*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Simona, si noi taiem porcul pe 17 abia astept... Daca imi pierd radbarea poate vin pe la tine dupa ce tai porcul.

Mihaser, centrul de infrumusetare de care iti ziceam al se numeste Anabella Center si e pe undeva prin Calea Sagului.

Noe, am vazut-o pe Bia ta, soferita e mamoasa rau, rau, ne inscriem pe lista admiratorilor!

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Dragi mamici, vreau si eu in clubul vostru, pentru ca am si eu un bebe nascut in martie 2006. Cum sa fac sa intru in acest club? De asemenea vreau sa postez si eu un album cu mandretea mea de baiat. Va pup pe fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

pispi, nu stiu ce sa zic, Bia nu a luat atatea medicamente. Asa mi s-a spus si mie ca o bronsiolita netratata corect poate duce la astm. Bia mea nu a tusit deloc. Am intrebat atunci daca tre sa mergem la mare pentru aerosoli si mi-au spus ca mai degraba la munte, sa-i schimb un pic aerul. Pupicim Bia sa-i treaca!
Roxi, i-am luat Biei scaunel de masina Moovy de la Inglesina. Cred ca este la fel ca al lui Darius.
Bia s-a repezit la cheile masinii mele, desi masina mea nu se compara cu a lui tati! E, o sa-mi ia totul puiuta asta mica dar mami nu se supara!
Andreea, am intrebat un preot daca pot sa tund Biba, si mi-a zis ca da, pentru ca acea turta de la un an este o petrecere. La botez i se taie copilului din par, dar nu am intrebat ce semnificatie are.
Asa ca in curind mergem la salon!

pupici

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Salutare !

Andreea si Noe, felicitari pentru primul "mama" !Deci daca e sa ne luam dupa babe, urmatorul bb si la voi va fi tot fetita ! Vazut si poze cu Bia soferita, Thea nazdravana si culcusul ei, mami Andreea frumusica foc.
Roxi, nu cumva esti tu cea care a luat inaintea mea ultima masinuta 4in1 de la Chicco, din Carefour Militari? Ca eu pusesem ochii pe ea, dar am zis ca mai inatai sa merg sa fac cumparaturile si pe urma sa o iau din raft, ca era voluminoasa cutia. Cand m-am intors, nu mai era. Super masinuta, ce zice Darius de ea ?
Mihaser, super si cadrul lui Cristian, e incantat? Sa stii ca nici Teodora nu prea poate sa-l "conduca" foarte bine, de fapt, s-a cam plictisit deja, se joaca doar cu jucariile de pe el, se detaseaza placa aia si nici la noi nu sunt luminite si muzica.
Pispi, uuufff, va doresc sa va faceti bine cat mai repede.Deci si Biuta e nedezlipita de tzitzi...nu stiu cum o sa le dezvatam...Multa sanatate !
Ceela, multa sanatate mamei tale, daca urmeaza tratamentul, sigur va fi bine! Important este sa-i ridicati si voi moralul, sa aiba incredere ca se va face bine.
Gabi_Fer, cum e cu regimul? Ca sincer si pe mine ma bate gandul sa-l tin, tot asa, cate o zi din fiecare, sa nu fie prea drastic pentru Teo si ma gandeam sa iau si un supliment de vitamine. Bafta !
Poli, pupici Mosului Nick ! E asa haios cu caciulita de Mos Craciun !Imi place si bradutul.
Tili, sigur ca te primim in clubul nostru. da-ne toate datele sa te treaca fetele pe listuta. Mai avem o onesteanca, CamiCata, care cam lipseste la apel . Bine ai venit !
Kim, multa sanatate Aliciei ! Mi-au placut mult felicitarile de Craciun, daca m-ai intreba, n-as putea sa-ti spun care imi place mai mult, toate sunt frumoase ! Iar zambetul Aliciei cu gropitele alea dulci, face totul !
Simona, nu ti-e mila ? Sorici? Si era bun si fraged, nu? Ma bucur ca Edutu s-a mai linistit.

Na, ca nu mai pot sa scriu, ca Teodora vrea distractie si nu ma lasa sa butonez...incerc mai incolo. Pupici

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Ca mi-a adus Tania aminte : da si eu i-am tuns Teodorei bretonul, inca de prin vara, ii intra in ochi si n-am vrut sa-si strice vederea. Puteti vedea poze cu si fara breton in albumul de la semnatura Poze facute cu telefonul (fara breton in poza in care o gluga roz pe cap si cu breton, poza de langa, e in carucior). Era haioasa fara breton, acum a mai crescut

Mergi la inceput

Am uitat ce era important ! Azi a iesit si AL TREIEA DINTISOR (sus)si cred ca intr-o saptamana o sa-l avem si pe al patrulea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Iti multumesc pentru primire mari78, dar problema mea e ca nu stiu cum sa intru in club. Si-mi doresc atat de tare.... Nu cunosc pasii, daca exista.

Mergi la inceput

Salutare!

Tania, sa stapaneasca Bia sanatoasa scaunelul! Aspept si poze cu el. Ce ai facut cu tarcul? Mai mergeti la masaj? Imi pare tare rau ca nu o sa ne mai putem vedea anul asta, noi miercuri sau joi plecam la Valcea pana dupa Rev. Pai daca ai primit ok de la popa poti sa o tunzi. Am auzit ca e in Bucuresti o frizerie, Ciufulici parca, speciala pentru copii, a fost un nepotel de-al meu acolo si nu mai voia sa plece (el are 1 an), asa ca pe Darius acolo il duc (asta cand i-o mai creste paru').

Mari, eu am vazut initial masinuta in Feeria, dar a doua zi cand m-am dus sa o iau nu mai era. Am dat tel la o prietena care lucreaza la Orhideea si mi-a zis ca nu mai au decat o masinuta, asa ca ne-am dus si am luat-o ( imediat a mai venit mamica...dar era prea tarziu noi o pusesem deja in cos). Asa ca n-am fost eu vinovata O sa pun si poze cu Darius, care e super inacantat, mai nou se ridica in picioare cand sta in ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

sal,

Tili, pasii deja i-ai facut. Spunene-ne datele tale si ale bb-ului tau, si...... spor la scris si la citit!
Bun venit, asteptam pozeeeee multeeeee si povesti.

pup

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Mari, felicitari pentru dintisor!!

Tili, bine ai venit!

Mergi la inceput