Bucurii de sept - oct 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 5
Gigi25 spune:
Din galeria copiilor frumosi lipsea unul.
Acum indrazneste si el sa se arate lumii, pt. ca este mai timid.
http://s131.photobucket.com/albums/p283/gigi25_album/?action=view&slideshow=true
Roxana01 spune:
Buna fetele!!!!!!!!!
Ma scuzati ca nu am mai scris de foooooooooooooarte mult. asa sunt eu, mai greu ma urnesc. In plus, nu ma pot desprinde de cocutza.
Dar azi mi-a dat tel Cri si am zis ca trebuie sa intru macar cateva minute. Cri, te voi suna, sa vedem cum ne intalnim sa fac si eu un pachetel, sa-l dai la spital. Cu ocazia asta ne mai vedem si noi. acum abia am adormit-o pe cocutz si nu pot intra la ea in camera sa vad ce pot da, dar ma descurc eu.
noi suntem bine, a fost racita (rinofaringita) si i-a dat antibiotice. acum ca am intrat pe forum am vazut un articol care spune ca antibioticele la copiii sub 1 an cresc riscul astmului. medicii astia, nu stiu ce sa mai spun, ca nici eu nu am fost multumita ca i-a dat antibiotice si ma simteam foarte rau cand trebuia sa-i dau, parac ii faceam singura rau. dar acum e bine, are 5.900 kg si 63 cm si e o dulce. in plus, de destul de mult timp nu mai mananca nopatea, ultima masa o ia la 23.30 si mai mananca a doua zi la 7 dimineata.
va pup,
roxana si daria elena (06.09.06)
putzuruca spune:
Buna seara mamici,
Azi am sarbatorit-o pe Deea impreuna cu nasii. Parca a stiut ca ea ese sarbatorita caci nu a dormit nici un pic. Am pus poze cu Andreea si noi.
Acum ma duc sa citesc din urma.
Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
gripo spune:
PUTZURUCA, mi-a placut mult margareta ta! adica DEEA, dar i-am zis asa de la caciulita. Si deja s-a dat la blugi? mey, mey! si cu ochii pe tort deja! ALEESSIA, si nasa e frumoasa! cand ati plecat de acasa ati hotarat si tu si sotul ca e ziua culorii verde?
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
cri19 spune:
KATIA iti multumesc frumos;pentru ele orice ajutor e binevenit.Maine sper sa reusesc sa ma intalnesc cu RALU si sa preiau pachetelul de la ea.Cu tine ramane a vorbim la telefon,poate reusim sa ne intalnim.Daca nu vrei asa poti sa-i faci chiar tu pachetel si sa i le trimiti la una din adresele care vi le-am dat.
ADRIANA MICA acelasi lucru ti-l spun si tie.Daca vrei poate o sa reusim sa ne intalnim si sa le preiau eu,daca nu poti sa i le trimiti chiar tu.Te si iti multumesc in numele IULIEI
ALEXUTZA26 ea are nevoie de absolut orice puteti sa-i trimiteti( cosmetice,paturici,jucarii etc) eu am pus pe listuta in ordinea prioritatilor.Si tie iti multumim frumos.
Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006
http://community.webshots.com/user/cri19
alexutza_26 spune:
Cri - am inteles, eu cred ca i le voi pune la posta pt ca fiind din acelasi jud ma gandesc ca ajung cam intr-o zi....o sa-i dau si cosmetice si ce mai gasesc eu pe aici si nu mai folosim....Doamne Ajuta! sa se faca bine fetitzele si sa revina acasa cat mai repede
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
POZE
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
cri19 spune:
ROXANA01 ar fi tare bine daca ai putea sa te intalnesti tu cu KATIA si eventual si cu ITZY daca va vrea si ea sa lE trimita ceva micutelor pt. ca stati in acelasi cartier si va intalniti mai usor,iar apoi sa le preiau eu de la tine ca sa nu fac mai multe drumuri in aceeasi zona,ca si noua ne e destul de greu sa bantuim prin oras cu bebe dupa noi ca n-avem cu cine sa-l lasam.
INCA O DATA VA MULTUMESC TUTUROR CELOR CARE DIN PUTINUL VOSTRU VA RUPETI CA SA AJUTATI NISTE INGERASI DE FETITE MAI PUTIN NOROCOASE CA PUIUTII NOSTRII.
Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006
http://community.webshots.com/user/cri19
CamiSol spune:
Buna seara mamici!
Sunt superbe cele 3 fetite. Dumnezeu sa le dea sanantate si bine ca sunt oameni cu suflet mare care sa le ajute. Eu deja am dat multe din hainutele care au ramas mici uriasului meu. Sunt asa de multi copii care au nevoie...
Multumesc mult celor care ne-au admirat pozicile.
Putzuruca ai o fetita superba. Si parintii si nasicii sunt niste dragutzi!
Noi astazi am lenevit toata ziua. Afara a fost ceata . Nu avem voie sa scoatem bebeii pe ceata , nu???
Mai vroiam sa raspund la cineva dar am uitat. Ma duc sa mai citesc din urma.
Pupici!
_
Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului
Uite cum cresc...
alessia80 spune:
PUFY, RALU, MEPHALA, MIRABELA- sper ca n-am uitat pe cineva- va multumesc mult de raspunsuri!
Deci:- eu mananc cat mancam si pana acum, bine si consistent k doar n-am slabit un gram!
Da, eu il alaptez cu protectii din prima zi si bb n-are nici o treaba- ELOISE- trage super si ia si bibe si san si protectie, deci nici asta nu e cauza!
Azi i-am bagat 30ml lapte praf la fiecare masa, sper sa vad progrese!
CARMEN- da, si eu la fel ca tine, dar crede-ma ca am incercat tot ce se putea si din moment ce el mananca si nu ia in greutate am decis sa merg si pe lapte praf!
DORI- nimeni nu te-a judecat, eu una te admir ca dupa tot chinul de a-l avea pe ingerasul tau esti totusi independenta si nu-l cocolosesti excesiv!
ps- noi tot timpul ne asortam, nu de alta da' sa nu uit pe unde l-am lasat
CRI- felicitari pt initiativa- trimis PM
NU AM CEA MAI FRUMOASA,DULCE SI ZAMBAREATA FINUTZA DIN LUME???? E o intrebare retorica, asa ca voi intelege dak nu-mi raspundeti
CamiSol spune:
Lakioana, Riana e o frumushica, sa-ti traiasca!
_
Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului
Uite cum cresc...