Bucurii de sept - oct 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Da Ralu asa e...desi toata lumea spune ca seamana cu mine cand o vede prima data ...dar e leita tati...eu zic ca si gura e tot a lui...dar om vedea ca s emai schimba ei...

Am uitat sa iti spun ca i-a luat tati si ei rochita de craciunita de care aveti voi...de unde ne-ai trimis. E suuper..asa ca o sa aveti concurenta la craciunita. Iar poza asta cu craciunita reloaded e d emilioane...unde gasiti toate chestiile astea haioase mai? Ca am ras cu sotul meu de am murit!

Ieri am pozat-o si noi intr-o ipostaza...era cu caciula suie pe cap cu sosetele aproape scoase din picioare ...iar sotul meu i-a spus ca parca e fugita din desene animate. Am sa pun pozele ca inca nu le-am descarcat....

ITZY-BITZY
si
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Roxanae si eu am aceeasi suspiciune...o tot studiez ...in fata e ok dar cand o pun pe burtik mi se pare una un pic de tot mai sus...adica stratul de grasime este mai mare intr-o parte. Maine ne ducem si noi la dr ortoped si o sa intreb.

ITZY-BITZY
si
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

N-am timp sa citesc tot dar sper sa nu va mai certati ca-mi place prea mult forumul ca sa ne suparam si sa ne spunem cuvinte multe si grele.

CamiSol, fuguta la doctor. Asta e infectie! Am avut aceleasi simptome si am ajuns la urgenta ... am luat 2 saptamani antibiotice si am alaptat in acelasi timp. Mastita mea s-a manifestat la fel ... si eu ziceam ca am gripa ca ma luau niste frisoane!!
Mergi la doctor si spune-i toate simptomele, va trebui sa-ti faca o analiza de secretie, o analiza vizuala/palpare a sanilor ... etc.
Ce mai poti tu face: ia panadol/paracetamol (2 odata) ca sa-ti scada febra si incearca sa mulgi sanii sub un dus cu apa calda (nu fierbinte).

Sanatate maxinma

Catalina, mamica de Erik (17.09.06)
ERIK,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Buna dimineata!
Va doresc o zi buna la toate si cafeluta placuta.

Eu ies ca imi veni omul de la munca.

Catalina, mamica de Erik (17.09.06)
ERIK,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza

La mine intra o cafea, da' mare sa fie!

Mamicilor, ce ma fac cu fi-mea care nu se mai satura nicicum? Ma gandeam eu ca dupa antibiotice si boala ii va creste apetitul, dar e peste asteptari. Mananca 6 mese pe zi de cate 170 ml si ieri stiu sigur ca la 4 dintre mese nu s-a saturat. Parca nu-mi vine sa-i dau mai mult, dar ea urla de foame. Azi noapte s-a trezit si la 3 si la 6 sa ceara de mancare... Asta ne mananca in curand si urechile....

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata si de la noi....tocmai mi-am facut o cafea si am recuperat de citit toottt....
Eu sunt foarte mandra de bebe meu...noaptea se trezeste de 3 ori..mananca cu ochii inchisi..ca daca nu sunt eu atenta ii cade biberonul din gura... si somn repede la loc....
Stie la cel tarziu la ora 21 face nani si se trezeste a doua zi la ora 10-11...deci ce sa zic....sunt multumita....
Superbe pozele cu bebeii vostri..nu ma mai satur sa ii admir..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna dimineata!
Sunt zombi ca nu am mai dormit de sambata....
Am intrat repejor sa va zic ca noi ne pregatim sa mergem la medic ca Luca cred ca a racit. Cred asta pt ca de sambata seara de pe la 11 i s-a infundat nasucut cu mucisori.Saracul nici nu mai poate sufla, asa se chinuie sa traga aer, nici sa manance...
Am incercat tot sa-i curat nasucul, dar nici o sansa pt ca mucii sunt inspre gat si nu am reusit sa-i scot cu nik si nici nu aveam nici un fel de picaturi pt nasuc. Ieri dim la 8 a iesit sotul sa faca o tura pe la farmacii sa cumpere apa de mare si batista bebelusului (aveam o pompita dat nu e buna la nimic). Dar la farm sin orasul nostru parca nu exista nimic, asa ceva nu am vazut. A gasit Ser Efedrinat, care l-a ajutat putin dar nu prea mult.
Am fugit sa imbrac baiatul.
Va povestesc cand ne intoarcem

_

Scumpik, mamica de bebe Luca (17.10.2006)

POZE LUCA

Cresc pe zi ce trece

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

NEATZA!

Si eu tot la o , mare si tare.

RALU si LEXI, ne-am uitat la pozele fetelor voastre, eu cu tati: SUPERBE, ca si fetita lui INNI, frumoase foc! SA VA TRAIASCA! cat despre Craciunita ta reincarcata....ai niste idei mey, fata, sa vedem cum o sa fie ALEXXIA.

ILEANA, ce bine ca mananca, de fapt si al meu, dar de la regurgitarile si varsaturile astea a luat fff putin in greutate, doar 350 grame in 2 saptamani, sunt fff suparata. Nu mai stiu ce sa fac. MAI ARE CINEVA PROBLEME CU VARSATURI SI REGURGITARI DUPA FIECARE MASA? Degeaba il tin in sus, sau fac pauza in timpul suptului ca sa ragaie, orice am incercat, NIMIK. Ma gandesc sa nu fie totusi ceva in neregula cu el. Singurele mese la care nu face asa e una noaptea si cea cu plimbarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

buna dimi,

sunt pezenta si eu la cafea

Ileana, bine ca si-a revenit Ilinca si papa bine.

strumfita mea a dormit tare bine dupa ce ieri dupa-masa a avut o repriza de pland din aceea de nici nu respira. A adormit pe la 8,30 si nu s-a trezit decat acuma dimi la papa.

Camisol multa sanatate!

pupici si o zi minunata

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

pozici cu minunea noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

scumpik lui multa sanatate puiului mic!

oare ce o fi cu monique_new??? Ea era destul de matinala si prezenta pe forum, dar acum cred ca de vreo 2 saptamani nu ne-a mai vizitat!

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

pozici cu minunea noastra mica

Mergi la inceput