati-va Evenimentul Zilei si gasiti acolo un talon pe care-l completati si trimiteti la adresa mentionata in ziar, iar diplomele vin pana-n Craciun. Plus de asta, numele lui bebe va aparea in ziar chiar inaintea Craciunului. Eu am facut treaba asta anii trecuti pentru nepotica mea, acum o voi face si ptr Mathias.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Poze Mathias
eloise spune:
Roxanae si eu am observat ce ai scris atunci dar n-am stiut ce sa-ti raspund. Poate scrie Inni din nou...scrisese ea odata cum sa testezidaca are copilul displazie dar n-am retinut. Sau si mai sigur mergi la un pediatru. Sper sa nu aiba nimic de genul asta bebelusa ta!
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
_Ralu_ spune:
roxanae, eu am observat intrebarea ta sa stii, si chiar am vrut sa raspund dar...am uitat. sa stii ca si alexia are la un piciorus o cuta si la celalalt doua. insa cele de sus, care-s pereche, sunt simetrice, daca ma intelegi....dar asta nu cred ca inseamna displazie de sold! mama mi-a zis ca si eu tot asa aveam. la un picorus una, si la celalat doua! noi am tot fost la pediatru si mereu o controleaza si la picioruse si la manute si peste tot, daca ar fi fost ceva mi-ar fi zis! am obs ca e atent la detaliile astea, ii indoaie piciorusele mereu...etc! eu zic sa stai linistita!
cri, sper sa ne vedem maine!
raluca mami de alexia-maria (07.09.2006)
mami, tati si alexia
cresc...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">am si site!
craciun fericit!
Adriana mica spune:
Roxana01, te rog ia si de la mine, ca suntem vecine. In felul acesta, ii este mai usor si lui Cri. Discutam pe PM detalii cum sa ne intalnim, esti de acord? Cri, multumim pt efortul depus ca mesagera a intregului grup.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici