Clubul moldovencelor de peste Prut (37)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Balbina spune:
Alina, ce frumos faptul ca ati decorat bradul toti trei impreuna. Vreau si poze. Chiar, fetelor, hai sa aratam fiecare celorlalte pozele bradului impodobit pe care il avem/il vom avea acasa, ce ziceti? Noi cred ca il vom impodobi pe 23, promit o poza.
Dupa ce reteta ai facut biscotti? Eu inca n-am facut niciodata, dar mi-au facut cu ochiul unele retete, nici nu stiu cind sa le incerc.
Tania, unde? care coada la bb1?!? nu vad nika, nu e nici o coada, asa ca poti sa mergi prima!
Parca povestesti despre discoteca din Criuleni: lumea vine acolo (cel putin venea, cind eram eu fata de maritat ) sa se uite unul la altul, nu sa danseze.
La multi ani tatalui si surorii tale! Sa fie sanatosi si sa-i aiba Dumnezeu in paza!
Diana, pupici Natalitei si numai vesti bune de la medic!
Tanya, ce simpatica faza cu inelul in pantof, super! Sa inteleg ca nu-i lipseste romantismul sotului tau?
Si Vlad al meu e tare iubaret, poate pentru ca mereu il pup si-i spun ca il iubesc (de fapt, il iubim, eu si tati). Iar el f. des in timpul zilei imi zice "mami, bec" (mami, te iubesc), si ma cuprinde strins de dupa git. Cind sintem toti trei acasa, ne zice "mami, tati, ai bim" (mami, tat, hai sa ne iubim), si e musai sa ne cuprindem toti trei si sa ne pupam.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Tania21
Da cu bb1 ce deja s-a incheiat lista anunturilor?Eu inca stau la coada...
Nu mai nu sa inchis lista, da era vorba ca se anunta gateala de bb2 la niste modovence bucurestence, si nimic, nimic?
doroti_5
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Alina, ce frumos faptul ca ati decorat bradul toti trei impreuna. Vreau si poze. Chiar, fetelor, hai sa aratam fiecare celorlalte pozele bradului impodobit pe care il avem/il vom avea acasa, ce ziceti? Noi cred ca il vom impodobi pe 23, promit o poza.
Eu promit o poza cu fata sub brad.
quote:
Tania, unde? care coada la bb1?!?nu vad nika, nu e nici o coada, asa ca poti sa mergi prima!
I so nazarit, da cred ca asa vrea ea, sa nu cerem dintrisa sa se marite si sa faca un bb.
quote:
Parca povestesti despre discoteca din Criuleni: lumea vine acolo (cel putin venea, cind eram eu fata de maritat) sa se uite unul la altul, nu sa danseze.
Si la noi era asa cind eram mai fata mare, da amu sa te duci te crucesti, siau luat astea curaj, da ce curaj...
quote:
Diana, pupici Natalitei si numai vesti bune de la medic!
Mersi si voua
![](pupic.gif)
quote:
Tanya, ce simpatica faza cu inelul in pantof, super!Sa inteleg ca nu-i lipseste romantismul sotului tau?
Si Vlad al meu e tare iubaret, poate pentru ca mereu il pup si-i spun ca il iubesc (de fapt, il iubim, eu si tati). Iar el f. des in timpul zilei imi zice "mami, bec" (mami, te iubesc), si ma cuprinde strins de dupa git. Cind sintem toti trei acasa, ne zice "mami, tati, ai bim" (mami, tat, hai sa ne iubim), si e musai sa ne cuprindem toti trei si sa ne pupam.
Ce frumos.Vreau si eu...
doroti_5
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
alegrutza spune:
quote:
Originally posted by Nastea23
Apropo, daca tot se voreste de casatorie civila, religioasa cum serbati asa zile? Dar ce cadouri se primesc sau se fac?
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.
noi sarbatorim tot ce putem si cununia civila si religioasa si ziua in care ne-am cunoscut si alte sarbatori speciale pt noi, nu intotdeauna ne facem cadouri (ori ceva simbolic,ori ceva mai practic) dar incercam sa facem ceva deosebit in ziua respectiva, iesim in oras, sau pregatim ceva acasa,dar incercam sa marcam cumva evenimentul :)
asa creste bebicul
alegrutza spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Nastea, nici la noi n-a venit mosu Nicolae, dar am stabilit de la bun inceput ca va veni doar la Vlad.Noi il asteptam pe mos Craciun, si speram sa fie darnic.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
pana in anul asta eu eram mos Nicolae:))sotul asha si nu s-a putut obishnui cu sarbatoare asta romaneasca (la obiceiul cu ghetutzele), nu prea i-a intrat in sange:) dar in anul asta am luat doar cadou pt bebic, e o sarbatoare a copiilor si deja are pt cine veni moshu
![](inlove.gif)
![](icon_smile_shy.gif)
asa creste bebicul
oxy spune:
Buna!
Nataly sa stii ca ai dreptate,nu i-a pierit romantismul sotului meu,cel putin nu inca.Dar uite din alt punct de vedere mai lasa de dorit ca sa zic asa..uite ieri am fost si m-am tuns putin si m-am vopsit,mi-am schimbat nuanta parului..il astept acasa nerabdatoare sa vina sa ma vada asa schimbata,dar el nimic,dupa vreo doua ore de asteptat,rupe din mine si-l intreb" nu vezi nici o schimbare la mine?
chiar nimic?" da'el "hmmm parca esti mai frumoasa..ti-ai pus bluza noua"? stiti exact ca si in reclama aia de la tv,despre o vopsea de par,dar nu ma gandeam ca o sa mi se intample mie asta
.Oricum am pufnit in ras,ca nu ma mai puteam aptine..dar ma gandesc ca asa or fi majoritatea barbatilor? cred ca e in firea lor...sau poate nu? voua vi se intampla asemenea chestii?
Tanya
LiliaToma spune:
Tania, hai ca m-ai facut sa rad pe seara asta. Eh, barbatii astia!
Vali parca observa cand fac schimbari, dar sunt momente in care tr sa trag de el ca sa isi dea seama.
Dar macar sotul tau e romantic. Al meu sot, nu e romantic deloc, si de cand ne-am intalnit, am tot incercat eu sa fac ba una, ba alta, ca sa ii trezesc si lui romantismul. Dar m-am lasat pagubasa, ca degeaba.
Le-am povestit la fete pe mess, ca am tot umblat cu o fituica si un pliant, am notat acolo frumos, am scris ca daca am fost cuminte, vreau asta de la Mos Nicolae si le-am pus in niste acte de-ale lui, pe care le foloseste zilnic. Era vorba de niste tavi Tefal. Nu e romantic sa primesti tavi, dar asta imi doream si vroiam sa il stiu ca s-a agitat sa se duca sa mi le caute. Ma si vedeam cu ele deja. Si cand colo cu o seara inainte de Mos, cand ieseam pe usa sa plec la magazin dupa dulciurile Ameliei, il aud si pe Sot " a, ia-ti bani sa-ti cumperi si tigaile alea" . Am amutit, ca nu ma asteptamBineinteles acuma nu scap ocazia sa ii amintesc iar el sa ma tachineze ca am vrut romantism cu niste tigai
Veronica, nu ti-am raspuns privitor la casatoria noastra. Noi am avut doua nunti, una in Moldova cu rudele mele si familia sotului, si una in Bucuresti, cu rudele sotului si familia mea. Cununia religioasa am facut-o acolo, o data cu prima nunta. Iar cea civila, aici peste vreo 2 luni dupa nunti, ca ne-au innebunit cu atatea hartii si acte necesare.
Sincer, a doua oara, nu am mai simtit farmecul si emotia nuntii. Deja era un rol: aceeeasi rochie, iar coafor, iar, machiaj, flori, etc. Dar am dansat la ambele ft mult.
Pentru ca am avut atatea evenimente, plus ziua in care ne-am cunoscut, am stabilit sa o sarbatorim pe 6 septembrie, cand a fost prima nunta si cununia religioasa. Mai mult ca sa nu-l zapacesc pe sot, care deja se incurca in date, imediat dupa evenimente . Nu sarbatorim in mod deosebit, desi ne propunem de fiecare data, dar pana cand inca ne amintim ca " a mai trecut un an"
Sper macar sa nu uitam cati au trecut
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
oxy spune:
Vai Lilia,asta chiar a fost buna,nici nu iti imaginez in ce hohote am ras eu la faza asta,atat de tare radeam ca si Chris a inceput sa rada cu mine,cu toate ca nu intelegea de ce
Ei..dupa cate se pare asa sunt construiti barbatii astia,mai insensibili..dar lasa ca asta e si farmecul lor
Tanya
Balbina spune:
Neata, fetele,
Am intrat sa va salut. Peste o ora plec la serbarea de Craciun a puiului, la cresa.
Revin dupa prinz cu impresii si poze.
O zi frumoasa!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
alinkav spune:
Abia astept sa aud impresiile si mai ales pozele!!!!Ma cuprind deja emotiile, mai ales ca si noi vom avea serbarea vinerea viitoare!
Alina