Trimiteti bani parintilor in Romania?

Trimiteti bani parintilor in Romania? | Autor: Luna1

Link direct la acest mesaj

Stiu ca poate este un subiect delicat insa ma intreb cati dintre noi ne ajutam parintii sa treaca prin vremurile grele din Romania. Mama e momentan aici cu noi insa in curand va merge in tara si ma intreb ce suma de bani ar trebui sa-i trimit sa nu aiba grija zilei de maine.

Va pup

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

nu toti trec prin vremuri grele, unora le merge chiar f bine si nu au nevoie de nimic.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Luna1, depinde de situatia concreta a mamei tale. Faceti impreuna un calcul al veniturilor dansei si a cheltuielilor lunare prezumate. Daca iese pe minus acoperi tu diferenta, eventual mai pui ceva peste pentru cheltuieli neprevazute (medicamente, consultatie medicala, factura de intretinere mai mare decat se astepta etc).
Cum dupa 1 ianuarie 2007 serviciile bancare de transfer vor fi mai ieftine, mama ta isi poate deschide un cont bancar in care sa-i transferi tu lunar o anumita suma. Chiar daca nu foloseste banii in fiecare luna, gandul care are totusi niste economii in banca o poate linisti.

mama Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Ii trimit, dar nu regulat, mi se par tare scumpe transferurile de bani, daca merge cineva in Romania, ori cind ne vedem ii dau sume mai mari de bani. Bani pe care ii economiseste, nu e interesata sa renoveze apartamentul, ori sa isi schimbe mobila, doar in cazul in care nu mai poate fi reparat. Chiar acum i-am trimis cadou un laptop, s-a bucurat ca un copil, si eu m-am bucurat de bucuria ei. Cind venea la noi, statea cu zilele la calculator, ii place la nebunie sa se joace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

pana acum nu a scris nimeni dar...stiu ca nu sunt singura care trimite lunar bani mamei in romania...

eu trimit pe fiecare luna 100$ pentru mama care nu are absolut nici un venit de la nimeni!

deci pentru ea 100$ inseamna foarte mult...

acum ca o sa am 2 copii o sa imi fie greu sa ii trimit 100 lunar dar totusi incerc sa fac posibilul ca ea sa aibe 100$ pe luna...macar atat.

Elena39+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Eu cand merg in tara le las mai multi bani.

In plus ai mei au un credit card pe care l pot folosi acolo si pe care noi il platim aici. Sotul meu i a sunat pe cei de la credit card si le a zis ca el "calatoreste mult in Eu" si are nevoie de bani. Asa ca totul e ok.

Macar atat sa facem ptr ei. Eu am vazut cand am mers acolo ce scum e totul!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Trimit si eu bani la parinti, 500-600 euro odata la 3-4 luni,asta din cauza ca imi este lene sa merg la banca in fiecare luna sa trimit cate 150-200 euro.
Ei stiu ce fac cu banii,platesc toate facturile si alte cheltuieli, si cele mai ramane pana la urmatoarea tura de bani, pentru ei e suficient, mai pun si ceva deoparte pentru zile negre, spital,medicatie, ca nu pot veni in cateva ore in tara in caz de vreo problema.
Asa cum mi-au dat tot ce mi-am dorit, acum e randul meu sa-i ajut cu ce pot si cand pot.

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Din pacate transferurile bancare sint nesimtit de scumpe, asa ca trimitem prin prieteni, sau cind mergem noi le lasam o suma mare de bani.Bineinteles ca tot atit trebuie sa le las si la socri asa ca se cam ingroasa factura. Acum ca lucrez si eu, le trimitem 100 de lire pe luna, ceea ce pare mult, dar avind in vedere scumpetea din Ro nu e mult deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada2001us spune:

la 500 eu platesc 26 eu,eu trimit lunar 500eu,cam mult comisoin dar asta este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Multumesc pentru opinii fetelor. Si eu ii trimiteam mamei la cateva luni mai multi bani prin money gram pana sa vina aici. Acum cred ca voi trimite tot in jur de 100 lire lunar. O sa vad eu.

Mersi

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ii trimit mamei in fiecare luna $150.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput