Dansez pentru tine- Mare dezamagire
Mai fetelor,ati vazut emisiunea speciala de 1 Decembrie?Mie personal mi s-au incretit toate pieile.Cum Dumnezeu sa pui niste copilasi intr-o asa situatie?Si mai ales fiind vorba de niste suflete si asa amarite datorita dorului de mama!!!!!Adica daca tot voiau sa faca fapte bune,macar puteau sa imparta premiul mare la toti in mod egal,ca doar sunt copilasi cu totii.Si cum miza era intoarcerea mamicii,toate sufletelele alea nu meritau asa o incercare.Adica domnisoara aceea a plecat cu 20000 de euro si cea micuta cu sora ei care ingrijeste de altfel micuta numai cu 4000.O sa spuneti ca si 4000 sunt o valoare,insa ar fi fost mult mai loial ca organizatorii sa i-a in calcul faptul ca sunt niste copiluti amariti cu totii,chiar nu poti sa departajezi atit de mult ,la urma urmei,toti o vor pe mamica lor acasa de sarbatori.Cel putin de cei trei micuti mi s-a rupt sufletul,Mitica era atit de emotionat!!!!
Poate sunt eu prea subiectiva,insa sincer am fost foarte dezamagita de finalul show-lui si nu mi s-a parut dreapta imparteala.Nu poti face asa ceva unor copilasi care sunt si asa necajiti.
Raspunsuri
kla78 spune:
SPEEL sunt de acord cu tine dar din pacate asa este un concurs,si totusi eu cred ca si cu cei 4000€ mamica lor poate merge acasa de sarbatori.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
speel spune:
Draga Kla,ai perfecta dreptate,multi copii n-au nici astia 4000 de euro sa-si aduca mamicile acasa de Sarbatori,din pacate.Totusi,eu in locul organizatorilor as fi aranjat lucrurile,eventual acele sponsorizari sa mearga la celelalte doua familii din care cea de-a doua mi s-a parut cea mai nevoiasa.
Carlin21 spune:
Speel, ai dreptate.
Si pe mine m-a dezamagit tare mult imparteala ca sa zic asa.
Concurs concurs, dar cu copiii aia acolo si asa fragilizati de absenta mamei in viata lor
Eu m-am gandit ca va fi un castigator, si ma gandeam ca va castiga cazul reprezentat de Smiley oricare ar fi fost el, dar era mai corect sa nu fie asa diferenta intre ei.
Si mie mi s-a rupt sufletul de a doua familie, cei din Suceava, copiii erau toti mai mici, stateau la tara unde posibilitatile sunt cum sunt, si zicea fetita ca se darama casa pe ei daca vine o zapada mare
E tare trist, ca mai sunt atatia copii cu parinti plecati si care sufera enorm.
Amaya spune:
Din partea mea, cinste ProTV-ului pentru emisiunea de ieri si pentru toate editiile acestei emisiuni. Au ajutat foarte multi oameni si multe din cazurile prezentate vor primi ajutor in continuare datorita mediatizarii. Acesta este un concurs care are loc in mai multe tari si are un format care trebuie respectat, insa parerea mea este ca indiferent de forma aleasa pentru ajutorarea acestor oameni scopul a fost atins. Puteau alege sa faca o emisiune-petrecere (ca toate celelalte televiuni) prin care sa sarbatoreasca ziua Romaniei si respectiv implinirea a 11 ani de la lansare (asa cum au facut in anii trecuti) insa nu au facut-o si astfel multi oameni vor fi cat de cat mai fericiti.
Nu se poate sa multumesti pe toata lumea dar ar trebui sa stim sa apreciem atunci cand macar un om este ajutat si nu sa carcotim in permanenta. De bine de rau toate cele trei mamici vor putea veni acasa de sarbatori si 5000 de euro nu este deloc o suma mica, probabil acele mamici strang aceasta suma intr-un an. Si ca sa fim si mai sinceri ar trebui sa recunoastem ca sponsorii ofera premiile si datorita vedetelor care se implica, in functie de simpatii sau interese. V-ati gandit macar o data, per total, cati oameni au fost ajutati in fiecare saptamana datorita acestei emisiuni?
Inca o data, Bravo ProTV si la cat mai multe editii ale emisiunii Dansez pentru tine, respectiv la cat mai multi oameni ajutati.
Oana 30+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
anda74 spune:
Poate este adevarat ca protv a ajutat ceva oameni...dar oare protv sau sponsorii???oricum se pare ca in ambalajul poleit nu este o ciocolata calitativa...ci numai una ieftina...pacat!eu am fost foarte incantata de emisiunile pe care le aveau...de ce le-au plecat vedete???de bine???nu prea cred...teo,vacanta mare(nu ca as fi mare fana...dar aveau priza la public)...cei de la bloc...etc...pacat...afara vopsit gardul,in interior leopardul...
Amaya spune:
Pentru mine nu conteaza cine a dat banii efectiv sau care sunt problemele din ograda ProTVului, pentru mine conteaza ca au pus la dispozitie spatiul necesar pentru aceste actiuni si astfel foarte multi oameni vor avea sarbatori mai fericite si, poate, o sansa la o viata noua. Poate si viata noastra ar fi mai frumoasa daca am invata sa vedem binele si frumosul si nu mereu sa ne legam de nimicuri pierzand din vedere esenta si ceea ce este important.
Oana 30+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
maraki spune:
A plecat Vacanta mare de la protv??? Si cei din serialul La bloc? Protv a facut emisiunea asta pt. ca are priza la public, nu e greu sa organizezi, sponsori se gasesc oricand !
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
speel spune:
Emisiunea similara pe care am urmarit-o in Germania nu a avut caracter umanitar.nu stiu de alte tari.Protv-ul a facut bine ce a facut,nu cred ca asta au reflectat rindurile mele.Ceea ce m-a dezamagit a fost imparteala,doar atit!Si ca e un concurs sunt de acord,insa scopul era mult prea de suflet ca sa faci asa o imparteala.Mai ales unor copii.Am tot respectul pentru actiuni de acest gen,la discutiile despre prima emisiune dansez pentru tine am fost cea care a felicitat din suflet aceasta televiziune pentru ca in final toti concurentii si-au indeplinit visurile!
Sa dea Dumnezeu sa se intoarca toate mamicile acasa de sarbatori!
Nu in ultimul rind rog un moderator sa inchida sau sa mute subiectul la arte pentru ca tirziu am vazut ca e un alt subiect similar la arte.Va multumesc mult.
Crinutz spune:
Nu am reusit sa vad emisiunea cap-coada asa ca nu stiu exact daca si Bursucul a fost premiat pana la urma ca toti ceilalti. In cazul in care nu a fost nici macar invitat atunci tind sa cred ca Oana Zavoranu a avut dreptate in ceea ce il priveste. Am scris la Zona artelor la acelasi subiect despre emisiune cum intr-o seara la OTV Oana povestea ca Bursucu' a fost mustruluit si sanctionat pt ca a intrat la OTV in direct sa le multumeasca lui Pepe si Oanei pt ca l-au ajutat sa aiba un loc de munca si pt tot ajutorul lor. Atat si nimik mai mult. Pro TV a aflat si a fost certat in ultimul hal incat bietul baiat a inceput sa planga si sa isi ceara scuze ca el nu a vrut sa faca rau nimanui. Sincer il cred ca nu pare un baiat cu rele intentii. I-au spus cica verde in fata ca aveau de gand ca de 1 dec sa ii dea invitatia de a participa la petrecere si sa ii ofere o garsoniera insa datorita gestului lui nu va mai primi nimik. Cum poti sa ranesti un suflet de copil, mai ales crescut la casa de copii? Mi se pare crud si lipsit de bun simt. Faptul ca eu una nu l-am vazut la emisiune ma face sa cred ca e adevarat.
Deci, a fost prezent sau nu?
In rest emisiunea imi place pt ca imi place dansul insa e atat de patetica....Ii puneau pe concurenti sa spuna de mii de ori ce simt, ce le transmit celor pt care lupta, astia spuneau unul si acelasi lucru de fiecare data. Nu stiu...prea multa milogeala dupa parerea mea numai ca sa umple un spatiu de 2 sau 3 ore. Putea sa dureze mai putin si sa fie mai la obiect pt ca stiam pana la urma de ce sunt concurentii acolo. Pe mine repetarea unor fapte, cuvinte, etc. ma omoaraaaaa!!!! si ma plictiseste!
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"