Fetele din Austria (19)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, nu-mi vine sa cred ca s-a racit asa! In weekend a fost asa de frumos, iar acum......
Noi am gradinarit de zor, Bia a fost cea mai harnica, cu galetusa, lopatele si greblute a trebaluit ca o furnicuta. A fost si Cristina pe la noi, mai are 6 saptamini pina naste, se simte bine, dar are emotii! Si bineinteles ca e in febra pregatirilor.
Azi ma intilnesc cu niste prieteni din Romania, sint in trecere si ma gindeam sa-i plimb putin prin Viena, dar vremea asta nu tine cu noi....
Anca, mersi de invitatie, asteptam doar sa se faca vreme buna din nou. Sper sa nu tina mult ploaia asta (sau zapada...). Eu nu am facut poze la intilnire (nu am avut aparatul la mine), dar au facut celelalte fete. Nici eu nu am vazut inca niciuna, asa ca asteptam poze!!!
Tyana, Bia o tot pomeneste pe Alessia, asa ca abia asteptam sa se faca vreme de Zoo...
Va pup pe toate!

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

buna fetelor,

io-s tare deprimata cu vremea asta... si nici asa nu prea-mi "ies mie pasentele", cum zice mama mea, dar sa vedem, nu se stie de unde va veni solutia!

eu sunt pentru intalnire cu piticii, dar sa se incalzeasca din nou, ca eu asa nu ma joc!

poze am putine facute, dar inca nu le-am descarcat si sper sa o fac cat mai repede, ca am cam multe pe cap...

Anca, ma bucur ca e mai bine cu Iulia, lasa ca o sa le rezolve timpul pe toate. Ce nu inteleg eu: ea a intrerupt scoala?

Flavia, ce mai face MM? Esti cuminte?

va pup pe toate!

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Eu am dat in plans cand am vazut zapada afara.Ma uitam toti pomii sunt infloriti, magnoliile o splendoare, cred ca vor fi terminati toti curand Si daca apucam sa mancam fructe de anul asta o sa ni se para o minune.

Phillip s-a bucurat, a spus ca vine iarasi Mos Craciun(ca stie el ca vine cand e zapada)si inainte de somnul de pranz a pus toate ghetutele la usa ca poate lasa Mosul cadouri.Dragul de el..eu ce sa ii mai explic?

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Da Adina, sint cuminte si motivata (inca). S-a mai dus un kg, asa ca sint 6 in total. Deja se vede bine la haine.
Si eu sint deprimata de la vreme, am auzit ca de miine s-ar incalzi...

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

saliu
flaflosucces la slabeala,si eu ar mai trebui ca am pus la loc tot ce pierdusem anu trecut
babeesuper faza cu philip,pai cumpara i ceva sa nu fie dezamagitce face cea mica?
adinagasteptam pozici
ank mikiii place iuliei la munca?
sper ca n am uitat pe nimeni .la noi ninge deja de 2 zile,azi sunt fulgi mari ,era bine dac ar fi fost de craciun asa
va pupicesc

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank_miki spune:

Salut si de la noi!Toate ca toate fetelor,dar pe mine una ma apucat o melancolieee...cred ca e de la vremea asta urata.
Cica in urmatoarele zile,se va face vreme frumoasa,speram.

Flavia tine-te bine de dieta,ca ai dat jos din kg bine pana acum.De cand te-ai apucat sa ti dieta?Bia ce mai face cu Fischi ei?

Babee,are dreptate Caro,misto faza,cumpara-i baiatului un cadou,sa nu fie suparat.Rebecca mai are mucusori?

Adina,Caro,Iulia nu sa lasat de sc.,ea vrea sa le faca pe ambele alternativ,daca poate si rezista.Inca nu lucreaza,ieri a fost cu tasu la Vorstelung,si a zis ca-i place la aeroport si vrea sa lucreze.Deocamdata,va lucra la rest.(unde mananca cei care lucreaza la AUA,pilotii,Flugbegleiterinen...),sidupa cateva luni o baga la birouri.Acum asteptam sa vorbeasca seful sotului meu mai sus,si sa ne dea rasp.Dar 90%e sigur ca Iulia va lucra la AUA.
Adina cu Iulia ma inteleg mai bine,am lasat mult de la mine,si nu-ti inchipui cata munca de lamurire am dus cu ea sa nu plece deocamdata,si sa lucreze la AUA,ca este bine si Lohn destul(cam 1100eu in mana...cam asa),iar la birou o sa iaba 1400.
Eeee,sunt multumita pe moment,mai vedem ce o mai fi....
Alinah,tu nu mai zici nimic...cand schimbi listuta aia???

Ne mai auzim,si speram sa se faca frumos afara,sa mergem la plimbarica cu zburdalnicii.
Pupici dulci la toate

pozuci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna Anca, ma bucur ca-i mai bine.

dar sincer eu nu prea inteleg: cand are ea timp sa se duca la scoala si sa si lucreze 8h/zi? si sa stii ca mi se pare f bun castigul, ptr varsta ei si fara experienta... mai ales la birou - 1400 eu netto e mult, sa stii... la fosta mea firma aveam pe cineva ptr back office care statea la dispozitie la 3 firme, lucra destul, se pricepea f bine si la pc, vorbea si engleza si castiga 900 in mana, deci.. 1400 netto este f mult!

am vreo 3 prietene care au studiat engleza si germana si predau la gymnasium, iar salariul de inceput (nu in timpul cat au facut praktikum, ci dupa aia) a fost de 1200 netto, de aia ma mir eu asa! mai bine intreaba mai exact, sa nu aveti surprize neplacute. si daca e chiar adevarat, ma duc si eu la bewerbung!

va pup

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Anca, si eu vreu asa un job ca sint in cautare! Mai ales ca stau aproape de aeroport..... Eh, glumesc si eu ca nu ar fi oricum pentru mine. Dar e un salariu bun, sa nu i se urce la cap si chiar sa renunte la scoala.
Eu tin dieta de 6 saptamin, 1 kg pe saptamina nu e deloc rau. Sper ca ma va tine euforia asta, ca ma vreau sa dau jos inca 20. Bianca e inca fericita cu pestisorii ei, acum spala geamul la acvariu de vreo ora, are grija sa-mi aminteasca sa la dau de mincare, sa le aprind becul dimineata....
Eu ma bucur ca nu a mai plouat azi, sper ca pina saptamina viitoare sa se faca din nou cald. Eu am o infectie urinara de toata frumusetea, ma dor rinichii de-mi vine sa sar pe pereti....

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiserb spune:

Buna fetele!

Fac si eu prezenta ca am fost tare lenesa in ultimul timp. Vesti bune nu prea am, am fost raciti pe capete, inca si acum mai suntem mucioshi. Pe Daniel am inceput sa-l ducem la Krabbelstube dar inca e de lucru cu el caci ne simte lipsa si mai trage reprize de plans. Mama este inca la noi, o sa o ducem acasa de Paste.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank_miki spune:

Stati ma fetelor asa..mai incet..nu ma luati prea tare!!!Deci,ea va lucra la cantina,si in acelasi timp va face sc.de Technik-Kaufmänisch,va lua dipl.si va lucra la birouri.1400eu brutto(si asta la inceput mi-a zis sotul meu),cand a fost la Vorstelung asa i-au spus.Oricum la cantina are 1000 netto,si daca face überstunden ia mai mult.
Fetelor,m-am mirat si eu cand am auzit-o pe Iulia ca vrea si sc.si lucru.De putut se poate o baga la kurzbeschäftigung,dar nu cred ca o sa poata ea rezista,de pe acum nu se poate trezi dim.
Azi m-am cam luat in par cu ea,este a nu stiu cata oara cand nu se poate trezi,sa mearga la sc.Mi-a zis ca va incearca si daca nu poate lasa sc.ca si asa nu mai are importanta,pt.ca dureaza 3 ani si nu vrea sa stea toti acesti ani,ea vrea sa lucreze.
Ma vb maine..va pupic

pozuci

Mergi la inceput