Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata!!!

pentru Maria Isabela, de Luly!!! Refacere grabnica, mamico, si te asteptam din nou printre noi!!!
Kokorinelu', ma alatur si eu opiniei generale: da-le in plata lor de neamuri nesimtite...si mai fa si tu urechea suta...important e ca copilasii tai sunt bine, sanatosi, iar tu si sotul tau va iubiti si va intelegeti...in rest, nimic nu conteaza...
Cristina, bine ai revenit acasuca!!! Durerile insuportabile despre care vorbeai mi-au dat fiori pe sira spinarii...bine ca s-a terminat totul cu bine!!!
Melinda, bine ai revenit acasa!!! Asteptam povestea nasterii si poze cu Dominik!!!!
Donia, in sfarsit ne-ai povestit mai mult...chiar imi era dor de tine!!!

Va pup pe toate...

Oana 37+ cu Denis Cristian
Disney bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna fetelor!
Felicitari noilor mamici, Diana si luly, sa fie sanatosi si papaciosi puiutii!!!
Ank tinem pumnii...
Cristina, bine ai venit acasa mami, sa ne dai vesti cand mai poti, m-a cam speriat povestea ta...dar bine ca a fost bine si ce-i mai important bine ca bebelina e bine!!!
Aelita, sa te auda DD si sa nasc odata ca deja ma enerveaza la culme...toata lumea suna sa ma intrebe daca am nascut...
Bebe nu prea da semne ca ar vrea sa iasa, decat ca e in continuare extrem de activ, contractii am dar nu fff dureroase si nici regulate!
Tati nu stie ce sa mai faca ca sa ma calmeze, iar mama mi-a zis ca de ce vreau eu sa iasa ma repede...ca sa-l aud plangand?
Azi trebuie sa ni se livreze dulapiorul lui bebe,( in poza e f frumos, din lemn de fag cu lateralele albastre ca sa se asorteze cu peretii) si abia astept! Vezi bebe...toate sunt gata, numai tu sa iesi odata!!!
Danutz, 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

chris,reu parca vad ca merg cu mana-n fund ,la spital.ca nu am facut nici un bagaj.timp as mai avea,teoretic,dar parca vad ca tot asa raman.si daac m-o lua cand sunt singura in casa..ma gandeam azi dimineata,banuiesc ca nu mai pot conduce eu.si oi mai nimeri numarul la vreun taxi,la salvare?mi-e ca daca nu iau telefonul cumine,si numarul lui tati il uit in dureri.pana vine el..nasc.
donia,sa incerci asa prajit,ca alta preparare nu cunosc,desi cred ca exxista.
asa ma gandeam si eu,cum fac cu parul,cu epilatul proaspat?sa ma spal zilnic pe cap ,atunci.

SA SE FACA MARE DAVID ALEXANDRU al DIANEI!!

DANUTZ,haha,"vezi ,bebe,toate sunt gata numai tu sa vii!!!"
trebuie sa viiinaaa! dar tu nu te speria,ca poate intarzia 10 zile dupa 40 de saptamani.inseamna ca a fost conceput un pic mai tarziu.ii e si lui bine acolo,la caldurice,tu crezi ca el are chef sa treaca prin chinurile alea si sa iasa la frig?mai profita si el acum ca nu il doare burtica,inoata in voie,sughite cand vrea,face partzturi cand vrea
hai,cu majoreta pe tine ca nu mai tine !

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

ASIZA,te pup dulce...cum esti tu

SARYTA unde ai pozele cu bebe si botezul....nu ma bagti intr-o ceata mai densa decat sant acuma,va rog....trimite-ma,da-mi mura-n gura exact unde sa ma uit si eu...."pliiiiiiiiiiiiiiiiz"
DOLORES,aceeasi problema,unde ai foto cu davidutu....vreau sa-l vad si eu cat e de mandru....m-am uitat in album,dar n-am vazut nimic....mura-n gura daca se poate....

acu' lucrez si eu intens sa mai bag niste foto....sa va uitati ca am o poza facuta la socrii mei acasa(fara ca eu sa stiu,ca de altfel ii spuneam lui andi sa-i fata lui cumnata-mea mai de aproape)......si ce vedeti acolo?......socru cu pascal in brate,undeva in planul doi.....fracsu lu' al meu sot care cica isi facea de treaba cu fiisa care din cand in cand tragea cate o partida de tuse pana s inrosea,si cumnata mea care cred ca mi-ar trage un pumn in ochi daca....ar avea voie....ca de putut,poate sigur....nu vedeti ce spate lat are?....

si ca sa nu va mai plictisesc cu comentariile mele despre poze.....as mai vrea sa va spun,ca intr-una din poze unde are caciuliuta trasa pe ochi si doarme de huie valea.....tre' sa stiti ca numai asa doarme,pana m-am prins eu ce are de plange.....nu avea trasa pe ochi caciulita.....am incercat o data sa vad daca ii convine cu ea trasa si in urmatoarea secunda a si adormit....extrem.....de la un zbierat la calmarea spiritelor....n-ati vazut asa ceva....dar sandalutele lui sophia va plac?am ajuns sa smulg cu sila laudele voastre.....doamne oare ce o fi cu mine?

ALEXANDRA.....inainte te intrebam(cand eram gravide si gagici misto cu toatele,nu ca acuma n-am fi,dar acu'sigur nu e nici una multumita de cum arata....scuze,poate ca sant dintre noi care mai arata inca bine....ce rea sant si generalizez....).....pe unde umblii?nu te mai intreb,ca stiu unde esti si ce faci.....poate rupi 5 minute si ne mai spui cate ceva...pupici tiesi la intreaga noastra familie de forumiste....

pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Kokorina, eu ma declar oficial si definitiv complet indragostita de bb-ii tai!!!!...Ce m-am mai distrat cand l-am vazut pe Pascal cu caciulita trasa pe ochi......iar sandalutele Sophiei sunt tari de tot......las' ca vine si ea vremea cand ii vor fi bune!!!
Danutz, incep si eu galeria pentru tine, poate-l induplecam pe bb sa vina...cand aude atata galagie in jurul lui ...

aelita, nici eu nu mi-am facut bagajul inca ...trebiuie sa ma mobilizez intr-o zi sapt. asta sa le adun toate si sa le trantesc intr-o geanta!!!!

Fetelor, acuma m-am apucat de spalat combina frigorifica...dar deja mi-e rau de la efort...si inca n-am facut mai nimic...nu stiu cum sta treaba asta cu " cuibul", dar eu, pe masura ce trece timpul, dintr-o persoana extrem de activa, devin tot mai relicva, mai bleaga si mai lenesa...parca fiecare fibra din corp imi tremura cand ma apuc sa fac ceva (si intentii bune am, credeti-ma)...Gata cu vaicareala si...inapoi sa atacam combina aia frigorifica...

Disney bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

buna dragele mele burtici, proaspete mamici si veterane mamici ( deja)

am intrat doar sa va spun ca vineri pe 8 dec va veni pe lume si OCTAVIAN ANDREI, fiul meu mult iubit si asteptat,

doar ce am venit de la doctor unde am facut si programare pentru operatia de cezariana ( copilul e mare din pdv ecografic cantareste acum aprtox 4,500 kg)

intru cum pot sa va dau vesti, pana tunci trebuie sa pregatim venirea micutului dar mai ales a familiei mele care se va cara cu tot calabalacul la Bucuresti sa dea mana cu el

va pup si va iubesc

asiza, tu nasti in preajma Craciunului, iubita, nu? mult noroc si tie si tuturor celor care mai au de trait din odiseea celor 40 de saptamani

desiree 38+

"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)

Mergi la inceput

Saryta, ce dulcica e Antonia!!!! Sa fie intr-un ceas bun si sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa!!!!

Aelita, ce gravi frumoasa esti...cu cizme cu toc...mi-e tare dor de tocurile mele...si de hainele mele....si de corpul meu...las' ca mai am putin...io ma incurajez, io ma descurajez...

Disney bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Felicitari tuturor fetelor care au mai nascut!!! Bun-venit bebeilor si sa aiba o viatza frumoasa alaturi de voi, familiile lor.

Le multumesc mult tuturor fetelor care mi-au mai raspuns in legatura cu arsura. Cel mai nasol este dimineatza, cand imi scot pansamentul si atunci cand stau mai mult in pat si trebuie sa ma ridic. O sa treaca, sper doar ca bebe sa mai stea peste o sapt in burtik, sa se mai duca un pic rana, macar sa se faca crusta.

Pupicei, Ingeras 37+ Maya Maria

Mergi la inceput

Desiree, Doamne ajuta!!! Asteptam vesti cat poti tu de repede...pana atunci, biciuim majoretele si pentru tine: ...Eu voi naste undeva in jurul datei de 16 decembrie...mai vedem...

Disney bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

bun venit acasa proaspetelor mamici!

saryta ce papusica frumoasa ai! ce mai face sara?

38 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput