Dansez pentru tine- Mare dezamagire

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Imi pare rau pt. Bursucu si cred ca este adevarata povestea cu otv-ul si Oana si Pepe, ii cred in stare pe protv-isti sa faca asa ceva.
Si mie mi s-a rupt inima de copii celei de a 2-a familii erau cei mai multi si cei mai nevoiasi, fata care a luat locul I era cel mai bine imbracata, trebuiau sa imparta in mod egal sau aproape egal, nu trebuie sa se joace cu emotiile unor copilasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Oana,sunt perfect de acord cu tine.Mi se pare inuman faptul cum s-au jucat cu sentimentele bietilor copilasi.Niciodata nu am fost fan protv,dar acum ma declar absolut anti protv.Mi-e scarba!Huuuuuuuoooooo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

chiar ma intrebam cum de a lipsit BURSUCU',saracul de el,eu cred ca nu a facut-o intentionat...of

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by Amaya

Pentru mine nu conteaza cine a dat banii efectiv sau care sunt problemele din ograda ProTVului, pentru mine conteaza ca au pus la dispozitie spatiul necesar pentru aceste actiuni si astfel foarte multi oameni vor avea sarbatori mai fericite si, poate, o sansa la o viata noua. Poate si viata noastra ar fi mai frumoasa daca am invata sa vedem binele si frumosul si nu mereu sa ne legam de nimicuri pierzand din vedere esenta si ceea ce este important.

Oana 30+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Subscriu in totalitate!
Bravo PROTV! Sper sa se continue aceasta emisiune si la anu'!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

In asteptarea...fetitzei mele

Mergi la inceput