Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitikot spune:

BUna !
CU intarziere ce-i drept,datele mele:bb Adrian,data nasterii 19 noiembrie,38 saptamani,cezariana,scor Agapor 9

Eu una am gasit solutia..imi voi face programul dupa bb,adica voi dormi ziua si voi sta treaza nopatea,altfel nu mai apuc sa fac nimik si sunt ZOOOOOMBI de somn..Bb e exemplar ziua,papa la 3-4 ore,kk,nani,trezit iar papa,kk si iar nani 3-4 ore..nopatea insa incepe circul,ne trezeste din ora in ora,chiar si mai des,parca e pe senzori,cand il punem in patut incepe urlatul..ca urmare doarme in mijlocul patului nostru iar noi chirciti fiecare in coltul lui.Ne trezim amortiti si mai obositi decat ne-am culcat..

Vroiam sa va intreb..peste vreo saptamana doua o sa iesim cu bb in oras,la cumparturi..daca trec cele 3-4 ore si vrea sa pape si incepe sa urle ce fac ?Scot tata si-i dau sa pape ?Chiar ma gandesc cu groaza...Oare lapticul meu daca ma mulg ,il pun in biberon si biberonul intr-o gentuta izoterma rezista 3-4 ore??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

quote:
Originally posted by dandusa

..Imi doresc din tot sufletul sa-si revina la cum era inainte...,sa doarma si ea 2 ore nu mai zic 3 ore...,

pe mine m-au "consolat" toate prietenele cu copilasi...cica asa va fi pana pe la 3-4 luni..

fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h

Mergi la inceput

pitikot, si eu am dilema asta..si eu vreau sa ma duc la cumparaturi, sa-mi cumpar o rochita pentru botez (noi facem botez mare, mare, ca avem familion numeros si prieteni multi, si toti s-au anuntat nerabdatori sa participe..)..eu cred ca o sa ma intorc la masina si ii dau acolo tzatzi..am intrebat-o pe doctora daca lapticul de mama rezista la temp. camerei, cica nu, ca e hrana vie, si se contamineaza repede, desi eu citisem ca rezista vreo 10 ore, ma rog, nu stiu ce sa zic, trebuie sa ne mai documentam..hai ca dau un search pe google..

fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h

Mergi la inceput

un articol interesant privind alaptarea si programul bebelusilor
www.desprecopii.com/info.asp?id=94" target="_blank">aici

si, da, citisem eu bine, laptele de mami rezista cateva ore bune la temp. camerei..pediatra mea habar n-are...www.breastfeeding.com/workingmom/storage.html" target="_blank">uite aici

fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

FATIMA,
Debridatul sa stii ca este bunicel...,din cite am inteles eu nimic nu-si face efectul dorit de noi....Orice le-am da...,no-r sa le ia durerile de toooot,doar le vor ameliora,intelegi?Deci ,asta se incadreaza in descrierea mea si sa stii ca ea nu prea plinge de burtica.Are zile si zile...Eu zic sa-l incerci,plus ca eu mai beau si Baby Calm ceai ,doua cani pe zi.Problema mea este somnul,in ultima perioada nu doarme mai mult de 2 ore legat...si asta se intimpla de obicei de doua ori in 24 ore,in rest se trezete din ora in ora,miriie, maninca,ori priveste in jurul ei.Zici ca asa va fi pina pe la 3-4 luni?Vai de noi...,pai deaia nu se pune nika pe mine,din contra,am cam slabit...

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

stiu, dandusa, nici a mea nu plange de burtica..acum recunosc cand are colici, si are doar 1 data pe zi, un episod dimineata..dar asa, sa simt si eu ca am incercat totul..

fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

FATIMA,
fosrte interesante articolele..,n-am apucat sa le devorez pe ambele...,dar mai tirziu.Multumim.
PITIKOT,
eu cred ca este dificil sa scoti bbele mai mult de 1-2 ore in locuri aglomerate ,chiar daca reusesti sa-l alaptezi cumva..,scutecelul cum i- vei schimba?Si stii cit de periculos este sa ia contact cu multa lume la virsta asta frageda....Mai ales acum cu gripe si raceli.Eu,una ,m-as limita la 1-2 ore de contact cu lumea,pentru ca apoi sa ma retrag cind inca nu au apucat-o crizele ca trebuie schimbata sau mai stiu eu ce...AAAA,daca merg la mama in vizita unde o pot schimba in voi si sintem noi ai casei ,fara raceli si gripe..,pot sta si mai mult de 3-4 ore.
Chiar nu stiu daca ai putea sa folosesti laptele care sta in gentuta speciala mai mult de 30 min.Am si eu o gentuta din aceea ,dar sincer nu stiu daca as putea s-o folosesc acum .

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

am fost la plimbare cu printesa. ne-am plimbat o ora timp in care ea a dormit bineinteles.
fetelor are asa niste simturi. eu cand ma intorc cu ea de afara o dezbrac usor si o las in carut ca poate mai doarme - da de unde v-ati gasit cum am intrat pe usa a si facut ochii mari si gata s-a zis cu somnul. acum sta si admira peretii, carutul si mai stiu eu ce si maraie.
pupici va las.

Raluca cu Adina Andreea 12.11.2006

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

Felicitari proaspetelor mamici!Bebelusi sanatosi si mancaciosi!
Eu am fost azi la spital sa imi fac ultimele(sper)analize din sarcina asta,apoi la dentist si apoi am reusit sa-i luam scaunel-scoica lui bb.Eu trebuie sa stau sapt asta cuminte ca dupa cum am mai spus dr-a mea nu e disponibila.Sper ca si bb e de aceeasi parere
Pitikot,eu aveam o vorba"numai in transportul in comun nu am alaptat",in rest peste tot.Acum eu am nascut-o pe Teo la safrsitul lui aprilie asa ca am prins vara,la cumaraturi(magazine gen cora), toti trei am mers de pe la 3luni.Sincer acum nu as repeta figura din cauza microbilor,cand toti tusesc si stranuta.O varianta ca sa ajungi sa-ti cumperi ceva ar fi sa mergi impreuna cu o a treia peroana ea sa plimbe copilul si tu sa intrii sa probezi(dar tebuie sa te duci tintit)si cand copilul pange,tusti in masina alaptat-eventual schimbat.Alta idee nu imi vine acum.
Ana 38sap5z cu si mamica deTeodora(20.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p_onu spune:

Buna fetele....

Am revenit si noi..

Octavian s-a nascut miercuri dimineata, pe 29 nov, ora 2.50...nastere naturala, fara epidurala, 3500g, 54 cm, Apgar 10...

Avem doua zile de cand suntem acasa...dar, e prima zi in care pot intra pe forum...Octavian e superb!!!!

Am avut multe probleme...travaliu foooarte lung, desi expuzia a fost relativ usoara si rapida (am fost ascultataoare, am respirat corect si am impins cand mi s-a spus),epiziotomie cu multe fire (doare al naibii!!!),un hemoroid iesit in timpul expulziei, mameloane ombilicate, lactatie intarziata, putin baby-blue...dar de azi rasuflam usurati...lucrurile incep sa mearga bine....a venit laptele si e din plin...bebe s-a obisnuit cu mameloanele de silicon...depresia mamei s-a atenuat....a venit pediatra in vizita si ne-a felicitat....

va pupam si va multumim pt mesajele de incurajare!!!!

succes celor care vor naste....si un sfat de la cineva cu travaliu lung....e foarte important sa respirati profund si rar, in timpul contactiilor...in nici un caz nu tipati pentru ca piredeti oxigenul atat de util copilului in timpul contractiei...nasteri cat mai usoare!!!!

40+ cu Octavian

Poze.

Mergi la inceput