Clubul moldovencelor de peste Prut (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Atunci ce caut eu aici????
Am fugit sa ma fac frumoasa, ca pe urma o sa spuneti ca sunt muma padurii!

P.S.Dar totusi pe unde sunteti?

Alina

Mergi la inceput

Dar ati luat chiar in serios infrumusetarea????
Am ramas numai eu pe aici, vad ca singura care nu are treaba sunt eu!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

mda..... da' dureaza mult intilneala....nu va grabiti..dar totusi o sa asteptam amanunte cit mai multe!
Pupici!
P.S. Sper sa va distrati pe cinste acum!

Mergi la inceput

A fost super la intalnire. Sper ca fetele sa povesteasca mai mult! Toate fetele au fost si sunt super, ma bucur ca am cunoscut si pe Veronica, si pe Silvia, si pe Tania. Oricum, pozele vor vorbi de la sine, si abia astept sa le vad. Asa ca hai Natalia si Lilia!!!!!

Pupici, sper sa revin si maine!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Vin si eu cu impresii proaspete :)
Mie mi-a placut mult-mult de tot. Sunt tare bucuroasa ca ne-am vazut toate. Parca-parca incepe sa vina dispozitia de sarbatori.

Asa ca niste moldovence adevarate, suntem toate niste vorbarete, si cer scuze, daca am intrerupt vreo data pe cineva( sper ca nu totusi) cu vorbaraia mea.

Sper ca Silvia nu s-a speriat de noi, asa ca o asteptam sa mai intre pe aici si de acum incolo( ma refer la Silvia2 ). Mi-a parut bine sa o cunosc pe ea si pe Veronica si sa le revad pe celelalte fete.

Dar nici Silviei1 si Elenei nu le este contraindicat sa mai treaca pe aici :)

In fine, am considerat aceasta intalnire, ca o mini-petrecere de Craciun a moldovencelor bucurestencelor si mi-a placut

Aaa, sac-sac, noi am vazut poze de la nunta Elenei. Superbe, foarte foarte frumoase. Elena si Stefan au fost niste miri deosebiti, iar Elena a fost superba, ca un fotomodel.

Editez ca sa spun ca Veronica este o graviduta tare simpatica. Ii sta bine cu inceput de burtica, si cred ca ii va sta bine si mai departe

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

SUPER SUPER INTILINIRE!!! Asa de bine m-am simtit si eu, sint extrem de fericita ca am reusit sa ne adunam toate moldovencele bucurestence la aceeasi intilnire. Si localul mi s-a parut reusit, mi-a placut ca avea preturi rezonabile si prajiturile mari.
De pozele Elenei am ramas incintata, asa de frumosi au fost amindoi cu sotul ei, parca erau de pe coperta unei reviste shic.
Am pus si eu poze in contul comun, va poftesc sa le vedeti.

Apropo de poze, Lilia intimplator a descoperit ca si Karina a pus poze noi in albumul ei, dar nu le-a remarcat pina acum. Asa ca vreau sa rog cu aceasta ocazie fetele ca atunci cind pun poze noi in albumul fiecareia, sa-l mute sus, ca sa putem remarca imediat faptul ca are poze noi. Merci pentru intelegere.
Karina, asa de mult a crescut Lucian, pare asa matur, e tare frumusel, si blond blond, cu cine seamana? Tati a fost blond cind era mic?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Daa, m-am luat cu impresiile despre intalnire si am uitat sa spun ca am vazut pozele cu Lucian. E asa de simpatic! Si cum tine el drapelul ala in mana. Eu insa sunt fascinata de cat de blondut e! Putini copii asa blonzi am vazut. E tare dragalas, sa il pupi de la noi, Karina

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Eh fetelor,mi-ati luat cuvintele din gura,asa ca daca repet ce-ati spus, sunteti numai voi vinovate:)))
Mi-a placut foarte mult intalnirea, sunteti toate tare de gasca, sincer chiar nu ma asteptam sa ma simt asha de bine, chiar daca va vedeam pentru prima oara ma simteam ca printre printre prietenele mele de-o viata, daca stiam ca ajung asha repede acasa, zau ca ash mai fi stat. Sper sa repetam experienta cat mai curand.
Va pup pe toate sunteti deosebite!!!
Multumim mult Mosh Craciunilor, dar cand ne dati sansa sa ne revansham?!

asa creste bebicul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Mai puneti poze cu voi si cu puishorii vostri...
A shi am uitat sa spun, arati toate super, eu nu puteam sa cred ca voi toate sunteti mamici (aproape adica), aratati ca nishte fetishcane de 20 de ani, tinere,frumoase,slabutze, va crede cineva cand le spuneti ca aveti copii de cativa anishori????

asa creste bebicul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by alegrutza

Mai puneti poze cu voi si cu puishorii vostri...
A shi am uitat sa spun, arati toate super, eu nu puteam sa cred ca voi toate sunteti mamici (aproape adica), aratati ca nishte fetishcane de 20 de ani, tinere,frumoase,slabutze, va crede cineva cand le spuneti ca aveti copii de cativa anishori????

Nu mai ai mult si ai sa fii si tu in aceeasi postura: tinara, slabuta si cu un bebe, stirnind admiratie.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput