Bucurii de sept - oct 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eloise, da-i remediile in continuare. La Teo am observat o ameliorare dupa cca o luna....dar iti voi spune peste o luna ce si cum...despre Siminiceanu, ce sa zic, a fost buna pana acum: ea e cu neonatologia...dar problemele bebelusilor nostri tin de pediatrie.
Sanatate multa lui Vladutz!

Mirabela, eu am lasat copilul sa decida cand e cazul sa renunte la mesele dese din timpul noptii. Ai incredere in David, iti va 'spune' el la momentul potrivit.

Katia, vezi sa nu uiti 'tinerea de minte'.

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

Ma gandeam si la tine Eloise, ai putea face la fel, decat sa scoti laptele din san, sa-l treci prin pompa, apoi prin bibe, etc. nu ar fi mai bine direct cu protectie din asta???

Mirabela chiar mi-ai dat o idee . Eu n-am folosit niciodata mameloane de silicon dar daca bebe face din nou figuri (ceea ce sper din suflet sa nu se mai intample) o sa recurg la ele. Fetele care au folosit, imi puteti spune ce fac, concret, chestiile alea? Protejeaza, stiu. Dau forma, suge bebe mai bine cu ele?
Mirabela din fericire la pompa Avent mulgi direct in biberon, apoi pui doar tetina si masa-i gata! E comoda si faina pompa aia, dar eu tot o urasc , adica de fapt urasc operatiunea...

Despre suzeta: eu nu ii dau prea des lui Vladut, si nici el nu se da in vant dupa suzi. O scuipa afara. Ii mai dau rar de tot cand iesim afara ca sa fiu sigura ca tine gurita inchisa.

A propos am intrebat ieri pediatra: NU SE PUNE FULAR LA GURITA SI NAS, bebe trebuie sa respire aer curat, doar asta e scopul plimbarii, si condensul de sub fularel e cu adevarat periculos. Cred totusi ca trebuie sa ne asiguram ca bebe are nasucul desfundat si nu respira pe gurita.

Am iesit azi in parc singura ...

Carmen voi ati schimbat-o de acum pe Siminiceanu? La cine mergeti? E bine mereu sa ai un pediatru "de rezerva"...

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

[b]pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

MIRABELAC...da...sa stii ca si eu ii dau suzy. Si atunci cand plangea tare la san nu il linistea decat suzeta. Poate asta sa fie cauza, desi parca nu imi vine sa cred....

Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Eram sigura ca la noi pe forum sunt multe mamici sufletiste.Am vorbit cu IULIA si ea este acum in Bucuresti internata cu fetitele care sunt la terapie intensiva si va sta probabil in BUC. cel putin o sapt.O sa ma sune ea sapt. viitoare ca sa-mi spuna cand sa ma duc sa-i duc ceea ce o sa reusesc sa-i strang,pt. ca ea acolo e la terapie intensiva cu fetitele si nu are voie cu bagaje,asa ca va trebui sa ma potrivesc cu nasa sau cu soacra ei la vizita ca sa le poata prelua.
In ceea ce priveste hainutele de baietei,nu va faceti griji ca sunt si baietei care au nevoie de ajutor la acelasi subiect.

Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006

http://community.webshots.com/user/cri19

Mergi la inceput

Acum, ca sa inteleaga toata lumea de ce voi da doua adrese: Iulia s-a mutat de curand intr-un ap. dar nu are mutatie facuta pe adresa apartamentului. Daca trimiteti ceva prin curier, puteti trimite si la adresa ap., daca trimiteti prin posta, trimiteti la adresa soacrei; pentru bani, nasica ei a facut un cont.
Deci:
Adresa Iuliei:DN1 NR.368 BL.A4, SC.B , AP.13 LOVIN IULIANA BARCANESTI PRAHOVA
adresa soacrei:judetul Prahova, comuna Barcanesti, sat Tatarani, nr. 487 - Barca Elena (pentru Iulia)
tel Iulia:0726352732
cont facut de nasica fetitelor:
Titular Cont: Maghiar Ana Maria
Banca : Pro Credit Bank Ag. Militari
Cont nr: RO83 NIRO 0000 1170 0215 0101
Cod Bic: NIROROBU
Uitati aici si o poze cu mamica si cele 3 fetite,ca sa stiti si voi pe cine ajutati:poze
Asa cum v-am zis eu o sa ma duc la ea la spital sapt. viitoare;cine vrea sa-i trimita prin mine sa ma sune pe mobil sa vedem cum facem sa ne intalnim(nr. e in adresa comuna de mail-notepad).
De asemenea v-am dat adresele la care puteti sa-i trimiteti pachet daca preferati asa.

Sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Cri, nu merg pozele, dar pune si poze cu ANDREI-ul tau frumos, sa vedeti fetelor ce ochi are! las' ca facem noi poze cu ochii deschisi sa se vada clar, sa vada fetele frumoase de pe-aici ce curtezani frumosi or sa aiba!

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

poze
Acum merge sa vedeti pozele.

Sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Super emotionant! 3! wow!

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Vai, ce bebeluse dragute! Pe mamica am recunoscut-o, am vazut-o la tv, era un reportaj la actualitati despre ea si fetitele!

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Gripo, stiu cum e cu durutu' in locul cel mai moale......of
Multumesc de compliment cu scrisul....eu mai aveam indeletnicirea asta prin liceu cand citeam mult si beletristica dar si critica literara aferenta operelor pe care le citeam ......acum am imbatranit, n-am mai citit o carte (cu exceptia celor de la facultate) de vreo doi ani.....acu cica vreau sa-mi revin...citesc Noptile de sinziene de Sadoveanu (l-am urat in liceu) si mi-am propus sa citesc cartile alea doua pe care le-a trimis Lilina pe mailul comun - Multumim Lilina! Iar barbatu-meu, trebuie sa recunosc ma prosteste mereu

Mephala, o sa razi dar citeam postarea ta si ma intrebam despre ce tinere de minte vorbeste fata asta

Am vazut pozele cu fetitele - doamne ce frumusele-s!!!! Cri, eu am mai zis ca n-am mare lucru, dar le dau cu toata inima!

Mergi la inceput