Clubul moldovencelor de peste Prut (37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Oooo, ce siurpriz, Silvia! Ma bucur tare ca ai intrat pe la noi, si taman la tzanc! Normal ca vreau sa vii si tu la intilnire! Imediat actualizez si lista de pe prima pagina, si apelul pt. intilnire.
La copii da-mi zilele de nastere mai bine, ca sa stim cind sa-i felicitam.

Fetelor, ma cunosc cu Silvia de la cresa, fetita ei Janna a fost colega cu Vlad. Ea este mai mare si acum merge deja la gradinita.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

In legatura cu localul, in principiu e ok oriunde propuneti voi, dar am o mica rugamine(sau poate mare) sa mergem undeva cu spatiu pentru nefumatori, nu pot suporta fumul de tigara mai ales de cand sunt.Stiu ca e cam problematic sa gasesti un local cu asa restrictii,la Pizza Hut din Romana au spatiu special amenajat pt nefumatori, dar daca stiti voi si alt local sunt de acord cu oricare. Imi cer scuze pt inconvenientze daca avem fumatori printre noi...
PS: Lilia, poate nu-i romantic sotul tau,dar simtul umorului are, m-am prapadit de rys

asa creste bebicul

Mergi la inceput

Lilia- da
Natalia - da
Alina- da
Elena - da
Veronica- da
Tanya - da
Silvia- da
inca o Silvia - da

Duminica, 10 decembrie 2006, ora 17.00, la iesirea din metro Piata Romana spre coloane

Veronica, total de acord cu spatiul pt. nefumatori. Indraznesc sa afirm ca intre noi nu e niciuna fumatoare, parca asa stiam eu, nu?
Si eu urasc fumul de tigara, imi face rau.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Salutaree! Bine ai venit Silvia in clubul nostru,chiar ne bucuram sa poti veni si tu la intalnire,uite asa se largeste clubul moldovencelor

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Silvia, ma bucur ca vom putea sa ne cunoastem mai bine( ne-am vazut noi in treacat la zi de nastere). Maine te asteptam cu mare placere

Veronica, aceeasi rugaminte a avut-o si Silvia( Katia). Si cum si eu cred ca si Natalia ca printre noi nu e nici o fumatoare, nu cred ca o sa fie o problema. Iar daca e si noi nu stim, o rugam frumos sa nu se supere ca va face pauza cateva ore

Am notat numarul de telefon.
Uraaa, ne vedem maine. Nu mai am rabdare, sincer.

P.S Am primit azi tava Tefal pe care mi-o doream, plus o tigaie in plus( tot de la Tefal). Nu vroiam si tigaia, dar sunt tare fericita si imi vine sa le pup de dragi ce imi sunt. Dar am renuntat si l-am pupat pe sot

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Si eu sint tare nerabdatoare sa ne vedem miine. Emotia cea mai mare mi-o da faptul ca ne vom intilni toate moldovencele clubului care stau in Bucuresti (sper din toata inima sa nu intervina nimic).

Lilia, felicitari pentru tigai! Aidca pentru tigaie si pt. tava. Sa te tina si sa fii sanatoasa sa faci multe bunatati in ele. Acum o sa avem motiv in plus sa venim in vizite.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Neata!
OOO Lilia....vreau si eu o tigaie noua si buna in primul rand, nu numai noua. Cred ca Vali in gandul lui era tare fericit, acum numai ai scapare de a spune ca nu ai chef sa faci de mancare!

Silvia, iti trimit pe PM numarul meu de mobil, sa luam legatura, ca sa stabilim unde si cand ne intalnim. Am vb cu Natalia, si urmeaza sa vb si cu tine. Numai sa nu uiti sa intri......

Hai ca va fi o intalnire interesanta, chiar m-am gandit ca atunci cand ne-am intalnit cu Natalia, Elena si Lilia, a pai nici de vorbit nu reuseam, ca deja eram multe!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Ce liniste e pe aici........

Alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinkav

Ce liniste e pe aici........

Alina

Pai ne facem frumoase pentru intilnire.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput