Bucurii de sept - oct 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 22
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by gripo
de la regurgitarile si varsaturile astea a luat fff putin in greutate, doar 350 grame in 2 saptamani, sunt fff suparata. Nu mai stiu ce sa fac. MAI ARE CINEVA PROBLEME CU VARSATURI SI REGURGITARI DUPA FIECARE MASA? Degeaba il tin in sus, sau fac pauza in timpul suptului ca sa ragaie, orice am incercat, NIMIK. Ma gandesc sa nu fie totusi ceva in neregula cu el. Singurele mese la care nu face asa e una noaptea si cea cu plimbarea.
David regurciteaza mult dupa mese, in afara de noaptea si afara, insa nu cred ca e problema, pediatra mi-a zis sa nu vomite cu jet si cantitati mari. Ce-i drept nu l-am mai cantarit de 2 sapt, o sa mergem sapt asta.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
gripo spune:
MIRABELA, la mine teama cea mai mare o am de la vomitaturi( adik lapte deja putin digerat). De ex. si acum, i-am dat sa manance, a halit ca niciodata 160ml, dar dupa ce a ragait, a vomitat lapte deja digerat, nu mult dar e anormal. Intr-o zi a vomitat de a facut o mica baltoaca pe parchet. Si se potolise inainte de vaccin, de la vaccin si mai rau, credeam ca trece dupa o saptamana, chiar ma atentionase si pediatra, dar nu. Voi patiti la fel? Nu stiu ce sa fac, daca sa mai astept pana pe 15 cand ma duc la dr. sau sa o sun de pe acum?
eloise spune:
quote:
Originally posted by inni
[maroon][center]Eloise..Proctoglyvenol + o crema prep in farma pe baza de heparina, dar m-am hot. In seara asta ma dau cu Lioton la fund ca are cea mai mare conc de heparina dintre toate unguentele. [brown][center
[b]Am uitat ieri sa-ti multumesc asta-nsemnand MERCI Imi iau si eu Procto. Da' cu Lioton daca te dai la JLO e ok?
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
anangel_lexi spune:
Am primit si noi o caciulita de mos de la Ralu. Am facut ceva poze cu ocazia sarbatorilor incepand cu asta
Pentru cine are timp de pierdut, mai ales ca pozele noastre nu-s nici pe departe asa de reusite ca ale lui Ralu.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, A treia luna,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
gripo spune:
LEXI, e frumos foc fulgul tau de gheata! si are un zambet mortal! Daca mai esti asa modesta in exprimare chiar ma apuca nervii! Fetita ta este chiar frumoasa, nu frumusica, nu simpaticutza, nu mai stiu eu cum, ci frumoasa! si are un zambet de inger! sper sa-i pastreze si lui raducu meu un zambet din asta!
mephala30 spune:
Ioana, Camisol, multumim pentru laude. .
Ioana, am vazut pozicile, Nicolas e tare scump si de asemenea, are niste ochi superbi! Mai ales in caditza, prim-planul ala e tare fain.
Sephora, si mie mi-a recomandat medicul de familie sa incep diversificarea, asta in conditiile in care mai am san si copilul se satura, creste bine ( a luat in 8 zile 400 de grame....destul de bine, nu?) Avem 7400 grame...vom vedea mai precis joi, cand mergem sa-l cantarim si sa-l masuram.
Cum spuneam...crezi ca o bag in seama? Din contra, i-am zis ca diversificarea o voi incepe mai tarziu, pe la 5-6 luni...pana atunci, numai san...daca ma tin sfarcurile
A strambat din nas...dar asta e....vorba cuiva de pe aici: fiecare mama isi creste copilul cum crede ca-i mai bine.
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
eloise spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Pentru cine are timp de pierdut, mai ales ca pozele noastre nu-s nici pe departe asa de reusite ca ale lui Ralu.
Lexi te-am prins! Ai o problema cu incerderea in tine! Mereu te subapreciezi, esti excesiv de modesta, te "auto"-critici, comentezi negativ despre aspectul tau fizic etc... ba chiar si despre dragalasa de Maria ai scris odata ceva ce nu vreau sa mentionez . Vezi ca e de rau! Vbesc in cunostinta de cauza ca si pe mine m-a mancat toata viata complexu de inferioritate, neincrederea in mine si autoironia, si nu a fost deloc bine! Ia fa ceva cu asta si sa nu te mai auzim vbind asa!
PS Acusi vad pozele!
puiul meu creste...
pozele noastre
eloise spune:
Gripo, gand la gand a propos de Lexi, nu citisem postarea ta cand am scris eu
puiul meu creste...
pozele noastre
mephala30 spune:
Lexi, au dreptate fetele: ai o frumusete de fata! E asa scumpa cu caciulitza de mos si cu zambetul ala cuceritor!
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
eloise spune:
Lexi am vazut pozele, Maria e adorabila!
Mai mamica rea si carcotasa ce esti uite ce meriti !
puiul meu creste...
pozele noastre