*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (24)
Raspunsuri - Pagina 7
mari78 spune:
Tili, primul pas l-ai facut, ai scris la Ghiocei de martie-aprilie 2006. Ca sa apareti pe listuta noastra, cea de pe prima pagina trebuie sa ne dai datele voastre : data ta de nastere si a lui Matei (am vazut ca asa il cheama la un alt topic), maternitatea unde ai nascut si numele doctorului, la ce varsta a sarcinii ai nascut, care era DPN-ul, numele bebelusului, ora la care s-a nascut, greutate si cati cm a avut la nastere. Cam astea sunt. Asteptam sa ne povestesti despre voi !
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
aida_o spune:
Bine v-am regasit!
Ieri am fost sa-l vedem pe Mos Craciun (de fapt, firma la care lucrez eu a organizat o petrecere a copiilor). Am pus citeva poze, aici.
Kim,
Tylenol infant drops sunt cele mai bune pt febra, asa cum ti-a spus si Ciuf. Iar pentru tuse, vezi ca sunt siropuri speciale pt bebelusi. Pupici Aliciei, sa se faca bine!
Ceela,
ii doresc mamei tale sa fie puternica, sa lupte, sa se faca bine. au fost multe femei care au invins boala asta cumplita, deci si mama tare are sanse. multa sanatate! si pupici lui Traian care are, wow, 9 luni!
Catrinel,
nu stiu nici acum cum pot sa stau fara Alexandra. pur si simplu n-am incotro. si sa stii ca (,) cel mai greu e sa stii ca esti la servici si nu poti controla la ce ora maninca copilul, cit maninca, ce maninca. pentru ca eu am impresia ca nimeni nu are grija de ea, cum am eu. nu ca mama mea n-ar avea grija de ea, dar - de exemplu - mama nu insista cu diversificarea, daca Alex face nazuri. eu, in schimb, daca acum nu vrea sa pape piureul facut din carnita de pui + legume, incerc peste 10 minute, peste 30 de minute, si tot o pacalesc. mama nu-i asa, are impresia ca o forteaza, cica. si eu ma toropesc aici, cu intrebarea "oare si azi o s-o pacaleasca Alex oe maica-mea?". in fine. si-ti trec prin cap tot felul de alte chestii, ca deh, asa e cind nu esti linga puiul tau.
trebuie sa ies, am o gramada de treaba saptamina asta (cred ca va trebui sa amin predarea unui proiect pentru saptamina viitoare, o sa ma haleasca seful...)
va pup
poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
tania2 spune:
Roxi, sper sa facem multe plimbari cu noul scaunel.
La masaj cred ca mergem in primavara, sa vedem daca mai trebuie, acum Tanti Mimi pleaca in concediu si oricum de sarbatori nu prea aveam chef, doar daca era super necesar.
de tuns, sigur, o duc undeva special pentru copii. O prietena din parc si-a tuns copilul acolo, la ciufulici, ciufolici sau cum se cheama, iar nenea a fost super rapid pana sa-si dea seama ce se intampla cu el era deja zero.
Voi ce faceti cu dintosii? La noi pauza....sper sa nu le vina vreo idee de sarbatori!
Hai ca azi am batut recordul la scis!
Pupici!
Sigur ne vedem dupa revelion!
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
kim spune:
2 linkuri foarte utile pt copii in caz de:
raceala: http://www.babyzone.com/baby_toddler_preschooler_health/cold_flu/a512/1
constipatie: http://www.babyzone.com/baby_toddler_preschooler_health/a2243/1
In ce faza suntem noi: ne luptam cu mucisorii, apa salina, pompat, curata nasucu'. Tzitzi si suzeta fac mai mult decat toate tratamentele din lume. Partea buna:cu ocazia racelii ne dezvoltam si noi sistemul imunitar...
Nu i-am dat deocamdata Tylenol sau siropuri deoarece ea nu face febra si oricum ele nu trateaza decat simptomele.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
mari78 spune:
Aida, ce scumpa e Alex ! Asa serioasa , ca o pustoaica ! Sunt foarte frumoase pozele cu Mosul ! Abia astept si eu petrecerea de la servici(si al meu si al sotului) sa vad cum se comporta Teo in fata Mosului . Alexandra n-a plans, nu ?
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
kim spune:
Poli, nici aici nu se recomanda medicamente, siropuri daca nu e o forma grava. Asa ii dau si eu vit C, zilnic suc de portocale care face bine si pt tranzitul intestinal. Frumoase cadouri de Mos Niculas ati primit!
Pispi, imi pare rau sa aud ca Bia e bolnavioara de atata timp, sper sa-i gasiti repede leacul potrivit. Sa ne tii la curent. Ma repet dar la fazele cu tzitzi f mult seamana fetele noastre nascute in aceeasi zi.
Aida, tare frumos creste si Alex a ta, mi-au placut pozele, in special alea in care sunteti toti 3
Noe, imi place ca va tineti de drumetii, cred ca v-ati dixtrat bine... pupam ochioasa fara frica.
photos
Catrinel_17 spune:
KIM, sanatate Aliciei! Cum se simte? Folosesti o pompitza pt nas?
MIHASER, banuiam io ca ii faci cu apa plata… dar de care? Asta e problema… ca sa stiu si io ce cumpar cand vin in Ro…. Danke-danke-danke….
Maaaai, POLI, meserias a fost mosul ala!! Super cadou! Wow! Io daca vreau asa cadou…. trebe sa mi-l cumpar singura!!!!!!!!
NOE, faine poze. Si Bia vaz ca e tare cool in calatoriile voastre. Sa vedem cum o fi Oana cand venim in Ro! Numai de bunici o sa-mi fie frica,,, c-o s-o sacaie prea tare. Si pe mine
Ce carucior ti-ai luat? Ala sport, de care este?
CATRINUTZA, asa fac si e, ca nu prea o pot tine… zici tu ca stai la casa… Da io stau la mansarda, si am impresia ca bate vantul prin toti coclaurii! Si am tot timpul impresia ca e frig, si asa am un chef sa dau drumul mai tare la caldura, dar stiu ca nu-i bine pt bebei asa cald. Abia astept sa ne mutam, si inca n-am gasit nimica!
MICAALSA, si oana a avut o perioada ca statea in patul mare din camera ei (2m x2m) dar s-a dus vremea aia!!! Ai sa vezi ca nu o sa mai poti sa o tii numai intr-un perimetru… si eu sterg pe jos aproape in fiecare zi!
Mai PISPI….. cred ca aerosolii-s secretul. A luat antibiotic? Ah, stai ca am citit ca a luat…Ca am citit pe net si am gasit peste tot ca bronsiolita e data de un virus si antibioticul nu ajuta. In princioiu am citit ca trebe umidificat bine aerul in camera, trebe sa bea multe lichide (las-o la tzitzi…….), si desfundarea cailor respiratorii. Daca ai nevoie de ceva de pe aici, sa-mi scrii neaparat! Pupici multi, multi!!!
ANDREEA, isi revine ea Thea… Probabil ca are si ea hopul ala de crestere de la 8 luni-8 luni jumate cand bebeii dorm mai prost, papa mai prost…sunt mai agitati… las ca trece in cateva zile, o saptamana! Uite o poza cu Oana calare pe un baietzel la Baby Club Ii place la nebunie cu alti copii! Si cum altii nu prea are unde sa vada…
Retete la semnatura? Hmmmm… pai trebe un link la o pagina de web, ceva. Poate daca le pui in blogu lui Noe?
Promit poze luminoase cu ciuful. Da nu mai imi ies pozele asa bine, ca Oana cum ma vede cu aparatul, se hlizeste (tot timpul la fel) si s-a dus “instantaneul”. Na ja.
TILI, bine ai venit!!!!! Zi-ne desore tine!
AIDA, de asta mi.e si mie frica… chiar groaza. Si acuma in ianuarie (cand incep eu lucrul) vine mama, sta trei luni, si apoi vin socrii, si de socru-meu imi e groaza, ca pot sa ii zic eu de 1000 de ori sa nu faca aia sau aia, ca tot ce vrea el face… ca stie el mai bine, tot timpul! Mama ta cat sta?
ALINAALEX, cum e Piticlub? Ai fost?
Mi-e groaza sa nu raceasca Oana inainte de plecarea in Ro, ca nu e bine in avion cu nasul infundat. Daca raceste, nu mai plecam! Acuma hop si eu cu drobul de sare… cre ca vremea asta e de vina. Da’ eu o scot afara constiincios, ca stiu ca aerul curat ii face bine. Si doarme afara dimineata jumate de ora, eu fac ture de cartier… Imi pica si mie bine, oricum!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
kim spune:
Catrinel, chiar asteptam sa scrii, please da pe public poza cu Oana calare s-o vedem si noi. Alicia doarme, e mai bine, da, folosim o pompitza de scos mucisorii, n-am batista bebelusului dar vad ca si asta e buna cam deodata.
Ce am mai iesi si noi afara, mai ales ca a nins, dar nu cred ca e indicat cu raceala asta...
photos
Catrinel_17 spune:
KIM, sorrrrryyyy. Am pus pe public.
Eu am iesit afara cu Oana cand a fost racita. Bine, nu era iarna, dar am citit ca (daca nu are febra) e bine sa iesi, aerul curat le face bine (e mai umed decat in casa si le desfunda caile respiratorii).
Oana la prima raceala a facut febra cam a treia zi, a avut 38,6 si am fost cu ea la medic. Pana la urma nu i-a dat nimica pt febra si i-.a scazut de la sine. Urmatoarea raceala a suportat-o muuult mai bine, a facut numai cam 37.7 (max)
Pe mine personal mucii m-au dat gata. Saraca, era asa nervoasa ca nu putea sa doarma si sa bea...
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
ciuf spune:
Salutare
Catrinelu, faina poza cu Onichka careia nu ii pasa de nimic. Fata trece peste toate, se descurca. Asa sa fie in viata cand va mai creste.
Ma uitai la toate pozele tale, de cand erai graviduta, apoi proaspat mamica. Memorabile.
Kim, Pispi, sanatate la fete.
Tili, bine ati venit.
fetelor, promit sa revin si eu cu un mesaj mai lung, dar pentru moment nu e cap pentru asa ceva/
Sunt obosita, sotul mi-a racit in we (ca in timpul saptamanii nu vrea) si cand imi pun si eu baza in el sa mai stea cu plozii, tzop sinuzita nu ii da pace.
Eva iar imi este cu fundul rosu. Ieri nu a vrut sa manance deloc mancare solida. Numai lapte si nici somn nu prea a avut.
Va pup si sanatate la toti bolnaviorii.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo