*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Poli, si eu il infofolesc la fel pe Darius seara si dimineata, dar el imediat da cu limbuta pe fular si se umezeste asa ca sunt nevoita sa i-l scot.

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Roxi, eu inca nu l-am infofolit asa pe Marc, ma refer la fularul pe guritz si nasuc, l-am lasat cu boticul afara, ca ma gandesc ca tot asa, il umezeste si atunci care-i faza? in rest, il imbrac gros de abia incape saracul in carucior si-i pun o caciulitza cu urechi.

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Alina, eu il infofolesc ca dimineata la 6,30 cand plecam la masaj e frig rau, dar, dupa cum am spus, nu sta mult cu el la gurita.

Simona, fusesi la Mall( s-a deschis primul mall in Valcea)? Cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Hello, hello ...

N-am mai prajiturit nimic, decat o negresa seaca, fara crema, ca veni mama la mine...

roxi - prajitura buna de Craciun, e Snickers-ul, un deliciu, asa au spus toti cei care au mancat-o. Daca vrei iti dau reteta.

micaalsa - care n-a iesit mama?????

tili - bine ai venit!!!! Zici ca esti din Onesti ??? Am "copilarit" si eu pe acolo ceva vreme ... n-am amintiri prea placute, recunosc, dar ... am avut si un "gagel" acolo ... brrrrr, nu vreau sa-mi amintesc .... vreo 4 ani. Pe unde stai in Onesti?

andreea - habar n-am cum ai putrea sa pui retetele alea, da' sa stii ca abia astept sa le pun in practica. poate te ajuta Diana ca vazui ca ea are blog-uri de-alea () si poate te poate sfatui ... dar grabeste-te .... ca arde ....

Ma duc la treburi, ca e dezastru pe aici, dar revin mai pe seara.

Pana atunci va pupez maxim pe toate, pe toti bebeii si in mod special pe aida si alexandra, cu care eu nu am avut si nu am nimic, iar pentru cele care au spus ca am revenit la sentimente mai bune, vreau sa spun ceva: din punctul meu de vedere, a fost o neintelegere, cauzata de exprimarea mea. Mi-am asumat toata vina, reactia fiecareia a fost cum a fost si datorita stresului si oboselii, DAR, pentru mine totul a trecut si sincer, regret tare mult ca a fost asa ...

Scuzati incoerenta ... e de la nesomn ...

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Cati ani are Maia mea ???

Mergi la inceput

Adar, astept reteta!! Ma bazez pe tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Multumesc pentru felicitari si in special pentru primire. E bine aici si citind mesajele voastre imi dau seama ca mi-ar fi prins tare bine sa fiu intre voi si inainte. E bine sa stii ca nu esti singura care trece prin ce treci tu. Ma intelegeti ce vreau sa spun...
adar imi pare rau ca nu ai amintiri placute de aici, din Onesti. Eu locuiesc chiar in spatele Casei de Cultura, dar o perioada lunga, inainte de a ma casatori, am petrecut la Bucuresti (facultate, job) si odata cu venirea primului copil ne-am mutat aici.
La Sibiu s-a mutat cea mai draga prietena a mea. Ii duc dorul...
Dar tu cu ce ocozie pe la noi si numai pentru putin?daca ai mai fi ramas pe aici poate am fi plimbat cocotzele impreuna.
Pa, pa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

LA MULTI ANI TILI!SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME SI DE MULTA SANATATE!

alinaalex si Nick e ca o tzatza! Cum aude ceva,hop si el numai ca nu cred eu ca s-a prins ce-i cu premergatorul ala.Pe covor nu aluneca chiar asa...
Auzi ca cica degeaba ii infofolim ca aerul rece tot pe nas si pe gura il trag...

Roxi da exact asa facea.Pediatrul ne-a zis sa-l filmam si sa vada daca e de dus la neurolog sau nu.Cand am vrut sa-l filmez nu a mai facut.Acum insa vad ca i-ar mai face dar cand se enerveaza ca e legat in scaunel.Nu e nimic...explicatii prea multe nici eu nu am primit.

adar chiar ma gandeam ce-i cu tine de nu mai postezi.Nici pe messenger nu prea te-am mai vazut.Pupicim pe Maia cu ochii mari!

Of course ca vom imortaliza si noi momentul descoperirii ghetutelor cu cadouri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Tili si tot ce iti doresti, multa sanatate si bucurii ! Casa de Cultura nu e langa hotel? Acolo (la hotel) am facut eu nunta acum 2 ani. Foarte frumos orasul...si foarte curat !

Ile, da, a durut-o rau, se trezea noaptea (inca se mai trezeste) plangand si se calma putin cu calgel sau dentinox aplicat local, cel mai bine cu o masura de nurofen. In cateva zile ar trebui sa apara si cel de langa si mai este maraita...uuufff, sa scapam. Am vazut ca si voi aveti probleme tot din cauza lor...lasa ca or sa iasa si o sa fie bine pe urma
Monica, ce telepatie ! Parca am stiut ce o sa-mi scrii azi si ti-am raspuns aseara in sms. Da, inca mai papam tzitzi si nu da semne ca ar vrea sa renunte, oricum lapte praf nu bea, il accepta doar in cereale, seara.

Azi am fost si am luat si eu cadourile pt Mos Niculae (Teodorei si sotului). Sa vedem mie ce-mi aduce mosul...

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Tili, la multi ani cu multe bucurii!
Fetelor, ziceti repede. Asta-seara vine Mosu' sau pe 8?
Da repede raspundeti-mi sa cumpar si eu ceva pentru Luk Muk cel Mic.
Va pup ca trebuie sa plec la medic cu Eva.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Azi, Ciuf, in seara de 5 spre 6 decembrie !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput