Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna fetelor

imi pare asa de rau ca nu reusesc sa va scriu mai des, dar efectiv nu reusesc sa ma adun.
Adinuta mea iar nu doarme - aseara de la 8 jumate pana la 3 si jumatate a fost treaza, a mai mancat a mai privit peretii si s-a smiorcait - macar nu mai plange pana nu mai are aer, dar tot nu e ok. la sase jumate era treaza si de atunci doarme cate 30, 45 de minute se trezeste, mananca putin priveste peretii ar mai maraie, iar mai adoarme la mami pe picioare si tot asa. sunt asa obosita.
sper sa reusim sa trecem mai repede peste perioada asta ca ne e tare greu.
imi pare rau ca nu am facut galerie fetelor si ca nu sunt alaturi de voi sa va mai raspund la vreo intrebare dar nu reusesc sa citesc.
gata s-a trezit iarasi ma duc la ea si sper sa revin in curand.

pupici
maine mergem la doctor si probabil ne va trece pe calmante o saptamana - vom vedea.

Raluca cu Adina Andreea 12.11.2006

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

salutare,
imi cer scuze ca n-am intrat demult pe la voi, insa sper ca cele care sint deja mamici sa ma inteleaga (ca sint singurica cu bebelina toata ziua), iar cind mai doarme profit sa mai fac si eu ceva prin casa sau sa ma odihnesc linga ea - caci are unele nopti cind vrea mincare la fiece ora ... Nu e o plingacioasa, insa eu tresar la fiece miscare a ei...
N-am reusit sa citesc nimic din urma, insa sper cind va reveni la un regim mai pamintesc sa scot din arhiva capitolele odiseii noastre si sa le citesc ca o carte captivanta
Multumesc celor care ne-au adaugat in listuta, care ne-au felicitat si s-au gindit la noi... Eu am nascut natural fara nici o anestezie, de la ruperea apelor si pina a iesit bebelina am avut 3.5 ore de contractii f dese si intense (in care imi faceau masaj atit moasa cit si sotul la spate)... Nu pot sa zic ca a fost usor, dar e suportabil si mai ales daca te gindesti ca acus-acus iti vei tine puiul in brate... Inca nu pot sta bine in fundik - insa trece si asta!
Fetelor care inca n-au nascut:
- curaj si putere, totul e relativ suportabil daca gindesti pozitiv
- in timpul contractiilor pe mine m-a ajutat masajul la spate...
acum dupa nastere ce mi-a fost de folos:
- nu stiu care e regula la voi in spitale insa aici mi-au zis si mi-am cumparat niste pampers p/u maturi si am stat in ele 2 zile - a fost f comod mai ales ca ma lua cu ameteala si nu ma puteam ridica din pat, cu absorbantele imi pare ca e mai greu...
- absorbante e mai bine de luat din alea softiplait (gen Bella), nu de tipul Always, ca respira mai bine...
- pe mine garmastanul m-a salvat, asa ca nu uitati sa-l puneti in geanta de bagaj, sau alt unguient p/u sini, ma dureau sinii si aveam niste rani...
- straduiti-va sa beti mai multe lactate in primele zile, gen iaurt, lapte batut, evitati laptele sau consumati-l in cantitati mici. Evitati apa, ceaiul - kiar daca ati bea si o sticla de 2l...
Daca imi mai aduc aminte ceva - va mai scriu...

Cu mine a stat sotul in rezerva, a dormit si toate noptile - asa ca m-am simtit si eu mai bine si am fost mai linistita, altfel cred ca intram in baby blue...De fapt alaturi de salonul meu, mai erau 2 saloane in care dormeau taticii si stateau aproape 24/24 linga proaspetele mamici

Acum un pikut despre noi, mami si tati in sfirsit s-au decis asupra numelui - ma numesc Mirela Brianna (rog frumos fetele care se ocupa de listuta sa completeze la noi) si nastere naturala fara epidurala...
Pozici cu noi, 0-2 saptamini, 2-3 saptamini

Felicitari tuturor mamicilor! Recuperare rapida si puiti cit mai linistiti, fara colici si papaciosi!

La multi ani tuturor sarbatoritilor!

Fug sa mai fac ceva prin casa, c-apoi se trezeste flaminzila al meu si trebuie sa stam la taclale si la masa

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Offf...,FATIMA ,BAMBO SI RALUCA...,doresc sa ma altur si eu clubul mamicilor nedormite...Imi doresc din tot sufletul sa-si revina la cum era inainte...,sa doarma i ea 2 ore nu mai zic 3 ore...,ca simt ca o iau razna.Aseara a fost Claudiu cu mine si m-a ajutat mult,dar tot ii dadeam sa suga si pina terminam ,el adormea ,asa ca-mi raminea si faza cu rigiitul tot mie...,pina pe la 8 dimineata cind deja mi se facuse rau de oboseala si a plecat cu ea in sufragerie,m-a lasat sa dorm doua ore si ceva...si mi-a adus-o infometata...mama,mama.
Acum sta treaza cu mici pauze de 10 -15 minute de somn...,de pe la 11.Sta la geam ,la aer curat si speram si eu sa o ia somnul ,sa mai atipesc si eu...,de unde ,bai frate...,zici ca a dormit toata noaptea.Azi trebuia sa mergem la dr,dar n-am mai reusit,asa ca miine dupa-amiaza,trebuie sa ne prezentam si sa-i povestim de noul ei program sa vedem ce ne spune.

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Kokorina - pozele mele sunt la semnatura Andra, Sara si Antonia.Multi pupici pt. tine si harbujeii tai.

Asiza, m monique, bambo, yagmur saru'mana pt. urari ... mii de .

Bambo inca nu am cantarit-o ... are astazi 2 sapt. si cred ca o sa o scot un pic la plimbarica si o sa o cantaresc la o prietena (ca nu avem cantar).

m monique - sara e f incantata de surioara ei ... vine si-i face mai, mai, mai si apoi o pupa, dar mai scapa si cate o mana peste ea ... asta e ... toata ziua vorbeste "bebe nani ...si apoi pune degetul la gura si face ssssssttttt" e o scumpica.

Hai ca mai pun niste poze cu fetele si cu Antonia si poate gasesc si una cu mine ... sa vedeti cum arat dupa ...

Mariana - de ANTONIA
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele, sa stiti ca va urmaresc indeaproape mai ales ca s-ar putea sa fiu si eu o mamica de decembrie. Dr. zice ca imi face cezariana, sper sa nu se razgandeasca, intre Craciun si Revelion.
Vreau sa va urez tuturor care urmeaza sa nasteti, o nastere usoara si bebei sanatosi si celor ce ati nascut sa va urez multa sanatate voua si micutilor si sa va multumesc pt toate cate le invat deja de la voi. Fara exceptie sunteti niste curajoase si imi demonstrati ca se poate, chiar daca nimeni nu s-a nascut invatat.

Vin si eu cu o intrebare si m-as bucura tare, tare mult daca mi-ati putea da cateva amanunte. De vreo saptamana am aflat ca bebele meu are circulara de cordon, simpla. Am fost nitel cam speriata, mai ales dupa povestile terifiante pe care le-am mai citit pe aici, dar cum nu prea am cum sa imi bag mana pe gat sa ii dau cordonul din jurul gatului, tre sa stau cuminte. Ma intrebam daca s-a confruntat vreuna dintre voi cu asa ceva si cum a fost la nastere.

Kokorina, eu nu te cunosc asa de bine ca fetele, dar indraznesc sa iti zic si eu doua vorbe cu pb ta cu rudele. Eu o am cu tata. Eu am trei frati, unul din ei are un copil si ORICE as face eu nu se compara cu un buna ziua pe care i-l da unul dintre fratii mei. Anul trecut cand am pierdut sarcina si eram in spital si am sunat acasa sa le spun, a zis "lasa tata, asta e ...", si nu a calcat pe la mine pe la spital. Acuma, orice temere mai exprim si eu sau grija reactioneaza asa ca si cum "te-am pus eu sa ramai gravida?". El interpreteaza faptul ca eu si sotul meu avem servicii bune, casa pe care ne-am cumparat-o noi si o casnicie linistita (ceea ce fratii mei nu au) ca si cum ar fi niste avantaje care ne-au cazut din cer. Nu zic ca Dumnezeu nu pune umarul in cea mai mare parte dar ... . Mult timp am contemplat sa ma iau cu el la discutie, si si acum ma doare tare cand imi dau seama si il vad asa dar ... am ajuns la concluzia ca daca deschid discutia nu fac decat sa il indepartez si nu sunt sigura ca vreau asta. Stiu ca iti trebuie multa rabdare dar poate ar fi mai bine pur si simplu sa te refugiezi in familia ta frumoasa si atat, sa nu le spui nimic. Dar nici sa nu mai fii extra draguta. Sa fii cordiala si atat. Daca deschid ei subiectul atunci vb daca nu, nu. Ca totusi sunt familia sotului si e bine sa nu se creeze o prapastie ... . Parerea mea ...

Hai ca m-am intins. Va multumesc anticipat pt mesaje.

Catalina 35+

Mergi la inceput

YAGMOUR,
mi-au placut desenele,mai ales magarusul cu cracii-n susOr sa-i placa lui bb cu siguranta.
KOKORINA,
arati foarte bine si parul este super,harbujeii...,ce sa mai zic..,sint superbi ,numai cuvinte de lauda.Sa va traiasca,doi frumosi
LIA,
aveti o printesa minunata,sa va traiasca,este frumoasa foc...,te asteptam mai des pe la noi.
SARYTA,
Antonia este o grasunica dragalasa foc,mi-au placut mult pozele cu ea,sa va traiasca.

poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

Catalina - Sara a avut dubla circulara de cordon si s-a nascut ok ... un pic vanata, dar totul a fost ok ... multumesc lui DD pt. asta ... am nascut si relatv repede si dr. a fost pe faza ... mai mult de atat nu stiu ce sa-ti spun.

Mariana - de ANTONIA

Mergi la inceput

Dandusa - multumesc, esti o draguta ca de obicei ... uite de la noi o multime de pt.tine si Crinuta.

Mariana - de ANTONIA

Mergi la inceput

Crinuta mea are cam 2 ore si jumatate de somn deja...,miriie ea putin...,dar adoarme la loc singurica.Acum astept sa vina tati sa ies si eu la plimbare ca este superba vremea aici in C-ta.Azi am cintarit-o si are 4900kg,grasunica mea.

poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

off, ce bine, a venit soacra-mea, mi-a spalat vasele si a adormit-o pe Evuska galushka (pentru a nu stiu cata oara)..ca eu nu mai puteam..

dandusa, si eu am sunat-o pe pediatra, m-a pus sa-i iau temperatura (n-are), sa ii palpez urechiusele (sa n-aiba otita - n-are), ma intrebat cum face kaki (normal)..atunci inseamna ca n-are nimic..eventual sa mai incerc alt siropel de colici..am auzit acum de unul, Colicbaby, italienesc..il incercam si pe asta..eu inca n-am luat debridat, zici ca nu e asa bun?

fetele care n-au nascut inca, si eu vroiam sa va spun ce v-a spus lia, dar uitasem..sunt niste absorbante de la Bella, de bumbac, sunt foarte bune, mai ales pt. episotomie, se vindeca mai repede..si cumparati-va mai multe pachete, pt. acasa, sigur n-or sa se priceapa sotii sa va ia..

fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h

Mergi la inceput