Da....si eu trimit parintilor cate 150 de euro pe luna.....alteori mai mult....depinde cat imi permit in luna respectiva. Trimit prin western union.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
Da, trimitem 100 euro eu si 100 euro sora mea in fiecare luna. Am deschis un cont aici si mama in Ro are cardul. Platesc 2,5 euro de fiecare data cind ea scoate bani de pe card, adica o data pe luna.
Si eu la fel...am deschis la banca mea, de aici, din Fr, un cont, mama are cardul in RO. Cel mai simplu cont, fara descoperire, costa 30€/AN, si mama plateste scosul din RO, pretul de acolo, parca ceva de genul 1-2 €/ scoatere. Eu ii trimit 200€/luna, altfel, din pensia ei de 70 €, dupa o viata de munca, nu s-ar descurca de nici o culoare...Doamne ajuta ca pot...cand eram studenta nu puteam, si nu ii era deloc usor...
Prin moneygram de aici catre .ro (la posta) pt 100lire comisionul este 4.99.
Sunt insa f multe shopuri mici care fac transferuri de bani, se primesc la BCR in .ro si comisionul este 1%.
--------------------
Andra
Si noi trimitem lunar 100 euro ptr ai mei si 100 ptr socri. Comisionul prin Western union este mare, la 100 euor platim 21 euro, dar asta e. Acum am facut un cont cu 2 carduri pe care le vom lasa in tara cand ajungem de sarbatori si o sa le trimitem bani pe card, e comisionul mult mai mic.
Prin Money Gram nu e mai ieftin, ca aici asa e?! La o suma de 500$ de ex. am platit comision 9.99$.