Fetele din Austria (19)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Flafó, merci mult!

Paste Fericit!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiserb spune:

Flaflo, numai 5 ore pe zi, dupa amiaza, il ducem, de la 12-17. Ai dreptate, asa e cu colectivitatea, de cand a inceput o tinem langa, dar trecem noi si peste astea.
Eu am inceput nivelul 2 la cursul de germana dar parca tot cu gura legata sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank_miki spune:

Fetele,eu nu am avut Pc cateva zile.A trebuit sa-l formatez..si mi-a luat ceva timp,pana am instalat si programele...am instalat windows de doua ori,nu stiu ce facusem prima data,se restarta singur.
Nu am citit ce ati scris pana acum,dar o fac in urm.zile,promit.Invitatia mea ramane in picioare.Sapt viitoare o sa fie cald,cald.Eu m-am apucat cu Iulia de curatenie generala(mutat mobila,bucataria toata spalata,dulapuri mutate...etc)de aceea nu am timp sa citesc si sa scriu prea multe.V-am pus doar in tema cam ce e cu mine:D
Va pupic,si va dau un semn cand sunt gata.Nu cred ca dzreaza mai mult de doua,hai trei zile.pa..pa

pozuci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Buna fetelor
Dupa trecerea generalului, adica pentru necunoscatori - mamaaaa, am avut o perioada cam urata, probabil astenia de primavara, migrena, stau mult cu copiii, ca nu se poate numi ca am ajutor acum la ei. Cel mic tzipa de mi-a incretit parul, merge singurel pasi buni, ca o gaina beata, unde mai pui ca face si piruete. Cel mare isi simte amenintat teritoriul cu jucarii de inamicul de 11 luni, stau arbitru intru educarea pacii si iubirii de semen, stau la cratita si stau de pomana. Cam asta ar fi la mine.
Zilele urmatoare vine din nou mama la mine, sa facem Pastele impreuna si poate ne mai destrabalam nitel prin magazine, cat timp s-o sacrifica pe altarul paternitatii Heli.
Care pleaca in Romania de sarbatori? As vrea sa dau si eu o fuga pt o saptamana singura la mama acasa, sa dorm in patul de meu de odinioara, sa ma cocoloseasca mama, sa vin inapoi cu 3 kile in plus, dar cu urechile ferite de tonuri inalte si ascutite si cu nervii calmati, pregatiti pentru urmatorul an de crestere copii.

V-am pupat si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

saliu

maine seara plec in ro cu sotu,sper sa fie vremea frumoasa,ca aici s a racit azi
paste fericit si toate cele bune va urez

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Buna fetelor,

imi cer scuze ca nu am dat nici un semn de viata pana acum,dar eu sunt tot in Romania din februarie,am vazzut ca v-ati distrat bine de 8 martie imi pare rau ca nu am putut sa fiu si eu prezenta ,sa va cunosc.

Sotul meu calatoreste foarte mult pt ca are un proiect pe Europa de E si nu a putut veni dupa mine...am zis ca stau pana la PASTI si apoi ma intorc inapoi la Bratislava,dar colac peste pupaza am avut ceva probleme,am fost internata in spital cu iminenta de avort(am avut dureri pe sub burta si contractii)acum stau cuminte in pat iau no-spa si duphaston bineinteles si interdictie la calatorit....asa ca voi fii nevoita sa raman aici pana o sa nasc asta va fii la inceputul lui septembrie....nu vreau sa risc deloc pt ca stiti si voi ce greu am obtinut sarcina.

am si internet de 2 zile pt a putea vorbi cu sotul mai des ,asa ca o sa va scriu si voua mai des.

AM CITIT DIN URMA TOT CE A-TI SCRIS,UNELE DINTRE VOI AU AVUT PROBLEME CU CEI MICI SPER CA TOTUL ESTE IN REGULA ACUM.

Va doresc SARBATORI FERICITE! IEPURASUL sa va aduca multe bucurii si sa va bucurati alaturi de cei dragi de aceasta sarbatoare minunata.

Va pup LAVINIA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiserb spune:

Paste fericit si un iepuras bogat va urez si eu!
Noi suntem in Ro acum, stam o saptamana, am dus-o si pe mama. Daniel se simte mai bine acum, au inceput sa i se curete cojitele, dar am tras-o mult cu varicela lui, a avut o forma urata.

Va pup si sarbatori cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyana spune:

In noaptea Invierii cand clopotele bat,Cu lumanari aprinse,cu sufletul curat,S aspunem impreuna ............HRISTOS A INVIAT^!
Un Paste fericit va urez la toata lumea,numai bine
Va pup
mama lui Alessia si Elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Hristos a inviat!

Va doresc la toate sarbatori fericite, multa sanatate si multumire sufleteasca!

pupici

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Buna fetelor,

Va rog sa ma scuzati ca dau buzna pe la voi, dar parca sunt un animal, nu un om normal, asa cum credeam, sunt turbata si va rog sa imi dati niste sfaturi.

Pe scurt, sunt insarcinata in 18 sapt, stiam ca am un baietel OK - de la ecografii- dar am facut triplu test care a iesit prost si azi am primit rezultatul partial la o amniocenteza, rezultat care e tot prost, cu risc enorm de sindrom Down. Am hotarat azi sa vin in Austria, la FETOMED, sa repet amniocenteza si toate analizele, asta pana sa imi vina rezultatul final din Romania.

Duminica ( 15 apr) sunt programata la ora 10 dimi sa vin la institutul FETOMED ( www.fetomed.at), si nu stiu unde sa ma cazez.

Va rog mult sa ma ajutati cu cateva sfaturi despre o cazare la un pret rezonabil, in conditii decente totusi, in Viena.Nu avem multi bani, chiar si cei pt analize ii imprumutam, si orice economie pe care o facem e binevenita.

Va multumesc mult .

PS: am o fetita de 2 ani jumate perfect normala, o minune de copil, si nu imi vine sa cred ca toate astea mi se intampla mie...sunt impietrita.

Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si Matei on his way ( 01-07.09.2007)

http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums

Mergi la inceput