*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Tili, bine ai venit si multi ani fericiti!
Ceela, multa sanatate pentru mama ta si multa putere de lupta si tie, sa poti fi langa ea.
In alta ordine de idei, bebe Ana a patit o diaree de ieri pana azi, care a inceput cu o varsatura in jet, cica asta e un semnal, nici eu n-am stiut pana acum. Nu a facut febra si nu si-a pierdut apetitul (si-asa tare grozav!)asa ca nu a primit nici un tratament, numai regim alimentar, adica doar morcovi si orez..mucilagiul de orez cica trebuia dat in loc de lapte. Hmm..ti-ai gasit! Pana la urma a mancat numai borcanele Hipp de morcovi cu fulgi de orez si am gasit la farmacie un lapte de la Milupa special pentru cazurile astea si i-am dat si din asta. Azi s-a reglat treaba si am trecut la mancare ca de obicei..dar kk este foarte portocaliu..normal, nu? Nu stiu cum
s-a-ntamplat asta, poate dela vreo jucarie de pe jos sau poate chiar de la vreun colt de paine care cine stie prin cate maini a trecut. Bine ca a fost doar atat!
Cam atat azi, pup bebelusii de Mos Nicolae (Poli, nice gift!)si mai vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

TILI,BUN VENIT,La multi ani fericiti,si sa-ti dea viata tot ce-ti dorest!

Kim,suntem din aceeasi echipa,si noi ne luptam cu nasucul cel plin,pompita si...apa salina,proteste din partea juniorului pentru mami cea terorizanta.Am vizionat felicitarile cu printesa ta si mi-au placut mult de tot,mai ales cea in care este ea le un cearceaf de flori.S-o mananci,nu alta,ba nu ,nu o manca pe toata,la sa-ne si noua o bucatica!Ptiu sa nu o deochi!
AIDA,mei ce fetita iubareata ai tu acolo,am vazut in poza cum te pupa!Eu ma topesc cand ma ia Rudy la pupat,si...nu a mai facut-o de vreo 3 zile si parca mi-e dor.Cand se trezeste....o sa-ncerc sa recuperez.
Ciuf,ubirea mea,la noapte vine Mos Nicu,maine de dimineata gaseste fiecare ceva in papucei......daca a fost cuminte,musai,nu?
Nu mai stiu cine ma intreba unde fac fivul,pai aci la NY,dar prin februarie.bine ma vad cu doctorul acum la sf de decembrie ca poate e nevoie sa ne asiguram ca totu-i in ordine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

sal,

Tocmai ne-am intors de la cumparaturi, ca de in seara asta vine Mosu', dar parca nu ma pot abtine sa nu-i dau jucaria. i-am cumparat Biei un pian, sa-mi nevrozeze euronu, dar tare mult mia- placut. mai are si niste animalute si cum apesi pe ele fac ca toate cele. Sper sa-i placa!

Poli, frumoase pozele! Iti vine bine coafura iar Nick e u n dulce. Si eu o infofolesc pe Bia, dar mereu am avut probleme cu imbracatul.
La multi ani pentru maine, chiar daca nu este botezat, il cheama Nick!
Roxi, tarc n-am reusit sa-i cumpar, astia de la Buburuza sunt tare neseriosi ma tot amana, am incercat si in alta parte dar de pare ca tarcul Colosseo nu este pe stoc.
Chiar, daca a vazut cineva un tarc mare, mare poate-mi spuneti si mie unde! Daca nu gasesc Colosseo sau America o sa -l cumpar pe cel de la chicco si gata.
mari78, imi place tare mult numele Teodora. Sora mea are o fetita pe care o cheama....Teodora. Eu ii spun Teutza, Teutzu. Ma bucur tare mult ca ti-a placut! Bianca de exemplu are urmatoarele alintaturi( asa se zice?):Bibi, Bia, Biba, Bibiloantza, Bibilici, Gazoantza, Galusca, Cornelutza ( asta de la tati cand nu-mi convine ceva), si multe, multe...
Tili, la multi ani si numai bucurii!

Pupici, ma duc sa-mi lustruiesc ghetele, poate vine si la mine mosu!

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Roxi, wow, ce matinali sunteti! 6,30??? noi abia daca ne trezim la 9,30! apai nu ma mir ca trebuie sa-l infofolesti ca la ora aia e frig rau, noi iesim la 12-13 amiaza si tot ne imbracam gros.
Delia, io intrebam de FIV...bafta la control sa fie totul bine!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Fetelor, din greseala am cumparat un lapte Humana 2 HA, si nu vor cei de la Help Net sa mi-l schimbe sau sa-mi dea banii.
Daca are cineva nevoie il donez cu cea mai mare placere ca nu-mi vine sa arunc 650.000 lei.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Tania2,un pachet de lapte praf costa 650.000 lei?????????????
Cum sa coste, Doamne iarta-ma, un pachet de lapte atit de mult????????
Pći eu aici dau pe un pachet in jur de 300.000lei.
Si in Ro e dublu.My God!!

Pći daca un pachet de lapte costa atit ,si cumperi 4 pe luna, cel putin eu cumpćr 4 pe luna, de unde bani si pt celelalte??

Mi se pare enorm, enorm, enorm.
Chiar ca te doare sufletul sa arunci 650.000.

Nu inteleg de ce sa nu ti-l schimbe daca era intact.
Aici se schimba totul fara nici o problema.

Se pare ca in Ro a ramas aceeasi mentalitate, banul conteaza, clinetul nu are nici un drept.

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Ile, da, o cutie de lapte (asta e special ca este hipoalergo...) atat costa in farmacii,are 600g.
O cutie de Humana normal care are 900g costa in Metro sau Selgros vreo 400 si ceva de mii, in farmacii este mai scump cu cel putin 100 mii.
Laptele l-am cumparat seara si m-am dus dimineata sa-l schimb, dar le-a fost prea greu sa faca un proces verbal si sa-mi dea banii sau alt produs. Am facut ceva galagie dar ele si-au vazut de treaba. Mi s-a facut greata si am plecat. Asta este!
Si noi consumam in jur de 5 cutii pe luna + borcanase, chilotei, legume, fructe, cereale, etc, etc... pana acum ne-am descurcat cu banii.

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Catrinel, are personalitate Oana calare pe Marlon (Brando). Am profitat ca dormea Alicia si am dat un slide la pozele voastre, mai ce vremuri! o sa-ti amintesti cu placere de anii astia... pupam faraoana razacioasa!
Mersi de incurajare, o sa ne imbracam bine si poate iesim la o plimbare scurta, poate aerul rece mai desfunda caile respiratorii (doar ce ne-ar face nou bine le-ar face si lor).
E nervoasa si Alisuca, nu mi-a dormit azi-noapte din cauza mucisorilor, maraita, nu-i convine nimic, plange din orice, e tare greu pt ea... o mai enervez si eu cu curatat nasucul. I-am dat azi Benylin raceala si tuse (fara febra), sa mai decongestioneze si sa nu se mai chinuie atata, a linistit-o, doarme bine acum. E clar ca o sa slabeasca, nu mai vrea sa pape mai nimic in afara de lapte si uneori cereale, ba a mai si varsat lapticul (inghite secretiile si apoi varsa) ofoff ce suparare la noi in casa...
Alinaalex, exista Vigantol pt nasuc? eu am luat din tara vigantol vit D...
MP, deocamdata nu vreau sa sistez alaptatul, banuiesc ca treptat va scadea tot mai mult, deja a scazut, acum multumesc la D-zeu sunt super ok, nu mai fac cantitati industriale, nici angorjari chinuitoare. Un an daca ii dau sa suga e perfect din punctul meu de vedere. Am intrebat daca se da pastila de oprire aici (fiindca nu se face deloc reclama), cica se da dar nu o recomanda. Ma gandesc si eu ca e pacat sa nu-i dau laptic atata vreme cat am si ea vrea, dar in nici un caz pana la 2, 3...5 ani.
Tili, LA MULTI ANI FERICITI! ai scris frumos si ai dreptate cu cadoul de la bebei...
Poli, m-am relaxat privind pozele voastre, tare smecher s-a facut Nick, si ce bine ii sta pe post de Mos Craciun!
Fetele please cine se ocupa sa adauge noile venite pe listuta (Stefanna, Tili...)?
Sanatate la toti bebelusii!

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Am scris 2 mesaje si nu s-au dus. N-am putut sa le salvez nici cu CTRL+C, nici cu nimic. Sunt un car de draci.

Macar atat sa apuc sa trimit :
Laura Ioana, cozonacii Andreei Georgiana, cu dedicatie speciala pentru tine : http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=64305&whichpage=9
Sper sa-ti iasa. Succes !!!

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Kim, Doamne ce prostie am scris (fara sa-mi dau seama bineinteles!) sigur ca nu exista Vigantol pt. nasuc ...vroiam sa zic Vibrocil!!! e clar,is dusa!

apropo de alaptat, si eu tot asa ca tine, vreau sa alaptez pana la un an, nu mai mult, eu cred ca productia de lapte se va sista de la sine, deja s-a redus drastic, asta pt. ca nu mai alaptez decat dim. si seara, de cand cu diversificarea. Tare ma bucur ca Marc a acceptat cu placere si altfel de papa, cea solida si am terminat cu balamucul de tzitzi toata ziua buna ziua

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze

varsta Marc

Mergi la inceput