*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (24)
Raspunsuri - Pagina 8
Laura Ioana spune:
Andreea si io vreau retzetele tale, ca am auzit ca-s bestialeeee!!!!
Si acu as vrea vestita ta reteta de cozonaci
Poze Laura
ciuf spune:
Laura, nu azi ar fi trebuit sa dai telefon pentru rezultate? Sau am incurcat eu zilele?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
alinaalex spune:
Poli, am vazut pozele voastre, super tare, ce fain ii sta lui Nikolas cu caciulitza de mos si bradul ce frumos eee! abia sastept sa vina ajunul de Craciun sa-l impodobesc si eu!!! Si noi avem premergator exact ca al vostru, Chicco UFO, nu? Se plimb Nikolas de zor in el, asa-i?
Simona T., si noi am taiat sambata porcul , avem casutza la tara (a fost a bunicilor), eu nu am participat, am scapat de data asta , a venit sotzu acasa cu sorici, carnatzi, carnitza...Ne pregatim de sarbatori!
Aida, draga de tine, inteleg ce e in sufletelul tau cand esti la munca si fata acasa...io parca am luat-o razna, le-am reprosat la toti din fam. ca nu vin sa-l vada mai des pe Marc, a venit maica-mea cateva zile sa-mi inchida gura si totusi nu mi-a convenit, parca tot cum fac eu e mai bine, asa ca nu stiu cum ar fi daca as merge la servici, desi cochetam intr-un timp cu ideea ca m-as intoarce mai repede de 2 ani, cat de nelinistita as fi in fiecare moment...mai, dar serioasa e Alexandra in pozele astea cu moshu si petrecerea! Ce reactie a avut cand ati pus-o in bratze la mos?
Kim, pupam Alicia bolnavioara! Multa sanatate!
si Marc e putin racit, adica are mucisori de 2 zile incoace si a inceput sa tuseasca. Eu folosesc batista bebelusului pt. muci, e super eficienta, pic. Vigantol seara pt. nasuc si Panadol Baby 3x3,5 ml/zi. Eu il scot si asa afara, dar mai putin, max. 1/2 ora, chiar si in 2 reprize.
Catrinel, inca n-am fost la Piticlub, tare-s curioasa, sdau o fuga intr-o zi sa vaz despre ce-i vorba acolo. ce tare-i Oana in poza de la baby club! de pe acuma se impune fata!
Ciuf, eu am folosesc pt. fundik o crema preparata la farmacie, e foarte buna, daca vrei iti dau reteta cu ingredientele, maine vine maica -mea si i-o cer , ok?
Delia, bafta la bb2! Unde faci FIV?
Fetelor, am vazut ca vorbeati de Mos Nicolae, maine seara vine si io nu stiu ce sa-i cumpar lui Marc! Are cam tot ce-i trebuie, numai cizmulitze nu are sa i le pun la geam, nu ca ar stii el care-i faza, dar macar asa, as vrea sa-i fac ceva special cu ocazia asta, voi cum faceti?
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
varsta Marc
ile77 spune:
Si fusei si eu la petrecere unde,dupa 3 pahare de vin rosuii facui capul påtrat uneia ,care intimplator era de meserie asistenta medicala, adica ceea ce am de gind sa ma fac si eu cind voi fi mare,adica la anul.(asa am de gind ,sa vaz ce iasa acum).
Si mai avusai discutii aprinse cu o tipa, saraca, incearca de 3 ani sa ramina gravida si nu reuseste ,si a incercat saraca tot felul de tratamente ,acum a trecut la inseminare.Sper sa aiba muult ,muuult noroc de data asta.
Ciuf, primii complimente numai de la mama soacra , ca pe sotior il intreb mereu asa: arat ok? si el raspunde : da.
Nu facui poze ca nu apucai.
Asa le invidiez eu pe cele care stiu sa se machieze cu stil.Eu amestec niste culori pe la ochi si gata.
Pårul meu are o culoare, cum sa zic, mov.Chiar nu pricep de ce naiba a iesit asa.
Mariana,mie nu-mi plac petrecerile astea de craciun.E cam aceeasi chestie cam in fiecare an.In ceea ce privesc hainele, nu-mi fac asa complexe.Norevgienii au cele mai urite gusturi,asa ca oricit de urit m-as imbraca tot ma simt bine
Mie nume de fata cu M imi place mult Miruna.Insa sint curioasa cum ar pronunta suedezii
Catrinel, nu sint primii dinti.Sint dintii de sus.Cu aia de jos,cei 2 de jos, nu a avut deloc probleme.Ba exista la farmacie niste solutii, insa toti mi-au zis ca sint apa de ploaie, asa ca nu m-am stresat sa cumpår.
Ce bine ca iesi afara cu Oana.Eu asa m-am lenevit, ies rar, doar cind ma mustra constiinta f urit.
Polixeni, påi deja ai facut bradul?Påi si Nick nu se agata de el? Cred ca o s-l fac si eu in jur de 15.
Nick e super dulce cu caciulita rosie ,iar tu esti fff draguta cu noua coafura.
Mihaser,påi cu mama soacra.A mea e cea mai fericita cind treb sa stea cu Viv.
Sa stii ca nici eu nu prea ies.Decit o data pe sapt la o cafea cu 1-2 amice.Asta e "luxul"meu.
Mari, felicitari pt al 3-lea dinte.Banuiesc ca e sus?A durut-o pe micuta?
Kim, multa sanatate Aliciei.
O noapte linistita!
Ile si Vivian (07.03.2006)
MP spune:
Salutare tuturor!
Incerc sa va scriu mai des ca sa evit mesajele lungi si obositoare...(v-am scris muuuuult pe la ultima sau penultima pagina a capitolului trecut).
Noi bine mersi,tot maraiti,intre timp am descoperit si cauza: o explozie in gurita Ardeiasului. I-au iesit 3 dinti de-odata.Prin urmare avem 8 dinti si...cine stie ce ne mai asteapta.
Ceela,imi pare rau de ce i se intampla mamei tale. Ma rog la Dumnezeu sa se faca bine,iar voi sa fiti puternici si sa ii fiti alaturi. Ai dreptate cu controlul periodic! Si eu am avut o problema la san.Am fost la medici,am ajuns si la Fundeni,toti mi-au spus ca nu e nimic,ca e normal,ca nu pare a fi ceva grav. Am facut tratament,dar degeaba.Cu mamografia nu a fost nimeni de acord pe motiv ca eram prea tanara...Citind ce i s-a intamplat mamei tale,m-a durut atat de rau,de parca i s-ar fi intamplat mamei mele,sincer iti spun. Ma bucur ca Traian e mai bine cu piciorusul. Il pupam pe micul grasunel asa ca de la grasunel la grasunel. Iar tu fii tare!
Mariana,va fi bine! Tutunaru ce a zis?Cand ai vb cu el?
Aida,ce bine ca mai scrii! ce bine,ce bine! Noi suntem in Austria pentru 6 luni(adica pana in martie) pentru ca sotul meu este aici in training,iar noi suntem de nedespartit. Dupa aceea revenim in patrie si ne vedem de vietile noastre. Copiii s-au acomodat bine.Matei nu zice nimic dar stiu eu ca s-a acomodat,iar Vladut deja incepe sa invete cuvinte in germana si timid timid se mai joaca cu cate un copilas in parculet.Abia astept sa ne intoarcem in tara,sa mearga si el la gradinita,sa simt eu ca ii este mai bine decat simt ca ii este acum. Iar despre descurcatul cu doi copii...nu ma lauda prea tare;am momente cand plang,momente cand disper,momente cand cad franta,momente cand m-as urca pe pereti de nervi. Cu toate astea,viata mea nu mi-as imagina-o altfel decat cu ei alaturi.
Mari78,abia astazi(ieri) am vazut mesajul tau si ti-am raspuns,nu stiu daca ai primit.Voiam sa te intreb daca ai mai reusit cu lapticul praf si cu biberonul cu Teo...ca eu nu reusesc cu Matei deloc si nu mai stiu ce metoda sa aplic. Tu ii mai dai san? Va pupam!
Pispi,imi pare rau sa aud ca Bia e bolnavioara.Si eu am avut probleme cu Vladut;cred ca va mai amintiti iarna trecuta cat va chinuiam cu mesajele despre problemele legate de el.Noi l-am dus la dr Stanciu si ne-a ajutat mult intalnirea cu omul asta.Si stii ce mai cred?Ca si aerul ala poluat din Bucuresti e de vina pt toate astea.Noi aici suntem la munte si,desi e frig si nu am avut mereu grija sa fie infofoliti,Vladut nu a mai avut probleme.Si el era suspect de bronsita astmatiforma,am facut 'nspe mii de tratamente,aerosoli,Ventolin si Becotyde a inhalat si el mititelul...Uof,cand imi amintesc,asa te inteleg...Aceleasi probleme cu Matei cu suptul am si eu ! Exact ca si tine.Exact exact.Cum Doamne iarta-ma sa il dezvat de tzatza? Daca afli vreun leac ceva sa ma ajuti si pe mine,te rog! Sanatate multa Bia! Iar tu,fii tare(daca poti)!
Roxivan,nu mai tin minte exact cate zile,dar parca imi amintesc ceva de 5 zile cu posibilitatea de prelungire la 7 daca nu da roade.Nu mai stiu sigur sigur.Imi pare rau ca ti-am raspuns asa de tarziu si sper ca raspunsul meu sa il gaseasca pe Darius sanatos!
catrinel,venim,vineri,pe 8...cica stam la italieni,dar eu parca nu prea as vrea...mai caut hotel. Pupam Oana mica si mor de ciuda ca nu pot vedea si eu filmulete si pozute.Dar nu scap eu la net?! O zi intreaga stau si ma uit numai la poze si filme ca asa mi-e de dor de voi toti!!!
Kim,sanatate Aliciei! Si Matei are asa ca niste colici...se strange asa.Eu ii mai masez burtica si ii fac gimnastica usurel cu piciorusele. Voi mai alaptati?Pana cand?Cum aveti de gand sa sistati?Heeelp please! Eu sunt disperata.Grasu nu bea altceva decat lapte de la mine.
Ile,sunt sigura ca o sa fii super la petrecere! Ma bucur ca ai mai scris.Las ca ies ei dintisorii aia si o sa va revansati cu somnul.Eu sunt stangace(mananc cu stanga,pot sa si scriu daca vreau,etc) si tot asa am probleme.Imi ia timp pana ma dumiresc eu in ce parte e dreapta si in ce parte e stanga.Noroc cu verigheta de pe mana stanga,ea ma mai ajuta la orientare.
Gata fetele,nu ma mai lungesc ca iar umplu capitolul.
Numai bine tuturor, La multi ani din inima tuturor ghioceilor care au mai adaugat o lunisoara!
Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)
Tili spune:
Buna dimineata!
Deja i-am dat lui Mateias micul dejun si sunt in pauza. Sunt asa de multumita de pofta lui de mancare...! Si Mihai (are acum 5 ani si 7 luni) a fost mancacios, dar Matei il intrece de departe. Imi rade numai la micul dejun o banana cu 7 biscuiti si sucul de de 1/2 portocala si la sfarsit mai bea si restul de suc ramas de la portocala, iar la pranz se intrece pe sine.
Inca ii dau san si ma trezeste des noaptea, mai ales in ultima vreme. Banuiesc ca ii iese al treilea dintisor. Nu stiu sigur.
Azi e ziua mea si pana acum nimic diferit. Abia astept sa vina sotul de la serviciu sa inceapa petrecerea . Asa-i cand nu sunt bunicile prin preajma! M-as fi dus si eu la coafor... Asta e! Oricum cel mai mare cadou e zambetul lui Matei, care nu intarzie sa ti-l daruiasca atunci cand doar te uiti la el sau iti ofera un ras in toata regula cand te joci cu el.
Dar voi stiti despre ce vorbesc, nu-i asa?
Va pupici pe fiecare
Polixeni spune:
Salutare mamicilor!
Noe bine ati venit acasa! V-ati distrat nu gluma! Va admir ca faceti tot felul de drumetii! Biei ii prind foarte bine! Bine ca va permite timpul!He hee vezi ca imediat Bia o sa va dea la o parte de la volan si o sa preia controlul!
Catrinutza bravo Mariucai pt datul jos de pe canapea!Asa e,Nick inca nu e botezat("piticii\" grecilor;vrem sa-l botezam de Pasti)dar vreau-nu vreau asta ii va fi numele.
Pispi sanatate Biei si curaj tie!
Roxi Nick ignora bradul.S=a uitat la el cand am aprins beculetele si atata tot.Nici nu-l tenteaza sa-l dea jos.
Andreea Georgiana si eu patit la fel cu virusii dar pe messenger.
Mihaser pt complimente!
Tili bine ai venit si sa-ti traiasca flacaul!
mari78 pt complimente!Felicitari pt dintisor!
aida ce poze faine si Alex e o figura!Si-mi place tare mult cum era imbracata! Ce fain ca aveti zapada!
kim eu o singura data i-am dat portocale dar mi-a zis pediatrul sa astept dupa 1 an ca cica e alergogena.
Catrinel he hee ce triumfatoare e Oana peste baietelul ala! Ce fain ca aveti Baby Club.Tot acolo faceti si inot?Ce alte activitati faceti?
Ciuf sanatate sotului si sa nu va molipseasca si pe voi.Of of un pupic dulce Evei ca tare se mai chinuie draguta.Dar nu descoperit pediatrii de la ce are iritatia?
alinaalex da UFO e si al nostru.Sta in el dar nu prera inainteaza...cred ca nu a invatat inca sa "pedaleze" din picioruse.Si eu ii pun ghetutele in geam la noapte si la 12 cadourile.
Ile pt complimente!Nu se agata de brad piciu ...nici nu-i da importanta.Aici incep destel de repede impodobitul.*
Si apropo de impodobit,ieri am impodobit si balconul.aM PUS POZE.Aseara am fost si in Luna Park si ne-am dat cu trenuletul.Bineinteles cand a vazut maica-mea pozele mi-a zis ca ce l-am infofolit cu fularul ala pe gura ca eu purtam doar geaca de blugi.Dar aseara batea tare vantul si era rece.Si abia i-a trecut tusea. Si voi va infofoliti bebeii ca si mine?
Pozici noi:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1
Filmuletze:
www.dropshots.com/dpoli_gr
alinaalex spune:
Tili, bine ai venit printre noi si sa-ti traiasca baietzii!!!
Si un calduros LA MULTI ANI de ziua ta!
Poli, io-s tare curioasa cum o sa reactioneze Marc cand o sa fac si eu bradul, dar mai mult ca sigur ca o sa vrea sa puna manutzele pe el si sa-l smotoceasca! ca-i tare curios de orice. El se misca bine in premergator, toata dimineataza a alergat in bucatarie pe gresie, acum doarme de vreo ora, ca e rupt de atata efort!
si eu o sa-i pun diseara ghetutzele in geam, sa pastrez traditia
deja a venit soacra=mea de dimineata niste cadouri pt. el.
poze
varsta Marc
roxivan spune:
Salutare!
Tania, noi suntem tot stirbi, cine stie poate Mos Craciun are in sac vreun dintisor pentru Darius.
Aida, e tare dulcica Alexandra si ochii ii are de la tine, nu?
Alinaalex, eu ii pun ghetutele in geam seara, in prezenta lui(nu ca si-ar da el seama care e treaba) si dimineata il duc sa-i arat ca a venit mosu (bineinteles ca momentul trebuie imortalizat). Azi vreau sa ma duc sa-i mai iau si o jucarie de la K'Kids (de multa vreme mi-a recomandat Pispirica si nici pana acum nu i-am luat).
Catrinel, Darius bea numai Bucovina, alta nu vrea nici cu slujbe (am uitat o data sa-i iau si cand i-am dat laptele facut cu Izvorul Minunilor a luat o gura si atat).
Poli, parca tu ziceai de Nikolas ca se incordeaza, Darius face chestia asta din ce in ce mai des si "strange si din dinti". Ai intrebat medicul? Eu am intrebat si mi s-a spus ca nu e nici o problema si atat fara alte explicatii.
MP, Darius inca mai tuseste (ieri a fost a cincea zi) ii mai dau inca 2. De doctor nu reusesc sa dau si oricum nu ne mai tine minte ca sa ne spuna cate zile sa-i mai dau, iar pentru prgramare trebuie sa astept vreo 3-4 zile. Multumesc pentru raspuns.
Tili, "La multi ani!" si numai bucurii!!!
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
alinaalex spune:
Poli, p.s.:
faine-s pozele din Luna Park!
i-a placut lui Nikolas? mare fig. e asa infofolit!
poze
varsta Marc