Bucurii de sept - oct 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 18
inni spune:
Hai bine ca ai postat ciresico ca mi-am adus aminte ca trebuia sa completez ceva la chestia cu displazia. Se poate pune bebeul si pe spate (ca sa-i verifici cutele). Iar la fetite vulvele tr sa fie identice...nu una mai sus si alta mai jos.
Si mie mi se pare ceva aiurea la Ami. Astept vizita medicala. Oricum...daca e ceva...dupa 4 luni se poate spune clar daca un copil are sau nu displazie de sold si tot dupa 4 luni se face tratament.
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
putzuruca spune:
Aici ciresica...Inni pediatra i-a luat piciorusele Deei si i le-a rotit din articulatia coxo-femurala. Miscarile de rotatie le-a facut si spre interior si spre exterior. Habar n-am ce tehnica este asta dar cred ca are logica. Dac ar fi existat o displazie, miscarile n-ar fi fost uniforme. Capul femural nu ar fi facut miscarea fiziologica. Sper ca s-a inteles ce am spus.
Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
itzy-bitzy spune:
HEI MAMICI!!!
Inni mersi dar noi vrem oitza nu mielutz ca am deja un mielut sugaci acasa ...pe Ana-Maria. Imi vine sa te ca si la noi minunea a tinut tot 3 zile dupa vaccin cu somn noaptea de cate 4-5 ore. Acum a revenit la vechiul obicei de a manca la cate 2 ore. Eu cred ca raman cu ea atarnata de sani pana o intarc...si ea tot la 2ore - 2 ore jumate va manca. Rar o apuca la 3 ore....of of oooof...dar bine ca e sanatoasa si ia in greutate.
Cand se face ora mesei...plange de ne aude tot blocul zici ca e nemancata de o luna...se repede la san...si suge de unde apuca...de bratul meu...sau de oriunde numai de sfarc nu tre sa ii dau cu el pe obraz ca sa vada ca a gresit adresa....apoi cand prinde mananca de nici nu respira...nu clipeste, sta cu pumnii stansi si incordati...iar manuta care cade pe langa corpul meu e atat de incordata ca ma inteapa in coaste cu ea......abia dupa ce isi alina foamea se inmoaie toata....numai cu mine seamana asa rea de foame
Azi-dimineata pe la 6.30 - 7 am zis ia sa o aburesc cu suzy..sa nu mai se trezeasca la 2 ore si a mers...am aburit-o de a mancat dupa 4 ore...dar apoi ma simteam vinovata ca tin copchilu' sa rabde de foame...nici nu stiu cum sa o mai dau...O FI BINE ASA?
Cand va aud pe voi ca ultima masa e la 11 noaptea si apoi dimineata la 6-7 INNEBUNESC dar imi trece repede cand ma uit la ea si mi se hlizeste de mooor!!!!!!! GATA m-am racorit si eu!!!
Cri am vb cu Roxana si o sa ii dau ce am cumparat pentru cele 3 fetite, maine sau poimane cand ne vedem prin parc.
Eloise si Inni beti cel putin 2 litri de apa. Eu am constata ca daca nu beau suficienta apa pe zi ma constip...tot ce am lichid in corp se duce in lapte e clar. Eu m-am reglat acum dar cum scap o zi neadapata cum sufar
Mephala scumpi foc mandretile tale...
Eloise e mortal Vladut...radeam singura pe aici cat de haios e cu freza si ochii aia mari....
Ralu si Lexi frumusele foc Mariile voastre. Am si eu o poza cu 2 ANE.... Ana-Maria mea si Ana-Luiza fetita nasilor nostri mai mare cu 2 saptamani...dar noi le-am prins chiar uitandu-se curioase una la alta prima data. UITE AICI
Va pup si numai bine
ITZY-BITZY
si
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
inni spune:
Da...si pediatra mea imi amintesc ca a facut miscarile astea...dar dupa aia a verificat cutele. Sa speram ca nu e nimic.
Aia e buba mea...ca nu prea sug (apa ). Intotdeauna numai cu forta.
Ileana..cand o treci pe Ilinca pe Humana 2 ? Din dec sau din ian ?
itzy-bitzy spune:
Crede-ma ca se rezolva cu apa muulta...sotul meu mereu ma certa ca nu beau suficienta si acum ...chiar imi cere organismul..incearca.
Ramomar pe Patrisia sa fie linistita
ITZY-BITZY
si
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
_Ralu_ spune:
craciunita reloaded
raluca mami de alexia-maria (07.09.2006)
mami, tati si alexia
cresc...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">am si site!
craciun fericit!
_Ralu_ spune:
itzy, ce dulce e ana-maria! eu observasem demult poza aia cu fetele uitandu-se una la alta, dar am uitat sa zic! salopeta aia rosie e mortalaaaa! ii sta super in rosu!
si, reconsider parerea pe care mi-am spus-o mai demult: fata seamana cu tati! am vazut poza cu ei doi si...no comment! seamana cu mami la buzitze totusi! care nu-s de ignorat!
raluca mami de alexia-maria (07.09.2006)
mami, tati si alexia
cresc...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">am si site!
craciun fericit!
inni spune:
Raluca tu ar trebui sa-ti duci fata la casting pt. pozat pe bani ca e un bebelus atat de frumos. Un bebelus fotomodel.
nicolstoy spune:
Suuper draguuutt...pe National Geografic e un fel de odisee dar la elefanti.22 de luni de gestatie......frateeeeeee (stiam dar tot ma socheaza).Daca ati vazut documentarul cu nasterea asa e si acesta .Gata s-a nascut,120kg,va consuma 15l de lapte pe zi si va suge pana la 5 ani.MISTOOOOOOO
Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)
POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
roxanae spune:
Mirabelac,Putzuruca,Alinache,Pufy,Inni - merci, am citit acum ce ati scris.
Inni am inteles metodele din ce s-a scris daca mai este ceva de adaugat te rog sa imi spui.In doctorii din Ploiesti nu am prea mare incredere sunt cam cu pluta si nu numai in domeniul pediatriei - o sa incerc la Bucuresti insa va trece ceva timp.Pana atunci voiam sa o verific eu, dar asta maine ca acum doarme.
Roxana de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)