Clubul moldovencelor de peste Prut (37)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
alinkav spune:
Cum am luat si eu oleaca de liber, nu mai e nimeni pe aici!
Alex a primit de la Mos Nicolae o masinuta....cum altfelsi desigur bombonele, dar pe astea le primeste cam des, nu numai de sarbatori......Iar de la gradi a primit un mosulica tare simpatic, pe care l-am agatat in masina, bomboane si o jucarie.
Noi ca adultii nu am primit nimic, dar il asteptam pe Mos Craciun...doar am fost harnici anul asta si sper eu destul de cuminti!
Ce faceti fetelor de Craciun, cum il veti sarbatori? Eu doar cu gandul ca trebuie iarasi sa pregatim mancare, si multa, imi trece tot cheful.....dar sper sa mi-l recapat inainte, ca nu am incotro....Deja trebuie gandit si meniul...
De anul nou, plecam acasa, ca pana acum Revelionul l-am facut in Bucuresti, si avand un copil micut era cam greu de a avea un Revelion mai distractiv. Poate anul asta facem ceva diferit.
Lilia, am ras si eu de faza cu Vali!Dar am ras in acelas timp si de fazele ale sotului meu, care are atat romantism, cat il are si Vali!
Dar ce sa facem, ii iubim asa cum sunt, doar ne-au cucerit cu ceva....
Noi sarbatorim(deschidem sampanie, mancam ceva deosebit si cam atat) pe 1 februarie ziua nuntii noastre, e o data super fixa, nu ai cum s-o confuzi!Asta e referitor la sotul meu.
Si chiar ca e interesant cum de toate fetele s-au adunat aici cununate in aceeasi biserica. Noi am facut nunta in Bucuresti, ni s-a parut cel mai convenabil asa.
Va pup.
Alina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
LiliaToma spune:
Ia uite ce harnica esti, Alinka, azi
Ai dreptate, ca ii iubim pe soti asa cum sunt. Poate nu e romantic, dar are multe alte calitati pentru care este cel mai bun sot
Sa sariti si aici cu idei de meniu. Poate ne inspiram si noi.
Natalia, asteptam poze de la serbare.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
alinkav spune:
Nu-s chiar harnica, ca sunt acasa!Azi am ramas acasa, ca am ceva de facut, iar pe Alex l-am lasat cu mine....
Referitor la meniu, astept parerile, sa ma inspir. Dar oricum baza mesei festive va fi cam aceeasi ca si pana acum.
Alina
Balbina spune:
Ma mir si eu de Alinka, ca a scris azi asa de mult dar nu vreau s-o deochi, ptiu ptiu, ca acus iar dispare.
Daca tot te-am prins, ia zi, vii duminica la intilneala? Vii, nu?
Am venit mai devreme de la cresa si noi. Serbarea propriu-zisa n-a durat mult, vreo jumatate de ora. Copiii au aratat cam tot ce fac la cresa, adica: dans, sarit, alergat, diverse activitati pentru dezvoltarea indeminarilor si abilitatilor manuale, impodobit bradul, etc.
Au avut si un mos, dar care i-a cam bagat in sperieti pe unii dintre copii. Bietul mos a apucat sa scoata din desaga doar citeva pungi cu cadouri, apoi a fost nevoit sa-si ia talpasita, ca urlau copiii de mama focului.
Bine, nu toti, ca Vlad a fost destul de linsitit, se uita curios mai mult la desaga, decit la mos.
Au primit fiecare cite o punga cu dulciuri si portocale.
La sfirsit au intrat si parintii (care au stat ascunsi, ca sa poata asistentele sa-si desfasoare activitatile cu copiii in liniste), s-au facut poze, ne-am luat ramas bun de la una din asistente, care pleca in concediu pina dupa revelion.
Am pus citeva poze in contul comun.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
alinkav spune:
Hihi, dar ce scurta poveste.......Mie mi-ai spus mai mult.
Pai am zis, ca scriu pentru ca sunt acasa, intamplator.......
De intalnire, eu sper ca am sa ajung.....iar daca intarzii, sa aveti telefoanele deschise, sa va gasesc.......
Alina
Balbina spune:
Vorbea lumea de sarbatori si de meniu. De Craciun, vrem sa mergem la nasii nostri, in alta localitate. Deci, nu prea o sa gatesc atunci. Dar Revelionul o sa-l facem cu Lilia, asa ca vom stabili un meniu de comun acord. Primul lucru pe care l-am fixat de la bun inceput este sa renuntam la salatele cu maioneza. Anul acesta vrem sa sarbatorim doar cu mincaruri usoare. Am inceput sa scarmanam fiecare netul, sa selectam retete.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
LiliaToma spune:
Alina, ma bucur ca o sa vii si tu. Pentru tine, daca ai de gand sa intarzii, ora intalnirii e la 16, asa ca daca intarzii o sa ajungi exact la timp
Uraa, sunt asa bucuroasa ca o sa ne vedem toate. Pana atunci, daca aveti vreo idee de local, va rog sa o spuneti. O sa fie mai simplu atunci. Sotul meu zice, ca in spatele magazinului Miniprix este o cofetarie linistita, unde se serveste si suc natural. Putem incerca si acolo, sa vedem daca e ok de stat la o barfa. In principiu mi-e indiferent. Desi nu imi place Mc Donald's-ul, sunt de acord si acolo, numai sa ne vedem
Natali, am vazut pozele si un botic murdar de ciocolata dar satisfacut Cred ca fost frumos pana la urma. Dar sunt inca destul de mici de sarbatori in grup. Sunt sigura ca la gradi e deja alta treaba. Asteptam sa ne spuna si Alina impresiile de saptamana viitoare.
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
doroti_5 spune:
Buna fetelor!
Ce mai faceti?
La noi gruz si lipsa de somn de pic pe masa.Vreau miine sa dorm ceva mai mult, credeti ca va fi posibil??
Tanea multumesc de vitamine!
Asa am un noroc cu forumu asta, si Lilia mo ajutat cu paturicile, acum Tanea cu vitaminile.
Va spun ca va iubesc si va doresc un we cit mai frumos!!
doroti_5 cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
LiliaToma spune:
Diana, ati fost la doctor? ce v-a spus? Sper ca totul este bine.
Noi de azi avem baietel in casa.
Aici era inainte
Si asa este acuma. Sau asa
A tuns-o tati in casa. Iar ea e ft mandra de noua tunsoare. S-a uitat in oglinda minute in sir si prima reactie a fost o exlamare plina de entuziasm " uite, e ca la Vadutz"