Fetele din Austria (19)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camiserb spune:

Fetelor noi o tinem langa cu Daniel: mai intai raceala, apoi Scharlah, acum a facut varsat de vant...nasol e ca face pauza de la camin si o sa uite de copii si de educatoare si iar trebuie sa o luam de la capat cu obisnuitul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Hallo!

Revin la voi cu 2 intrebari (deocamdata ):

1)inafara de tren, cum se poate ajunge din Viena in Graz? Sunt cumva busuri?

2)de la aeroport (Viena), cu ce se ajunge in centru? Si cam in cat timp?

Danke schön!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Buna seara de la München!
Dragele mele,
De Pasti,vom fi in Viena.Vom sta 3 zile,avem rezervari la un hotel foarte aproape de Schönbrunn.Vom lasa masina in parcarea hotelului si ne vom plimba pe jos si cu mijloacele de transport.
Vreau sa va rog sa-mi recomandati niste restaurante unde se poate minca foarte bine.Eventual si o zona de shoping,sper ca avem niste timp simbata...doar vine Iepurasu .

Voi unde mergeti la slujba ortodoxa de Pasti?Tare mi-ar place sa mergem si noi.

Babee,cum ii,ai reusit sa-i tunzi buclele lui Phillip?Pupici multi la voi.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by Alina

Asta-i www.rumkirche.at/" target="_blank">biserica.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by copiloi

quote:
Originally posted by Alina

Asta-i www.rumkirche.at/" target="_blank">biserica.

Alina

Multumesc mult!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, slaba miscare mai e pe aici!! Noi am fost azi la Zoo, ne-am facut tura obisnuita, Bianca e inebunita dupa animale.... Daca am sta mai aproape, am fi in fiecare zi acolo. Pe mine m-a "parasit" sotul, a plecat cu firma la schi, au noroc de zapada, asa ca e fericit. Vine dumineca seara, asa ca sintem singurele pina atunci.
Alina, www.viennaairport.com/jart/prj3/via/website.jart?rel=de&content-id=1129903097097&reserve-mode=active" target="_blank">aici ai posibiliatile de transport aeroport-centru, iar www.postbus.at/vip8/postbus/de/Verbindung_suchen/Fahrplanheft/" target="_blank">aici orarul autobuselor spre Graz.
Pentru shoping iti recomand www.scs.at/" target="_blank">SCS, e cel mai aproape si ai multe posibilitati acolo. Despre resturante nu stiu ce sa-ti spun, poate intra Babee si te lamureste ca lociueste pe aproape.
In orice caz va doresc (ambelor Aline!!) un sejur placut la Viena.
Cami, bine ai revenit, chiar ma intrebam ce e cu voi! Asa e cu colectivitatea asta, si Bia a fost in primele luni mereu bolnava. Insanatosire grabnica si acomodare rapida la gradinita. Il dai la program scurt, sau direct la cel lung? Tu ai terminat cursul?

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Salutari fetelor din Austria!
Vin si eu cu o intrebare! In august ajungem in Viena pentru o noapte, in tranzit din Romania. Imi puteti spune care ar fi locurile cele mai frumoase de vazut acolo? Din pacate nu o sa avem decit o dupa-amiaza la dispozitie si doi copii mici dupa noi, dar as vrea sa vad cit mai multe.

Multumesc

Anca, Andreea (6 ani) si Monica (9 septembrie 2005)

Mergi la inceput

M-am uitat si eu la link-ul trimis de Flavia despre curse aeroport-centru si m-am ales doar cu uitatul. Am deslushit ca ar fi o cursa care face 16 minute, dar la mai mult de atit imi trebuie traducere . Pe noi ne parcheaza linia aeriana la un hotel la vreo 3 mile de aeroport si parca am vazut ca ar fi pe aproape o statie de autobuz. Cit costa biletele la autobuz, metrou?

Mergi la inceput

Hai ca am gasit si traducerea :0) Ma miram eu ca nu scrie nicaieri si in engleza! Multumesc pentru link Flavia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Anca, o dupamasa e cuplit de putin, nici nu stiu ce sa-ti sugerez...
Uita-te aici ca sa-ti faci o idee cam ce ar fi de vizitat, dar cred ca mai mult de centru(Kärtnerstrasse), opera, parlamentul si curtea regala (Hofburg) nu prea ai ce vizita intr-un timp atit de scurt. Un bilet pe mijloacele de transport costa 1,5 Euro pentru o calatorie, de la aeroport www.cityairporttrain.com/flashon/" target="_blank">cu CAT-ul costa 8 Euro, cu S-Bahn cred ca 1,5 Euro.
Va doresc un sejur placut!

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput