Bucurii de sept - oct 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 10
gripo spune:
NEATZA!
PUTZURUCA, in dimineata asta beau cafeaua de la tine! Si e buna. Nu te enerva, s-ar putea sa fie de la cafeaua tare! lumea e asa cum e, si trebuie luata ca atare.
INNI, am ras cu Vio de suspiciunea ta de m-am indoit! pai si ce daca am scris eu de antena1? de ce m-as fi suparat asa de tare ca nu ai vazut si tu? in asemenea hal ca am pus-o pe Cri sa trimita pm, etc. E prea complicata schema asta pentru mine, nu e genul meu de a fi. Dar m-a binedispus dis de dimineata!
LA MULTI ANI BEBE DE MSL!!!
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
gripo spune:
MEPHALA, m-am delectat cu pozele copiilor tai! ce gropite face ala micu! e un grasun simpatic foc! nici cu cel mare nu-mi e rusine!
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
GETY spune:
putzuruca, nu mai speram deloc? eu cateodata, pe ai fii-mii ii vad ba caprui, ba albastri.
mamici, iesiti cu puiutii afara azi? eu ieri n-am iesit, erau numai 6 grade, plus viroza care bantuie, plus ca mi s-a facut si mie rau. dar azi as iesi, vreo juma' de ora.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Roxana01 spune:
Putzuruca, eu cred in continuare ca facem parte dintr-un grup de fete cu suflet mare. si am inca o dovada in dimineata asta, in care am gasit un PM de la Adriana Mica, care ma ruga sa ne intalnim sa-i dea si ea ceva bietei mamici. Strang eu darurile celor din zona Titan, pt ca ma voi intalni cu Cri inainte sa mearga ea la spital. In plus, ieri seara am vb cu Itzy si imi va da si ea ceva. Deci cred ca a fost doar o neintelegere care nu alunga gandurile bune si nu sterge compasiunea pe care o simtim toate fata de toti cei in nevoie.
Ieri mi-am sunat si o cunostinta care are un baietel de 2 ani si am rugat-o daca are ceva sa-mi dea.
Cu o zi inainte sa aflu de fata asta vorbeam cu sotul meu si ii spuneam ca, in cazul in care voi fi fericita castigatoare a unui premiu de 1 mil euro (caz de neimaginat, pt ca nu joc la loto si nu particip la concursuri), cum as face sa gasesc persoanele care au intr-adevar nevoie de bani, cum as face sa stiu de ele personal, nu prin fundatii. Si mi se pare ceva uimitor ca, imediat a doua zi, cineva sa-mi solitice ajutorul, chiar daca nu am castigat milionul. Lucrusoarele pe care le dau vreau sa fie cadoul Dariei pt cele 3 fetite. Primul cadou pe care il face Daria in viata ei. Si sper ca asta sa fie ince putul cultivarii unui suflet generos.
va pup, ca am o gramada de chestii de facut in pauza de o ora de dimineata pe care mi-o da fiica-mea. azi mergem sa ne si impartasim
Roxana, cu Daria Elena (06.09.06)
matahut spune:
quote:
Originally posted by GETY
mirabela, si eu ii dau suzeta in timpul zilei, cateodata cand mai motaie, o arunca singura afara din gura.
mai da cineva la copil san in medie din 2 in 2 ore ca mine? si noaptea la 2-3 si 5-5,30, iar sambata viitoare face 2 luni.
Da, Gety, si Maruca mea papa des si are deja 2 luni. Ziua cateodata nu vrea papa cate 5 ore, iar apoi recupereaza tot la 2 ore. Noaptea asta m-a innebunit. De obicei papa la 3 ore, dar acum a vrut la 2 ore si a fost si cam agitata dupa masa. probabil are inca colici.
Sau poate o fi intr-un varf de crestere, se poate si asa.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
GETY spune:
nu reusesc sa mai adaug niste poze cu Maria pe yahoo. o mai am si pe Maria in brate care doarme si viseaza in acelasi timp. ma "descalt" eu pana la urma.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
putzuruca spune:
Roxana, eu am ramas cu sufletul la fel de deschis si chiar vreau sa ne intalnim sa strangem lucrusoarele. Te rog din tot sufletul sa ma anunti si pe mine cand si unde ne putem vedea.
Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
GETY spune:
si la mine, a fost cand agitata, cand linistita ieri. azi e zi de baie si de cantarire. ultimele 2 dati, in 6 zile pusese pe ea 200 gr., respectiv 150 gr.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
putzuruca spune:
Gety, eu nu mai sper sa aiba ochii mei dar sper sa aiba macar parul ondulat ca al lui tati, caci la culoarea parului seamana cu mine sigur.
Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
GETY spune:
cucuoancea, noi inca ii mai dam picaturi pentru colici. preventiv. cateodata ii are, cateodata nu.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA