Bucurii de sept - oct 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 20
adameasca spune:
Da, e bine ca si-a revenit fata mea, dar papa prea mult.... Cat sa-i mai dau? Ca depaseste litrul de lapte in 24 de ore...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
tasia spune:
[blue]Buna fetelor
Eu am cam lipsit de pe aici in ultimul timp, am crezut ca nimeni nu imi va observa absenta dar Katia, si Cri se pare ca nu au uitat de mine
Am lipsit motivat... sunt pana peste cap prinsa cu facultatea si cu bebe, asta imi ocupa 90% din timp restul care imi ramane incerc sa mai fac cate ceva si pe acasa.
In weekend am fost la munte, superba vreme....Mario a dormit de a spart, de cand sa nascut nu a mai dormit asa de mult, ia priit foarte bine aerul de munte. Ieri am facut un traseu de 2 ore pe munte cu el si a dormit tot drumul. Cred ca mai mergem si weekendul urmator la munte iar de sarbatori cand iau vacanta stam cu siguranta acolo. Va sfatuiesc sa mergeti si voi cu bebeii mai ales cele din Bucuresti.
Mi-a spus cri despre femeia cu tripleti, vreau si eu sa ajutdar sunt super ocupata si sar putea sa uit. Rog fetele care merg la plimbare in IOR, sa imi dea si mie un sms, ca sa vin si eu sa aduc cate ceva pt cele 3 fetite. (telefonul meu il gasiti in notepad)
Pupici [/blue
de Mario (25.09.2006)
pozele noastre
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Cand va aud pe voi ca ultima masa e la 11 noaptea si apoi dimineata la 6-7 INNEBUNESC dar imi trece repede cand ma uit la ea si mi se hlizeste de mooor!!!!!!! GATA m-am racorit si eu!!!
daca te consoleaza cu ceva, eu ii dau san la o ora jumate. Zi si noapte...ma rog, noaptea papa si la 3 ore, de la 12-3, apoi, pana dimineatza se trezeste tot la o ora jumate. Suge putin, probabil i-e sete, si adoarme.
Multumim de aprecieri....
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
tasia spune:
Aaaa.... si am uitat sa va spunem ca avem 6 kg la 2 luni, plecat din maternitate cu 3 kg Doctora a zis ca suntem cam bucalati dar nu-i problema atata timp cat papa doar tzitza
de Mario (25.09.2006)
pozele noastre
gripo spune:
Mamaaaaa, TASIA, dar seamana fi-tu cu tine cap taiat! N-am vazut asa ceva pana acum! 6 kg? si al meu de-abia de-abia, dar poate e doar o faza, ma incurajez si eu singura. Sa stii ca si eu m-am gandit sa scriu de tine, dar dupa ce nu ai postat o perioada la noi, am vazut ca ai postat parca la odisee, ca si IONICA de altfel, si m-am gandit ca poate nu-ti face placere sa scrii la noi.
ramomar spune:
Carmen draga ai doi baieti minunati: Iustin parca e o papusa, nici daca il desenai nu iesea mai frumos, iar de Teo ce sa mai zic, iti vine sa il mananci!
ce des papa Teo, dar se vede ca-i mereg bine; m-am gandit si eu ca poate Patricia mea a plans de foame ieri in halul acela. eu incerc sa nu-i dau foarte des, desi cred ca gresesc! in prima luna jumate a luat 1,7kg, deci avea 4,5kg (noi am plecat din spital cu 2,8kg), iar acum la apoape 3 luni are 5,8kg. Mie mi se pare putin, dar in schimb e foarte lunga: are 65cm . O fac manechin.
tasia ce mamica vrednica esti: si facultate si bebe, dar si munca pe casa. Bravo mai!
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
pozici cu minunea noastra mica
GETY spune:
Inni, bun, bun, si eu vreau sa o las singura in camera, dar am citit ca de pe la 6 luni o putem lasa singura in camera ei, in alta parte ca de la 3-4 luni. Dar cum o auzi cand plange? Sau vrea sa manancea? Ca a mea mananca de 2-3 ori pe noapte.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Mirabela, Doamne, ce mai patesti si tu cu laptele din titi. Eu beau ceaiuri sa-l produc si cand vad ca lasa tzatza satula, imi zic "bine ca a fost destul". Esti tare nostima si harnicutza ca o.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
mamiflori, acum citesc din urma! bine ai revenit! te pup!
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
mephala30 spune:
Ramomar,
Si Patricia e tare scumpica! Si e nascuta in aceeasi zi cu Teo....peste doua zile implinesc 3 luni!
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru