Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna mamici si burtici!
DIANOCICA felicitari pt bebe DAVID sa fie sana tos si mancacios!
MELINDA bine-ai venit acasuca cu bebe DOMINIK!
IULY si CRISTINA sa va traiasca bebeii mari si sanatosi!
CHRIS in ce zile se da documentarul IN THE WOMB!
Aaa...multumesc fetelor pt raspunsuri!

deeaA36+ DAVID ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dragele mele.....eu sunt pe dinafara...si sincer imi vine sa plang cand vad ca unele mamici au timp si eu nu....mi-e dor de voi...sa vorbesc cu voi...sa ma sfatuiesc....dar ce sa fac...ca nu am timp si cand bebele doarme incerc sa mai fac si eu una alta...si asa imi e inca tare greu...las ca vin eu din urma...
FELICITARI NOILOR MAMICI....si sa ma ierte...ca am promis si eu ca voi fi alaturi de cele care vor naste...dar se pare ca iar e pauza la capitolul asta....
Va pupic pe toate si celor care urmeaza sa nasca va doresc nasteri usoare si refaceri cat mai rapide....!
Va iubesc si sper sa-mi umplu repede golul asta......adica sa pot fi mai des cu voi.......

alexandra de Mark Andrei
poze cu Mark
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
Voi fi mamica in curand....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Mercic mult de galerie, Asiza si Aelita...
Eu tre sa dau o fuga pana la dr de familie sa-mi iau 'tot; prenatalul pt luna asta...si asta inseamna miscare...ca ma duc pe jos pana acolo, inseamna juma de ora dus juma intors...sper sa faca bine la moral!!!
Danutz, 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Eu ma declar si azi zombi aseara Antonia m-a tinut treaza pana la 2.30 statea si privea peretii si se smiorcaia
acuma doarme ca un ingeras

Felicitari noilor mamici sa va traiasca bebeii,sa aveti mult laptic si refacere rapida

Kokorina-am vazut pozele cu harbujeii imi sunt asa de dragi si ce sandalute are Sofhia si Pascal e tare cu bascuyta pe ochi

Saryta-ce grasuna e antonia si scumpa,sa fie intr-un ceas bun botezul,sa creasca mare si frumoasa ,ai mai cantarit-o?cat are?

Aelita-ce tare esti cu cizmele cu toc chiar mergi cu ele?sau doar le-ai pus asa eu nici acuma inca nu pot umbla pe tocuri m-am dezobisnuit si ma dor picioarele

LAura13-ce-ti face puisorul?tot asa cu colici?vrem poze

Lavini_p-si de la tine vrem poze cu grasunelul tau,tu cum te simti?ai laptic?te descurci cu bebe?

Lorym,Ramsan-unde sunte-ti?la raport cu voi

ma duc ca antnia trebuie schimbata a facut kakuta

as vrea si eu supozitoare cu chimion oare sunt si la noi?

pupici

Bamboletta si bebelina Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

nu stiu cand e programata si partea a doua din ``in the womb``, eu am dat din intamplare peste el.
fetelor, pe aici se petrec tulburari emotionale f puternice. mai e asa putin, si pe de o parte de abia astept sa imi tin in brate copilul, dar pe de alta parte nu am cum sa nu imi fac griji pana nu o vad cu ochii mei si nu ma asigur ca e bine sanatoasa... nu mai am rabdare, as vrea sa stiu ca e totul bine, si de abia imi stapanesc emotiile...si cand te gandesti ca azi e luni, si pana vineri, pe 8, mai e atata timp...prin casa nu pot sa marsaluiesc, ca ma misc greeeeuuuu, in pat nu prea pot sta, ca ma doare piciorul, daca e sa ma ridic de undeva, pat sau scaun, imi blestem zilele, ce sa mai, nu mai am stare nici de frica! as vrea sa fiu mai calma, sa nu ii transmit lui bebe nu stiu ce, dar pe de alta parte si asa agitata cum ma prezint, tot realizez ca ma stapanesc destul de mult.sfaturi, idei? are cineva si pt mine?

chris 39+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

aelita, asiza, nici eu nu am bagajul facut ... am iesit azi in oras si in loc sa ma ocup de ce am nevoie ptr bagaj si bebe luca eu mi-am cumparat incaltari... ce mama denaturata sint!!
asiza, sa vin sa te ajut? aseara s-a terminat si baia... arata mansarda mea super frumos... din pacate, a plouat.. asa se intampla cand spal eu geamurile.... spor la treaba anyway..
nici eu nu mai am mult.. cred ca in jur de 19 dec voi naste.. miercuri cred ca imi programez cezariana..... Doamne, ce putin a mai ramas..Yagmur 37 + bebe Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

kokorina, ce bibelouri de bebelusi ai...doamne, ce scumpici..si zi asa, primele cuvinte ale Sophiei vor fi.."mami, o masca de gaze te rog.." ha ha ha...

iar in ce priveste silueta, subscriu, mie-mi vine sa sparg oglinzile..si de cateva zile ma ia cate o pofta de mancare dupa fiecare alaptat..

bamboletta, cred ca Antonia ta i-a predat stafeta Evei mele, ca ea a inceput de pe la 3 dimineata..

felicitari noilor mamici, iuly, cristina, melinda..

alexandra, dureaza un picut pana intri intr-un ritm si pana se obisnuieste organismul cu "noul program de somn"..mai bine zis de ne-somn..suntem aici, te asteptam..

fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

am cautat si eu supoz. cu chimion, la noi nu exista din pacate...

fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Am reusit si eu in sfarsit sa imi fac album ..... se pare ca devin mai putin blonda in IT cu cat se apropie momentul cel mare
Deci, sint cateva poze acolo cu mine, cu desenele facute pe pereti ptr bebe luca (inca neterminate)....
O sa mai adaug.. daca mai vine cineva la mine sa faca poze....

kokorina, sint atat de scumpi bebelusi tai... sincer...

saryta, am vazut-o si eu pe antonia... e scumpa foc.... si are niste ochi superbi..

ma duc sa pap si eu ceva pe ziua de astazi....

Yagmur 37 + bebe Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Am reusit si eu sa-mi fac bagajul...ditamai valiza... mi-e si jena, cand m-or vedea la spital sigur or sa-mi zica: "hotelul este peste drum!"
Sambata am fost la plimbare, am dus-o pe Maya in centru sa vada luminitzele si am mers cam mult pe jos... plus ca am tzinut-o si in bratze putzin ca nu vroia sa mai stea la prietena mea... Noaptea am avut niste dureri de burta de am zis ca sigur ajung la spital... dar am avut noroc ca am luat un no-spa si m-am mai linistit.
Zilele astea trebuie sa merg la control, trebuie sa ajung la epilat intai si vad ca tot aman .

Multi pupici la mamici si bebici!

Tina 37+ cu si www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatcrd20050518_2_Maya is.png" target="_blank"> Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput