Bucurii de sept - oct 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 21
ramomar spune:
asa e Carmen, nici nu-mi vine sa cred ca deja are 3 luni, iar Iustin e din aceiasi zi cu sotul
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
iancuta spune:
Buna fetelor! Am citit ce ati scris zilele trecute. Noi am fost plecati in week-end la Sovata. Am prins o vreme f frumoasa cu soare si am stat afara ore intregi la plimbarica. Apropo pt cele care ii cunoasteti pe mami mihatocae si pe puiul ei Luca (de la piersicutze de iulie-august) ...cu ei am fost si inca cativa prieteni. Celor care puteti va recomand aerul de munte..l;e prinde f bine bebeilor. Aveam mariindoieli daca e bine sa ma duc cu asa bebe mic..dar acum am bucur ca am luat decizia sa merg pt ca f bine s-a odihnit.
Am observat ca foarte mu;te dintre voi le dati si lapte praf ingerasilor. Eu deocamdata i-am dat exclusiv lapte de san. Si are deja 2 luni jumatate. Ma gandesc daca e bine sau ar trebui sa-i dau si eu completare, dar nu mi s-a parut pana acum ca nu s-ar satura. Ma gandesc ca din moment ce nu plange dupa ce papa inseamna ca e satul. Nu?
Si mai am o intrebare: cand incepeti sa le dati sucuri e fructe?
Iancuta Maris
Nu-ti fie teama sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.David Lloyd George.
CamiSol spune:
Va multumesc inca odata ca ati fost alaturi de mine mamici. Eu astazi m-am simtit foarte bine. Nu mai am temperatura, nu ma mai doare nimic, dar tot umblu cu masca ca nu se stie. La 16 ma duc la medic sa vad care a fost problema...sau poate mai este .
Scumpik multa sanatate puiului!
Ralu e superba craciunitza. Ce va mai distrati voi frumosilor.
Carmen spunea cineva acum ceva timp de pufy , ca oare ce secret detine de face copii asa frumosi... eu iti pun tie aceiasi intrebare . Ai doi baieti superbi.
_
Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului
Uite cum cresc...
pufymic spune:
Buna dimineata bucurii!
Roxanae!!!!
Tasia bine ai revenit!Ce dulce e Mario....si seamana f bine cu tine!
Camisol cum esti azi?????Te ma simti rau?
Carmen ce scumpi sunt puii tai!Iustin are niste ochi....mai rar asa culoare frumoasa...!Iar Teo e tare bucalat....se vede ca-i merge bine!Frumosi copilasi ai!
Ralu bestiala Craciunitza ta reloaded!!E frumoasa rau....Auzi?Ia trimite o poza din asta la DC sa o puna pe prima pagina, ca la cat de frumoasa e sigur o vor alege fotomodel DC!
Ileana multa sanatate iti doresc!
Nu mai stiu ce vroiam sa spun....decat ca mai avem ceva poze noi www.puf.hostcenter.ro/main.php?g2_itemId=4906" target="_blank">AICI
Pupici!
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)
nicolstoy spune:
Buna dimineatza!
O saptamana minunata cu daruri multe de la Mos Nicolae! Ati fost cuminti ?
Un canibal a prins un american, un neamtz si un rus.
I-a mancat pe totzi. Era flamand si n-avea timp de bancuri.
In magazinul nostru, vizitatzi raionul "Totul pentru football". Acolo va
putetzi cumpara tzigari, bere si televizor...
Savantzii au ajuns la concluzia ca cele mai multe vitamine se gasesc in
farmacie.
In bere e putere. In vin e sanatate. In cognac e distinctzie, iar in apa
sint microbi...
O fata s-a dus la mare...
Nici ea nu s-a odihnit , nici pe altzii nu i-a lasat.
Semn rau: sa fi plimbat noaptea in portbagajul unei masini.
Se spune ca, in desert, nisipul este atat de fierbinte incat potzi sa
prajesti oua pe el. Din cauza asta camilele au picioare atat de lungi.
In China nu exista notziunea "si-a inselat" (nevasta), in schimb exista
"si-a confundat"...
Va felicitam, tocmai atzi castigat un milion de dolari la loteria noastra!
Familia Dv. va primi in fiecare an cite un dolar, timp de un milion de ani.
Americanule, tine minte! Folosind cifrele arabe, ii ajutzi pe teroristii
arabi!
Benzina se scumpeste, pentru ca din cauza scumpirii petrolului cresc
cheltuielile de transport al benzinei...
- Sa va pun si niste ciupercutze?
- Nu, multzumesc, mie-mi place sa le culeg singur!
- Cum doritzi! Pot sa vi le risipesc pe podea...
Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)
POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
nicolstoy spune:
El: Eu comand o pizza. Vrei si tu ceva?
Ea: Nu.
El: Ok.
Ea: ... sau poate...
El: Ei, ce anume?
Ea: Nu stiu.
El: Nu stii daca vrei ceva?
El: Ti-e foame?
Ea: Nu stiu, poate putin.
El: Ce inseamna poate putin?
Ea: Inseamna ca nu sunt sigura.
El: Mie cand mi-e foame, eu stiu.
Ea: Poate o sa-mi fie foame mai incolo.
El: Deci iti comand si tie una.
Ea: Si daca totusi nici mai tarziu nu vreau...
El: Atunci n-o mananci.
Ea: Asta ar fi risipa...
El: Atunci o mananci maine .
Ea: Si daca maine nu am pofta de pizza?
El: Pizza poti sa mananci oricand.
Ea: Eu nu.
El: Atunci alege altceva.
Ea: Dar nu vreau nimic altceva.
El: Deci pizza.
El: Deci nimic.
Ea: Ba da.
El: Cred ca innebunesc.
Ea: De ce nu-ti comanzi tu ceva...
El: Cum crezi.
Ea: Dar ia pizza cu sunca.
El: Dar nu-mi place sunca.
Ea: Mie da
El: Credeam ca trebuie sa-mi comand MIE ceva...
Ea: Pai asa si faci.
El: Si atunci de ce cu sunca?
Ea: In cazul in care mi se face si mie pofta...
El: Si?
Ea: Crezi ca vreau sa mananc ceva ce nu-mi place?
El: Cum adica tu?
Ea: De ce nu?
El: Stai un pic: Eu sa-mi comand MIE ceva, ce TU o sa
mananci, in cazul in care eventual o sa ti se faca
foame???
Ea: Exact.
El: Si eu ce-o sa mananc?
Ea: Pai poate nici n-o sa-mi fie foame...
COMENTARIU:
Judecatorul l-a absolvit pe inculpat de acuzatia de
omor in stare emotionala, acceptand circumstanta de
legitima aparare.
Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)
POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by Vauva
noi cam dormim iepureste de la un timp ca fi-mea isi tot scapa suzeta si plange dupa ea. stiti vreu remediu cumva pls!
Cam asa patim si noi de ceva vreme, cred ca este din cauza folosirii excesive a suzetei, devine dependent de ea, la noi e mai rau ca o vrea si noaptea. Eu am inceput sa i-o dau mai rar, cand e f. agitat.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
Sephora spune:
Va pup pe toate mamicute cu bebei superbi
N-am mai intrat sa va scriu de ceva vreme,dar de citit am citit tot.Precum bine stiti bebelul Matteo numai in brate sta,acum de ceva timp mai doarme in pat alaturi de mine normal si m-a tine strans langa el sa nu cumva sa plec.
Sunt insa putin suparata,ca a venit asistenta sambata sa-l controleze putin,mai ales la cuc si a inceput ca de doua saptamani adica de pe 18 a luat doar 150g ca trebuia sa ia 350g,ca daca pana pe 18 luna asta nu recupereaza adica sa ajunga la 700g luati inseamna ca-i anemic si sa m-a duc sa-i ia din degetel singe,ca nu asimileaza calciu si ca coastele au tendinta sa fluture,si cea mai tare din top sa incep sa-i dau banana,mar cu suc de morcovi si faina de orez.Ati mai auzit asa ceva?Copil de 10 sapt sa inceapa sa manance,el mancand numai la san...Am inebunit cand am auzit-o.
Dupa ce a plecat l-am masurat,pe 18 avea 56cm acum are 59cm,cred ca din cauza asta n-a pus el cat trebuia,lapte am de-mi tasneste,el se satura ca-mi impinge sinul cu limba cand nu-i mai trebuie,mai incerc sa i-l bag si nu mai vrea.Am facut proba laptelui,am stors intr-o cescuta si mi-a facut multa crema,nu stiu ce sa cred.
Am sa-l duc la o alta doctorita Georgescu de la Medlife sa-l vada si ea,doctorita noastra si-a scos niste tije din picior si nu poate sa treaca.
Cam asa ne laudam.
Am inceput sa nu mai fim asa plangaciosi,daca mama nu ne canta cand adormim ne cantam noi ca sa-i dam de inteles.
Eu poate o sa pun niste banuti in cont ptr aceea mamica,ptr ca hainute i le-am dat prietenei mele care l-a nascut pe Matei sambata.
A va intrebasem daca plecam cu avionul trebuie sa dau ceva bebelusului,cine stie sa-mi spuna va rog...
Va pup si sper sa revin cat de curand.
IO mami de Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
eloise spune:
Neatza!
Multumim fetelor pentru complimente!
Itzy vazut scumpica ta dolofanica! Seamana leit cu tati, e adevarat. Se vede ca-i prieste papica de la tine, are asa niste falcutze dulci!
Ralu, Craciunitza reloaded m-a dat gata!
Itzy, da' vezi tu ca eu beau deja lichide de pocnesc... 2 litri numa' de ceai plus lapte plus apa plata plus etcetcetc.../pe zi... si tot nik
Sunt un pic inciudata ca am cumparat ieri de la o farmacie un marsupiu Chicco Soft & Safe, ca sa am alternativa la carucior, si cand am ajuns acasa si l-am probat, stupoare! Copilu abia incape in el, iar imbracat cu hainutza de iarna, nu il pot inchide! Nu e ajustabil ! Copilu meu e normal, nu-i mai burtos decat altii... marsupiul e special si pt iarna, pt 3,5-9kilograme de copil! Acu nu stiu ce sa fac, l-as duce inapoi, da' nu cred ca il primesc... si mi-e ciuda, ca am dat 2mil pe el, si nu ma dau banii afara din casa
Plange bebe... Revin sa citesc bancurile lui Nicol in timp ce alaptez
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
Sephora spune:
Eloise eu zic sa-l duci inapoi si sa le si rogi sa-ti arate cum sa tii tu copilul in el.N-au nici ele nici o vina dar sa le explice furnizorului.
Io mami de Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos