Bucurii de sept - oct 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 23
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by eloise
Lexi te-am prins! Ai o problema cu incerderea in tine! Mereu te subapreciezi, esti excesiv de modesta, te "auto"-critici, comentezi negativ despre aspectul tau fizic etc... ba chiar si despre dragalasa de Maria ai scris odata ceva ce nu vreau sa mentionez. Vezi ca e de rau! Vbesc in cunostinta de cauza ca si pe mine m-a mancat toata viata complexu de inferioritate, neincrederea in mine si autoironia, si nu a fost deloc bine! Ia fa ceva cu asta si sa nu te mai auzim vbind asa!
PS Acusi vad pozele!Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
OK, OK, m-ai prins. Recunosc ca ai dreptate. Dar nu am ce sa fac. Am incercat sa schimb chestia asta dar nu pot...
Editez ca am uitat sa-ti zic ca mie Maria mi se pare in continuare uratica cu caciulita. Poti s-o intrebi si pe Ralu, de cate ori i-am scos ieri caciulita din cap din acest motiv. Abia astept sa vina vara sa-i scot caciulita fara sa aud discutii in familie
![](bang.gif)
![](mamica.gif)
![](al9leacer.gif)
![](zana.gif)
Varsta Mariei, A treia luna,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ramomar spune:
Lexi, tare bine ti-a zis-o eloise! cum poti sa te indoiesti de frumusetea ta de papusa?! uite multi ici de la noi pt Maria!
am vazut si poza cu cele doua Marii si pe cea cu finuta si nasica
itzy . cred ca pupicul tau a ajuns la Patricia ca azi tare cuminte e
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
eloise spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
OK, OK, m-ai prins. Recunosc ca ai dreptate. Dar nu am ce sa fac. Am incercat sa schimb chestia asta dar nu pot...
Editez ca am uitat sa-ti zic ca mie Maria mi se pare in continuare uratica cu caciulita. Poti s-o intrebi si pe Ralu, de cate ori i-am scos ieri caciulita din cap din acest motiv. Abia astept sa vina vara sa-i scot caciulita fara sa aud discutii in familie
![](bang.gif)
[/quote]
Te cred, pentru ca nici eu nu am prea reusit sa ma vindec de asta, am ramas intepenita la faza de constientizare a problemei. Cred ca ai observat insa ca de obicei oamenii nu apreciaza aceasta trasatura de caracter. Nu zic: "Da mai, jos palaria, ce fata modesta!" ci profita fara scrupule sau te dau in laturi fara a clipi.
La faza cu caciulitza... esti incurabila!
Hehe, sigur ca nu le poate sta la bebei la fel de bine cu caciulita, ca si la unii adulti. Eu de exemplu evit sa-mi acopar capul (tre sa fie ger de pocnesc pietrele ca sa pun caciula) pt ca arat ca naiba
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
puiul meu creste...
pozele noastre
eloise spune:
Ce uituca sunt!!! ROXANAE
LA MULTI ANI, multa sanatate, bucurii nenumarate si sa fii mereu mandra de cele doua fetite minunate pe care le ai!
Andra si
Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
pozele noastre
matahut spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Ioana, Camisol, multumim pentru laude..
Sephora
A strambat din nas...dar asta e....vorba cuiva de pe aici: fiecare mama isi creste copilul cum crede ca-i mai bine.
Iar daca credinta e si intemeiata pe ceva, atunci e si mai bine. Dr astia de circa, v-am mai spus, au ramas in urma rau de tot. Ei tot dupa metoda traditionala lucreaza, diversificare de la 2 luni, desi se stie deja (au fost facut studii) ca stomacelul bebeului nu e pregatit. Si eu am dat o astefl de dr pe usa afara... Copilul avea 3 zile, iar ea aproape vroia sa ma convinga ca mamele de obicei nu au suficient lapte si ca stia ea cazuri...ca mamele habar n-au, cred ca au, dar de fapt n-au, in fine, numai chestii din astea bune de spus unei lauze. I-am pus cateva intrebari despre ce am voie sa pap cand alaptez si numai aberatii mi-a raspuns. Ca n-am voie cas, dar am voie cascaval. M-am mirat, i-am spus ca cascavalul e branza fermentata totusi, iar casul dulce nu vad ce rau ar putea face. Era o varza in capul ei. Si cand ma gandesc ca multe mamici se lasa pe mana ei, mai ales cele mai putin informate. Macar Mami daca ar citi, ar vedea cum stau lucruruile AZI.
Asa ca, Sephora, da-o incolo de asistenta, nu te mai uita in gura ei.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
ramomar spune:
LA MULTI ANI ROXANAE!!! sanatate, noroc cu carul si tot ce iti doresti tu sa ti se implineasca...
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
inni spune:
Gety...pai ce..stai in palat ? O sa o auzi cand plange de foame...o sa auzi toate sunetele (chiar daca inchizi usa). Eu o las mereu deschisa...in cel mai rau caz o apropii foarte mult de toc. Am stat si cu ea inchisa si sa stii ca tot am auzit-o...asta in conditiile in care bucataria mea e la vreo 12 m de dormitorul ei. Nu se poate sa nu auzi copilul. Asta daca nu cumva bebele tau plange discret
. A mea scoate niste sunete care seamana a strigare si daca nu ma prezint...incepe efectiv sa urle
Am niste prieteni care din cauza ca au lasat copilul cu ei in pat de la inceput...au tinut-o asa pana la 6 ani . Bine..i-a cam si facut copilu' pe ei...ii cam faceau toate mendrele.
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
inni spune:
Eloise..iti spun maine cum e cu Liotonul ca aseara am uitat complet . Daca voi avea ceva simptome neplacute...iti spun eu
ca sa nu mai folosesti si tu
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mamiflori/mamiflori.jpg)
mamiFlori spune:
Gripo, si noi ne confruntam cu aceeasi problema. Am fost saptamana trecuta la spital si am facut analize. Mi-a spus ca poate fi ori Infectie urinara ori Reflux. Am facut analiza cu bariu si e Reflux. Adica muschiul de la capatul esofagului, de la intrarea in stomac (cred ca pilor se cheama) se deschide aiurea, nu doar cand intra mancarea. Eu zic sa mergi cu bebe la doctor ca nu e prea bine sa tot vomita asa. Aml meu, in ultima faza, a refuzat sa mai manance. Si acum primeste biberonul foarte greu. Cred ca asociaza mancarea cu starea de rau... Si era un mancacios!!
Daca vrei, iti recomand doctorita unde am fost eu, ca e o draguta, e f. bine pregatita, fiind doct. de spital are o experienta mult mai mare ca cei de familie si nu e ahtiata dupa bani.
Florina
GOGOSICA EMI
LALI, O COMOARA DE FETITA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mamiflori/mamiflori.jpg)
mamiFlori spune:
Gripo, am citit ca ziceai ca a mancat o data 160ml. La regurgitarile astea primul tratament e sa manance mai putin si mai des. De ex. noi mancam 70 la 2 ore. Si e muuult mai bine. Vomita doar o data la 1 sau 2 zile, ceea ce fata de inainte e un progres major.
GOGOSICA EMI
LALI, O COMOARA DE FETITA