Clubul moldovencelor de peste Prut (37)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Balbina spune:
Diana, eu in fiecare we imi fac planuri sa dorm mai mult, dar de cele mai multe ori mi le strica Vlad. Iti doresc sa te saturi de somn, stiu ce mult inseamna sa ai posibilitatea sa te trezesti dimineata singura, nu sa fii trezita.
Lilia, ce draguta e Amelia, ii sta bine cu parul scurt! Si ce m-a distrat remarca ei.
Si mie mi-e totuna unde sa mergem toate impreuna, doar ca imi doresc sa fie cald in local, ca sa nu stam zgribulite in paltoane si fulare.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Balbina spune:
Neata, fetele,
Eu sa fiu cea mai matinala dintre toate?
Ia intrati macar una si dati un semn de viata.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
LiliaToma spune:
Dau eu un semn .
Eu umblu cam buimaca, Amelia insa ne canta de dimineata" Mos Catziun cu pete dabe"...
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Balbina spune:
Lilia, va face dispozitie de sarbatoare! Simti cum vine Craciunul?
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
LiliaToma spune:
La noi vine de vreo luna, cel putin .
Sincer, daca vorbim despre asta, nu prea simt ca vin sarbatorile. Nu am dispozitia necesara pentru asta, dar sper ca o sa vina pana atunci
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Balbina spune:
Lilia, nu-ti face griji, o sa simti sarbatorile atunci cind vor veni. Cu colinde, bucate specifice, daruire si primire de cadouri, nu ai cum sa nu simti ca a venit aceasta frumoasa sarbatoare.
Eu m-am gindit sa mai scriu lista o data, nu de alta, dar imi place cum arata, cu cite un "da" in dreptul fiecarui nume
Lilia- da
Natalia - da
Alina- da
Elena - da
Veronica- da
Tanya - da
Silvia- da
Duminica, 10 decembrie 2006, ora 17.00, la iesirea din metro Piata Romana (care iesire? ca uite asta nu tin minte sa fi stabilit)
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
oxy spune:
Salutaree
Lilia ce baietel dragalas aveti,sa va traiasca.Mergem mai tarziu la supermarket sa ne incarcam pe o saptamana frigiderul,azi la noi e ultima zi de post,si maine dimineata vrem sa mergem sa ne impartasim..si dupa aia am si eu voie la ceva dulce
.
Fetelor pai pana la urma care iesire? ca sunt doua la Piata Romana,ca sa nu ne ratacim.Sper sa ajung la timp,ca maine pleaca niste prieteni greci,acei la care am fost la mare in vara asta.Nu stiu exact la ce ora au avion,dar oricum eu sper sa reusesc sa ajung la timp!
pa,v-am pupat
Tanya
LiliaToma spune:
Eu i-am spus Elenei ca e la iesirea de pe partea cu coloanele, desi noi nu vorbisem nimic despre asta aici. Asa ca sper ca e ok acolo. Oricum avem telefoanele, ne sunam daca ceva. Nu am telefonul Veronicai, sper sa intre pana maine si sa ne dea si numarul ei, sa il avem pentru orice eventualitate.
Pe Silvia o sun eu si ii spun.
Pupici
silvvi spune:
Uau, vreau si eu,
in sfarsit, am ajuns sa ma inscriu in clubul moldovencilor de peste Prut si dau .. de o super intalnire!! Pot sa vin si eu???
Sunt si eu Silvia, si am telefonul Alinei, o sun chiar acum, va rog, pot veni si eu ???
Natalia, scrie ma, te rog si pe mine pe prima pagina
Silvia, Bucuresti (originara din Chisinau)
Copii: Vlad 5 ani si Janna 3 ani si 2 luni.
PS Cred ca o cunosc pe Danza din Chisinau :)) Nu se poate, ce mica e lumea !!
alegrutza spune:
Lilia, ti-am trimis nr pe privat. Frumos baietel ai :)))))am priceput vrei sa echilibram balanta, sa ne ajuti (pe mamicile cu baietei)sa le ajungem din urma la scor pe mamicile de fetitze.Mai avem putin va shi intrecem:))))
Silvia, bine ai venit, ti-i tare soacra ai ajuns in club chiar in momentul cel mai interesant:) cred ca se vor bucura fetele ca ne "inmultim"
asa creste bebicul